Ristina, dailiai raštai matosi, Nuostabi suknutė
rogue, bangelių raštas turbūt pats dėkingiausias platinimams- siaurinimams. Platinant tam kampe, kur reikėtų sumegzt 3 į 1 akį- nesiaurint, bet išmegzt visas tris akis (vienoj eilėj gaunam papildomų akių dvigubai daugiau, nei yra kampų.
O kuomet reikia siaurint - aplink kiekvieną kampą sumezgamos po 2 akis kartu. Pvz: 2 akys sumezgamos į kairę, 3 akys kartu (kampas, vidurinę iškeliant į viršų) ir kitos dvi akys į dešinę.
QUOTE(niuma @ 2011 05 09, 20:09)
rogue, bangelių raštas turbūt pats dėkingiausias platinimams- siaurinimams. Platinant tam kampe, kur reikėtų sumegzt 3 į 1 akį- nesiaurint, bet išmegzt visas tris akis (vienoj eilėj gaunam papildomų akių dvigubai daugiau, nei yra kampų.
O kuomet reikia siaurint - aplink kiekvieną kampą sumezgamos po 2 akis kartu. Pvz: 2 akys sumezgamos į kairę, 3 akys kartu (kampas, vidurinę iškeliant į viršų) ir kitos dvi akys į dešinę.
as esu susiradusi stai sita rasteli, ir nezinau ar ji man pavyks siaurinti kas kuria vieta man reikia atimti akis?
QUOTE(rogue @ 2011 05 10, 08:18)
as esu susiradusi stai sita rasteli, ir nezinau ar ji man pavyks siaurinti kas kuria vieta man reikia atimti akis?
tiesiog nebedarai uzmetimu ir rastas siaures, paziurek kur mezga margas sukneles ir kita
QUOTE(son @ 2011 05 10, 07:35)
tiesiog nebedarai uzmetimu ir rastas siaures, paziurek kur mezga margas sukneles ir kita
bet jei uzmetima nedarysiu, musiau nepasidarys tos skyltes
QUOTE(rogue @ 2011 05 10, 08:31)
bet jei uzmetima nedarysiu, musiau nepasidarys tos skyltes
Taip.
Puikiai matau, kad tik samprotauji, bet nesi bandziusi issimegzti...gal geriau pabandyki pamegzti
Jei megsi nuo virsaus i apacia, platinki ne per uzmetimus, ten kur sumezgama. Tada skyles liks vietoje. As tai jas blogojoje puseje ismezgiau persukus aki, kad skyles nebutu.
http://picasaweb.goo...638090682245282
QUOTE(niuma @ 2011 05 09, 21:09)
Ristina, dailiai raštai matosi, Nuostabi suknutė
Spec. bandžiau nusifotografuoti, kad nors kur raštas geriau matytųsi
QUOTE(Ristina @ 2011 05 09, 18:44)
Moherinė suknelė
Nereali
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 03, 15:13)
dar klausimėlis, gal turit šito rašto originalios servetėlės foto, nes pradėjau megzti, ir man gaunasi truputį kitoks raštelis, nei suknelė numegzta, labai įdomu, kokia ji turėtų būti iš tikrųjų, ačiū
Besižavėdamasi jūsų darbeliais, nusprendžiau ir aš kažką nusinarplioti Tikiuosi jūsų pagalbos
Taigi, išsirinkau šį modelį
ir iškilo šie klausymai:
1. kokiu būdu sujungiami kvadratai?
2. ar tinkami šiai suknutei tokie siūlai http://www.mezgyklel...rnart-lily.html ? jei taip kiek jų reiktų S dydžio suknelei?
Labai lauksiu jūsų patarimų
Taigi, išsirinkau šį modelį
ir iškilo šie klausymai:
1. kokiu būdu sujungiami kvadratai?
2. ar tinkami šiai suknutei tokie siūlai http://www.mezgyklel...rnart-lily.html ? jei taip kiek jų reiktų S dydžio suknelei?
Labai lauksiu jūsų patarimų
QUOTE(just4you @ 2011 05 09, 18:11)
Ačiū labai
Bet raštuko visvien nesimato
Kagi, teks improvizuoti