Reikia žinot, kokie siūlai Ką planuojat daryt- nert, megzt?
Margiems siūlams jokių pretenzingų raštų ar modelių nebūtina- jie iš savęs gražūs būna. Galima tiesiog lygiu raštu su paliemenavimais, ar bangelių raštu.
QUOTE(rogue @ 2011 05 08, 19:25)
sveikos, gal galit koki modeliuka pasiulyti spalvotiems siulams
Siūlas kur pereinamos skirtingos spalvos?
gal kas nors kur nors internete užmatysit šiandien per "Labas rytas" rodytame reportaže apie Euroviziją Evelinos Sašenko (jei neteisingai užrašiau pavardę - atsiprašau. Nelabai domiuosi Eurovizija) vilkėtą suknelę. Nu, kaip patiko Tik raštuko neįžiūrėjau. Bet kad nertas viršus - faktas. Ale kaip užsimaniau Nu, gal kur nors kas užmatysit... Gal eitų kaip iš arčiau prisitraukt? Plyyyyyyyyyyz
QUOTE(Viliuteee @ 2011 05 07, 21:54)
pradekit nuo mazdaug 55 cm pyneles,nes krutines apimtis apie 50 turi but
aciu Viliuteee
[quote=Luana,2011 05 09, 12:10]
Labadiena
Pasirodysiu ir aš kuklią savo suknytę , nėra visai tobula, bet man miela
Labai kruopsciai padirbeta Ir rezultatas - tikrai stilinga suknute karstai vasarai. As seniai jau issisaugojus sia suknele, bet neneriu kiauriarasciu nieko vien del pasijonio, neuztenka nunerti, o dar ieskoti, kas pasijoni pasius
Labadiena
Pasirodysiu ir aš kuklią savo suknytę , nėra visai tobula, bet man miela
Labai kruopsciai padirbeta Ir rezultatas - tikrai stilinga suknute karstai vasarai. As seniai jau issisaugojus sia suknele, bet neneriu kiauriarasciu nieko vien del pasijonio, neuztenka nunerti, o dar ieskoti, kas pasijoni pasius
QUOTE(pašnekutė @ 2011 05 09, 08:56)
gal kas nors kur nors internete užmatysit šiandien per "Labas rytas" rodytame reportaže apie Euroviziją Evelinos Sašenko (jei neteisingai užrašiau pavardę - atsiprašau. Nelabai domiuosi Eurovizija) vilkėtą suknelę. Nu, kaip patiko Tik raštuko neįžiūrėjau. Bet kad nertas viršus - faktas. Ale kaip užsimaniau Nu, gal kur nors kas užmatysit... Gal eitų kaip iš arčiau prisitraukt? Plyyyyyyyyyyz
niekas nematė?
QUOTE(pašnekutė @ 2011 05 09, 16:41)
niekas nematė?
maciau suknele ,jei apie juodas geles kalbat,siryt nemaciau laidoj
QUOTE(niuma @ 2011 05 08, 20:43)
Reikia žinot, kokie siūlai Ką planuojat daryt- nert, megzt?
Margiems siūlams jokių pretenzingų raštų ar modelių nebūtina- jie iš savęs gražūs būna. Galima tiesiog lygiu raštu su paliemenavimais, ar bangelių raštu.
kol kas su nerimu nesam geri draugai, man mieliau megzt, jau tiek modeliuku prisiziurejau, nu bet niekas man nekrinta i aki kas tiktu man padovanotiems siulams
as ta rastuko modeliuka jau seniai nusiziurejusi, bet man vienas galvosukis sukasi, kaip ta rasta butu galima siaurinti, kad nesimatytu, o ga reiktu nuo virsaus megzti, gal nesimatytu kaip pridedamos akys, kad suknele platetu
QUOTE(smalsi_ @ 2011 05 08, 21:04)
Siūlas kur pereinamos skirtingos spalvos?
jo su pereianciomis spalvomis maniskiai siulai