QUOTE(Viliuteee @ 2011 06 17, 14:13)
Olaiva,labai grazi suknele
dekui
liko tokiu siulu dar,man ta spalva labai patinka,galvoju ka cia dar surepetojus per savaite po airisku neriniu
rasa32, bastinga, Olaiva, jūsų suknelės tiesiog iš kojų verčiančios. Kaip norėčiau mokėti tokias megzti.
rasa 32, pasakiskai grazi
Olaiva, labai grazi suknele
Olaiva, labai grazi suknele
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 17, 14:04)
nesulaukiau,kada vyras mane perfotografuos su suknele,tai rodausi.8 dienu ir 7 pusiaunakciu darbas nugis labai reikejo i teatra naujos sukneles ir spejau
Gražu, labai
O aš susinervuojau . Noriu nertos suknelės, bet niekaip, nu niekaip neišsirenku modelio . Ir ta graži, ir ta, ir jau nebežinau, ko noriu...
QUOTE(sauadsa @ 2011 06 17, 14:54)
Gražu, labai
O aš susinervuojau . Noriu nertos suknelės, bet niekaip, nu niekaip neišsirenku modelio . Ir ta graži, ir ta, ir jau nebežinau, ko noriu...
kelk visas norimas,tuoj prabalsuosim,kuria tau pirma pradet
o ju daug? gali gi ir ne viena sau susimeistrauti
Aciu visoms uz komplimentus Atvirai pasakius,tikrai nesitikejau tokiu pagyru
Vargau ,kol sugalvojau ,kaip cia ji daryt Nuneriau paprastai zemu stulpeliu,perkisau per sagtele ir susiuvau ,gavosi dvigubas.Gal ir per grubus,bet nieko geriau nesugalvojau
Olaiva ,puiki suknele Man ypac patinka tas nerimas nuo virsaus
O del modelio issirinkimo,tai cia ir man amzinas galvos skausmas Turiu prisisaugojus galybe modeliu,schemu,noriu is kart kokiu 3-5,bet pradedu dazniausiai nerti-megzti visai is kitos ''operos'' modeli,kai pamatau koki grazu siula
QUOTE(enigma3 @ 2011 06 17, 13:47)
o kaip dirzeli daret? gal apneret ka nors, nes toks storokas atrodo
Vargau ,kol sugalvojau ,kaip cia ji daryt Nuneriau paprastai zemu stulpeliu,perkisau per sagtele ir susiuvau ,gavosi dvigubas.Gal ir per grubus,bet nieko geriau nesugalvojau
Olaiva ,puiki suknele Man ypac patinka tas nerimas nuo virsaus
O del modelio issirinkimo,tai cia ir man amzinas galvos skausmas Turiu prisisaugojus galybe modeliu,schemu,noriu is kart kokiu 3-5,bet pradedu dazniausiai nerti-megzti visai is kitos ''operos'' modeli,kai pamatau koki grazu siula
QUOTE(Viliuteee @ 2011 06 17, 20:42)
tai mano darbelis ir butent del to paties rasto pries kelias dienas as sioje temoje prasiau pagalbos. mezgiau pries kelis metus,ir nezinau is kur rasta buvau radusi
Aisku... As kazka panasaus radau zurnale, bet nevisai taip. Reikes bandyti kas gausis
Jolitag, Viliutee, Bastinga, Olaiva, Rasa32 - auksarankes jus. Visu suknytes grazios, isskirtines