QUOTE(odeta123 @ 2011 05 27, 17:59)
QUOTE(agurčikas @ 2011 05 28, 08:49)
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 28, 13:27)
QUOTE(odeta123 @ 2011 05 28, 13:35)
Super visos
Sveikos merginos Labai graziu sukneliu prirodet O jau Viliuteees vestuvines is albumo Beziuredama is kart pagalvojau, kad jei teksiu dar karta kada gyvenime, tai su jusu suknele...
O as labai noreciau nusinerti va tokia suknele
Gal galit parekomenduot siuliukus, is kuriu graziai atrodytu? Galvoju imti plonucius, kad rastas toks smulkus iseitu. Ar teisingai mastau?
Is anskto dekui uz patarimus.
Gal galit parekomenduot siuliukus, is kuriu graziai atrodytu? Galvoju imti plonucius, kad rastas toks smulkus iseitu. Ar teisingai mastau?
QUOTE(ramu @ 2011 05 28, 23:08)
Labai grazi. As nerciau is plonos medvilnes (Maxi, Filleta, Monika ir pan).
Papildyta:
QUOTE(agurčikas @ 2011 05 28, 09:49)
O dabar aš rodau pagaliau baigtą savo suknelę Pirmas blynas
Nieko sau pirmas blynas.. Nuostabi suknyte
Papildyta:
QUOTE(odeta123 @ 2011 05 27, 18:59)
manoji
Vasariskai ryski. Man patiko, tik iskart iskilo klausimas ar nebus jokio pamusalo? Ar nesisviecia tos tankiosios dalys?
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 28, 14:27)
Jau gyriau kitoje temoje, bet negaliu nepagirti dar karteli.. svelniai moteriska spalva, zavus paprastumas
Aciu
Ačiū visoms už gražius žodžius
QUOTE(ramu @ 2011 05 28, 23:08)
Aš kaip tik baiginėju šią suknytę, tik manoji vien iš šešiakampių ir be rankovyčių. Puošis dukrytė vestuvių antrą dieną. Nėriau iš Filleta siūlų, gavosi gana tanki. Bet mums rezultatas patinka. Ten kur osinkoj nertos , tai daugelis iš storesnių siūlų.
QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 29, 13:00)
Labai grazi. As nerciau is plonos medvilnes (Maxi, Filleta, Monika ir pan).
Papildyta:
Papildyta:
Vasariskai ryski. Man patiko, tik iskart iskilo klausimas ar nebus jokio pamusalo? Ar nesisviecia tos tankiosios dalys?
Papildyta:
stai dar kelios foto,jos visos be pamusalo.As jas deviu be jo...Drasi ?!
Jau gyriau kitoje temoje, bet negaliu nepagirti dar karteli.. svelniai moteriska spalva, zavus paprastumas
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
stai dar kelios foto,jos visos be pamusalo.As jas deviu be jo...Drasi ?!
stai dar kelios foto,abi be pamusalo.As jas deviu be jo...Drasi ?!
QUOTE(odeta123 @ 2011 05 29, 19:04)
Nu šalia tokio vyruko nė kiek (juokiuks, nesupykit )
[quote=Danuška,2011 05 29, 19:26]
[/quo
[/quo
ilamka-koks grožis
odeta123 ,man abi sukneles grazu ir be pamusalo Nieko nereikalingo nesimato,moteris jauna ir grazios figuros,kam tas pamusalas