ilamka - labai grazu o as schemutes ir nesulaukiau
QUOTE(La Perla @ 2011 05 31, 17:43)
ilamka - labai grazu o as schemutes ir nesulaukiau
a rimtai tai kad as tiek jos siunciau visiem,tai gal ir nepastebejom
va visas forumas apie sita suknute http://club.osinka.ru/topic-56766
QUOTE(naiste777 @ 2011 05 30, 23:12)
atsiprasau gal galetumete paaiskinti ka reiskia tie apversti kabliukai ir laselio formos kilputes ?
QUOTE(tiklis @ 2011 05 31, 13:31)
aciu visoms..
tai- is dvigyslio lino ..
tai- is dvigyslio lino ..
Labai graži šita suknelė, paprasta, bet labai subtili . O čia rankom megzta?
QUOTE(sauadsa @ 2011 06 01, 09:11)
Labai graži šita suknelė, paprasta, bet labai subtili . O čia rankom megzta?
aciu...
lygioji dalis megsta masina...o visa kita vasiuku ...
QUOTE(naiste777 @ 2011 05 31, 00:12)
LABAI LABAI DAILU
o as paklaust noriu Cia turbut nerete nuo kaklo? Kaip taip graziai reglano linija padaryta? O sijonelio kvarbatkytes is karto nertos, ar ant tinklelio pagrindo prinerta?
Po kiek ir kurioj vietoj platinot sijoneli?
As labai panasu modeliuka neriu dukrai krikstynom, todel cia taip klausineju
Dar noriu visu paklaust... Kai neriate kazuria sukneles dai, nu pvz. sijono, ir ji yra is stulpeliu su vienu uzmetimu. Tai platinat sijona (jei neriat is virsaus) arba siaurinat (jei neriat nuo apacios) tik soninese linijose?
Šita žalia ne mano suknytė O aš platinau keisdama vąšelį į storesnį. Kvarbatkos nertos tiksliai pagal schemą. Mur miaw klausė apie ženklus. Tai tas stulpelis su kabliu yra iškilusis stulpelis iš blogosios pusės. Turbūt, taip jis vadinasi. Pasiieškokit vaizdinės medžiagos, tikrai yra, nes paaiškint nelabai moku O lašelis, tai pumpurėlis iš trijų akių.
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 01, 11:10)
Šita žalia ne mano suknytė O aš platinau keisdama vąšelį į storesnį. Kvarbatkos nertos tiksliai pagal schemą. Mur miaw klausė apie ženklus. Tai tas stulpelis su kabliu yra iškilusis stulpelis iš blogosios pusės. Turbūt, taip jis vadinasi. Pasiieškokit vaizdinės medžiagos, tikrai yra, nes paaiškint nelabai moku O lašelis, tai pumpurėlis iš trijų akių.
ačiū labai
Kiek daug graziu sukneliu uzderejo Saunuoles visos auksarankes!
Naiste, labai smagu buvo pamatyti tavo suknyte, kaip tik neriu tokia dukrytei ir labai uzsinorejau sau, bet bijojau rizikuoti, nes tikejausi, kad rastas gali optiskai pastorinti.. labai grazu!
Atnesu as parodyti savo naujausia kurinuka - balta, lengva, kukliai puosni sventine suknyte (cia man taip atrodo, bet jus zinoma galite manyti kitaip)
Naiste, labai smagu buvo pamatyti tavo suknyte, kaip tik neriu tokia dukrytei ir labai uzsinorejau sau, bet bijojau rizikuoti, nes tikejausi, kad rastas gali optiskai pastorinti.. labai grazu!
Atnesu as parodyti savo naujausia kurinuka - balta, lengva, kukliai puosni sventine suknyte (cia man taip atrodo, bet jus zinoma galite manyti kitaip)
IngridaGal, labai teisingai atrodo Žavinga
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 01, 14:34)
Atnesu as parodyti savo naujausia kurinuka - balta, lengva, kukliai puosni sventine suknyte
Labai taikliai parašyta, kukli, bet kartu labai skoninga ir puošni suknutė . Tokios man labiausiai ir patinka