enigma3,nuostabi suknele Viskas labai grazu
Vikse,labai graziai atrodote Visai kitas vaizdas,negu anoj foto
coliukeeee,puiki kukli suknele
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 21, 11:12)
Smagu, kad patinka Tikrai nestorina. Čia tik blogai nufotkinta, nes aš daug aukštesnė už suknelės šeimininkę ir gavosi nufotkint iš viršaus taip suspaustai. Čia dydis XS, nelabai ką ir pastorinsi. Siūlai tokie pat kaip Maxi, tik ne Maxi Lanoso Gelincik. Suėjo 2 su puse kamuoliuko. Schemą galiu email'u atsiųsti. Šiaip tai buvo vaikiškų rūbelių temoj
Dėkui už atsakymą suknelės schema buvo pirmas dalykas, ką susiradau forume
lieknai merginai tikrai labai gražiai atrodo suknelė, bet vis dar dvejoju kaip su stambesnėm, nes toks raštas, kad tie galiukai yra kažkiek atsipūtę.... na, reikės gal bandyt žiūrėt vaizdą gyvai
Naiste777 as dar su klausimu tai suknytei ar ji nors kiek persiviecia, ta prasme ar reikia jau pasukneles ar ne
O taip, ji gerokai kiaura. Pasuknelės būtinai reikia. Aš dabar prisipirkau per ebay apatinukų, laukiu, kol atsiųs. Bus liuks po visom suknelėm. O tai turėdavau galvos skausmą, ką po apačia pasivilkti. Pati siūt nemoku, pas siuvėja truputį brangu. O čia man su siuntimu bus išėję apie 40 litų už juodą ir baltą. Va, tokie
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 21, 12:56)
O taip, ji gerokai kiaura. Pasuknelės būtinai reikia. Aš dabar prisipirkau per ebay apatinukų, laukiu, kol atsiųs. Bus liuks po visom suknelėm. O tai turėdavau galvos skausmą, ką po apačia pasivilkti. Pati siūt nemoku, pas siuvėja truputį brangu. O čia man su siuntimu bus išėję apie 40 litų už juodą ir baltą. Va, tokie
aciu ko gero ir tai zefyrinei reiktu pasukneles tada renkuosi tokia kuriai atrodo nereikia bet va kaip atrodo vienaip foto, o kitaip visai realybei
jollyk ,labai grazu ir visa svente, matyt, buvo labai isradinga
mano isvargta ir su pertraukomis numegzta suknele
rasa320-aciukas
man labai patiko si foto todel idejau ir jums pasiziureti,kaip isradingai su skrybelem suorganizuota,matyt organizatore gera,stiliukas fainas...
man labai patiko si foto todel idejau ir jums pasiziureti,kaip isradingai su skrybelem suorganizuota,matyt organizatore gera,stiliukas fainas...
QUOTE(rasa32 @ 2011 06 21, 12:30)
Aciu labai Namuose "palaikymo" savo mezginiams nelabai sulaukiu, tai smagu juos skaityti cia
QUOTE(Viksė @ 2011 06 22, 11:38)
Aciu labai Namuose "palaikymo" savo mezginiams nelabai sulaukiu, tai smagu juos skaityti cia
tai čia jau taip... savam kieme pranašu nebūsi...