va ir mano "isvargta" margoji...
Pradejau praeita vasara per atostogas, per ziema pragulejo, nes tapo nebegrazi, paskui vel lyg pagrazejo Po to dar merginos "mezgame, neriame kartu" skyrelyje link pabaigos pastumejo. Po kai kuriu pakeitimu esu pakankamai patenkinta rezultatu. Apsirengus kakliukas graziai priglunda. Cia tik nuotraukoje toks styrantis atrodo
rasa32, superine suknele, daug daug grazesne, nei kylie
Gal galit imesti schemute, jei nesunku, niekaip nerandu. O nerta cia kaip suprantu nuo virsaus?
Ir dar pasakykit ar labai fileta skiriasi nuo maxiu?
Gal galit imesti schemute, jei nesunku, niekaip nerandu. O nerta cia kaip suprantu nuo virsaus?
Vikse, man taip super ir as tokios noreciau tik deja niekas nepadaro
QUOTE(Viksė @ 2011 06 18, 16:49)
va ir mano "isvargta" margoji...
Man labai graži
rasa32,nuostabu,aš neseniai baigiau tokiu raštu bliuskutę,tai gerokai pavargau su pažasties linija,nėriau iš lininių siūlų,bet mano darbas neprilygsta tavo grožiui,aš sužavėta
QUOTE(zvaigzdutee @ 2011 06 18, 17:22)
Taip,nerta nuo virsaus.Schemos kaip tokios gatavos nera,galit pasiziuret osinkoje yra tema apie sia suknele.As dar ziurejau virsu pagal lietuviska ''Rankdarbiu'' zurnala.
O ties pazastimis jau reikia kurti,isejo ne is pirmo karto.
Filleta siulai yra per plauka storesni uz Maxi ir labai minksti,ju faktura tokia blizgi(ne blizganti).Kamuoliuke metru tiek pat ,kiek ir Maxi.
Vikse ,labai idomi suknele Kokie cia siuliukai?Pasirodykit apsirengusi,labai idomu
QUOTE(zvaigzdutee @ 2011 06 18, 17:22)
rasa32, superine suknele, daug daug grazesne, nei kylie
Ir gražesnė, ir šimtąsyk dailiau atlikta . Šiaip ta suknelė nebuvo mano norų sąraše, bet kai pamačiau rasos32 versiją, nu man ji tooookia "geidžiama" pasidarė
rasa32, labai gražu, ir man su diržiuku gražiau
bastinga, rimka daili suknytės:good:
bastinga, rimka daili suknytės:good:
QUOTE(rasa32 @ 2011 06 18, 19:21)
Vikse ,labai idomi suknele Kokie cia siuliukai?Pasirodykit apsirengusi,labai idomu
Cia margi Maxi. Pasirodysiu
QUOTE(rasa32 @ 2011 06 18, 20:21)
Filleta siulai yra per plauka storesni uz Maxi ir labai minksti,ju faktura tokia blizgi(ne blizganti).Kamuoliuke metru tiek pat ,kiek ir Maxi.
O kur ju galima nusipirkti?Gal kaunietes zino???
QUOTE(zvaigzdutee @ 2011 06 20, 08:19)
O kur ju galima nusipirkti?Gal kaunietes zino???
tikrai yra Casa Lanoj prie hyper maximos . Kitur nemačiau
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 20, 09:23)
tikrai yra Casa Lanoj prie hyper maximos . Kitur nemačiau
Aciū