dar vienas derinukas.tai ne kriksto rubeliai.
QUOTE(4mamyte @ 2011 05 16, 21:50)
turiu kvaila klausima.ar nekarsta vasara su tokia suknele,juk mohera silta,as pati noreciau liepos menesiui nusimegzt moherinuke,ale pergyvenu,kad bus per karsta
Man asmeniskai vasara su tokia butu per karsta, bet siluma mes kiekvienas kitaip jauciam, tai kitoms gal ir nekarsta su moherinuke.. Nors ir labai plonyte, bet mohera vis del to siltas siulas, nebent koki silkiuko pamusala issiuvus gal ir imanoma ne tokia karsta vasaros diena pasipuosti.
QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 16, 22:20)
Man asmeniskai vasara su tokia butu per karsta, bet siluma mes kiekvienas kitaip jauciam, tai kitoms gal ir nekarsta su moherinuke.. Nors ir labai plonyte, bet mohera vis del to siltas siulas, nebent koki silkiuko pamusala issiuvus gal ir imanoma ne tokia karsta vasaros diena pasipuosti.
kiek as is klienciu zinau,suknelem tom jos dazniausiai puosiasi vakare patalpoj,kur nebuna labai karsta.pati su savo suknele esu tai ne karta isbandziusi
va del visai mazyciu leliuku ir as abejoju ar tai geriausias pasirinkimas
QUOTE(Jollyk @ 2011 05 16, 11:36)
sannda-neriant paskutine eile ir jungiant ir gaunasi tas grazus sujungimas...
jblmami-aciu uz patarimus as taip ir padariau-rankovytes su drugeliais,ne siauras, ne petneseles...
jblmami-aciu uz patarimus as taip ir padariau-rankovytes su drugeliais,ne siauras, ne petneseles...
Jollyk- vat čia tai rankų darbelisssssss. Su airiškais nesiryžtu prasidėt, bet dėl tokio rezultato verta. Bravo
QUOTE(Viliuteee @ 2011 05 16, 20:11)
dar vienas derinukas.tai ne kriksto rubeliai.
Mazylės suknelė man labai patiko. Tokia lengvutė princesės suknelė
sveikos mezgejeles
prasau patarimo. noriu uzsisakyti tokius siulus 45%silko ir 55% merino vilnos. 50gr. 145m. daniski. Kas is ju graziai iseitu megzti: suknele, megztinis, salis ar koks paltukas ar kas??? neisivaziduoju kaip jie turetu rankoj atrodyt, kai foto tai graziai. Gal pasakysit savo nuomone
prasau patarimo. noriu uzsisakyti tokius siulus 45%silko ir 55% merino vilnos. 50gr. 145m. daniski. Kas is ju graziai iseitu megzti: suknele, megztinis, salis ar koks paltukas ar kas??? neisivaziduoju kaip jie turetu rankoj atrodyt, kai foto tai graziai. Gal pasakysit savo nuomone
QUOTE(Jollyk @ 2011 05 16, 10:36)
sannda-neriant paskutine eile ir jungiant ir gaunasi tas grazus sujungimas...
Gavosi tikrai fantastiska suknele .
Ir as noriu ant manekeno ja pamatyti .
Patyliu kiek darbo ideta. Ale ir tempai .
aciu visoms..
Viliuutte-man labai patinka sios plonos mocherines sukneles,visada pas tave labai grazus rastai ir deriniai...
Viliuutte-man labai patinka sios plonos mocherines sukneles,visada pas tave labai grazus rastai ir deriniai...
QUOTE(natab @ 2011 05 17, 14:51)
sveikos mezgejeles
As is tokios sudeties siulu mezgiau platejancia suknele. Kritimas grazus. Tik megzti nera labai smagu, nes siulas slidokas, reikia prilaikyti, kad rastas vienodas gautusi. Ir patyso smarkokai-reikia gerai apsiskaiciuoti
QUOTE(natab @ 2011 05 17, 14:51)
sveikos mezgejeles
prasau patarimo. noriu uzsisakyti tokius siulus 45%silko ir 55% merino vilnos. 50gr. 145m. daniski.
prasau patarimo. noriu uzsisakyti tokius siulus 45%silko ir 55% merino vilnos. 50gr. 145m. daniski.
Aš nusipirkus ko gero tokius pat siūlus, man jie tokie mieli, švelnūs, ir tvirti. Pasimezgiau pavyzduką, išskalbiau, neištyso visiškai. Didelio mezginio iš jų dar nenusimezgiau
Jollyk ir Viliuteee