Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

QUOTE(gajane @ 2013 06 10, 13:29)

gajane, 10 Bir 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

gajane, 10 Bir 2013 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Buvau Ju ven toje, ten chaosas sistemoje ir vaikus priima jau visus, tik dėl skaičiaus.

Buvau Ju ven toje, ten chaosas sistemoje ir vaikus priima jau visus, tik dėl skaičiaus.

Na, visus pliusus ir minusus tai tik Jūs pati sudėlioti galit.
Dar variantas leisti į Juventos meninę arba paprastą klasę, o muziką lankyti muzikos mokykloje.

Įdomu, kodėl rašot, kad priima visus? Žinau vaikų kurie šiemet nepateko.
Atsakyti
Laba diena,

Dėkui už nuomones 4u.gif .

Gina, dukrytė turi didesnius talentus, nei vidutiniai ax.gif . Bet va ir svarstau, kad nenoriu nuspręsti ateities dėl muzikos. Pati turiu tokią patirtį, kad mokiausi, bet ateities visiškai nesusiejau su muzika. Mano požiūriu, kad gyventum iš muzikos, turi turėti labai didelį talentą, dėti labai daug pastangų tobulinimuisi ir t.t..
Ant mūsų irgi "varė", muzik. mokykloje, kai pasakėm, kad į Ju ven tą bandom stoti. Matyt konkurencija. Kitu atveju, pažįstu kai kuriuos muz. mokytojus, tai jie tikri profesionalai savo srities.

Jana, Sonde ckio menų mokyklą svarstėm, bet ten jau 100% susieju vaikui ateitį su muzika....Be to, žinau kitų trūkumų dėl pačios sistemos, pastato schmoll.gif .

Trolemole,

Atėjus į susirinkimą Ju vent oje, pasakė, kad bus priimti visi vaikai, taip ir padarė. Tik buvo konkursas, kas į muzikines klases (a ir cool.gif pateks, kas į neformalųjį ugdymą, o kas į paprastą.

Dar šią savaitę eisim į pamokėles, susitikimą su būsima mokytoja. Daugiau informacijos nepakenks, manau.
Atsakyti
Medalis turi dvi puses 4u.gif , kaip ji bevartytum biggrin.gif

Tad, is principo, ieskant trukumu ju atrasim bet kur ir visame kame mirksiukas.gif
O kaip tarp tu trukumu isrikiuosim prioritetinius dalykus ir kaip jie atitiks musu individualius poreikius, - cia jau ir slidu ir kas be ko subjektyvu. biggrin.gif 4u.gif

Sekmes pasirenkant tinkamiausia varianta 4u.gif

Atsakyti
Nenoriu nieko blogo pasakyti apie Juventos pedagogus, tačiau lyginti muzikos mokyklos muzikinio paruošimo lygio ir Juventos , manau, yra neteisinga. Mano vienas sūnus mokėsi Jovaro pagrindinėje, o 1-ojoje muzikos mokykloje mokėsi groti fleita, kitas sūnus baigė Juventos muzikinę klasę, taigi galiu puikiai palyginti, jau nekalbant, kad pati esu baigusi muzikos mokyklą. Tikrai Juventos muzikinis paruošimas neatitinka muzikos mokyklos paruošimo. Kita vertus, jei vaikas tikrai gabus, ir turės norą toliau sieti savo gyvenimą su muziką, nemanau, kad jam to Juventos muzikinio paruošimo pritrūks, , jei norės, ir pasivys ir pralenks kitus.
Dukrytę žadu leisti į Juventos meninės pakraipos klasę, o, jei bus gabi muzikai, tai leisti į muzikos mokyklą. Juolab man nepriimtinas tas vaiko pririšimas prie muzikos, o jei jam kokioje 4 klasėje visiškai dingsta noras mokytis muzikos, kokia prasmė versti, vien dėl to, kad tėvai nusprendė leisdami į pirmą klasę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 11 birželio 2013 - 14:23
Manau svarbiausia pasidometi kokia bus mokytoja pirmais 4 metais drinks_cheers.gif Ziureti ar tinkama kaip zmogus,kaip pedagogas tavo vaikui.. ax.gif Kad auros atitiktu,kad mokytis vaikui butu smagu biggrin.gif O jau muzika.. nesvarbu kokioje istaigoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 06 11, 14:20)

kerija, 11 Bir 2013 - 14:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

kerija, 11 Bir 2013 - 14:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano vienas sūnus mokėsi Jovaro pagrindinėje, o 1-ojoje muzikos mokykloje mokėsi groti fleita, kitas sūnus baigė Juventos muzikinę klasę, taigi galiu puikiai palyginti, jau nekalbant, kad pati esu baigusi muzikos mokyklą.
Dukrytę žadu leisti į Juventos meninės pakraipos klasę, o, jei bus gabi muzikai, tai leisti į muzikos mokyklą.

Mano vienas sūnus mokėsi Jovaro pagrindinėje, o 1-ojoje muzikos mokykloje mokėsi groti fleita, kitas sūnus baigė Juventos muzikinę klasę, taigi galiu puikiai palyginti, jau nekalbant, kad pati esu baigusi muzikos mokyklą.
Dukrytę žadu leisti į Juventos meninės pakraipos klasę, o, jei bus gabi muzikai, tai leisti į muzikos mokyklą.

O kodėl dukrytę žadate leisti į Juventą, o ne į Jovarą? g.gif Juventoje daugiau pliusų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(serena* @ 2013 06 12, 06:40)

serena*, 12 Bir 2013 - 06:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

serena*, 12 Bir 2013 - 06:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O kodėl dukrytę žadate leisti į Juventą, o ne į Jovarą?  g.gif Juventoje daugiau pliusų?  g.gif

O kodėl dukrytę žadate leisti į Juventą, o ne į Jovarą?  g.gif Juventoje daugiau pliusų?  g.gif

Kadangi galiu sugretinti Juventą su Jovaru, tai man vienareikšmiškai priimtinesnė Juventa. Nekalbu apie pradines klases, nes mažasis sūnus pradinę baigė Centro pradinėje, tačiau kaip pagrindinė (5-8klasės), Jovaras man net labai nepatiko. Bandyta pasiekti demokratiją, o pasiekta anarchija.Tarp mokytojų ir mokinių visiškas nesusikalbėjimas, abipusė nepagarba, ir vargu ar dėl to galima kaltinti tik vaikus. Kažkaip Juventoje nieko panašaus nebuvo.
Atsakyti
Visai neseniai diskutavome apie asocijuotu sutarciu statusa ir reiksme.
Stai straipsnis... rekomenduoju...
Nuobodu nebus smile.gif

Ir kokia gi isradinga musu miesto "valdzia" doh.gif ?! Nebutu taip juokinga, jei nebutu graudu....

O viso labo, pakeiti zodi "asocijuota" i "bendradarbiavimo" ir visi "patenkinti" Ir teismo sprendimas ivykdytas ir .... senoji tvarka islieka...

Retorinis klausimas - ka sioje vietoje veikia gimnaziju "administracija" ir ar tai vienintelis budas sukomplektuoti moksleiviu klases? ir kaip su ambicija mokyti geriausius ir gabiausius? vilnius, kaunas turi bent po kelias tokias gimnazijas..., o musu miesto gimnazijoms iki tokiu ambiciju toli grazu....ech...

http://www.15min.lt/...lioti-56-349052
Atsakyti
O kokia J.Janoniui priskirta teritorija? Kur rast parasyta? g.gif Ar gimnazijom nebuna? g.gif
Neieskau per daug,nes nereikia,neaktualu dar.. Bet kas domisi,tai randa turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2013 06 29, 12:23)

janna, 29 Bir 2013 - 12:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

janna, 29 Bir 2013 - 12:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nuobodu nebus smile.gif

Ir kokia gi isradinga musu miesto "valdzia"  doh.gif ?! Nebutu taip juokinga, jei nebutu graudu....

O viso labo, pakeiti  zodi "asocijuota" i "bendradarbiavimo" ir visi "patenkinti"  Ir teismo sprendimas ivykdytas ir .... senoji tvarka islieka...

Retorinis klausimas - ka sioje vietoje veikia gimnaziju "administracija" ir ar tai vienintelis budas sukomplektuoti moksleiviu klases?  ir kaip su ambicija mokyti geriausius ir gabiausius?  vilnius, kaunas turi bent po kelias tokias gimnazijas..., o musu miesto gimnazijoms iki tokiu ambiciju toli grazu....ech...

Nuobodu nebus smile.gif

Ir kokia gi isradinga musu miesto "valdzia"  doh.gif ?! Nebutu taip juokinga, jei nebutu graudu....

O viso labo, pakeiti  zodi "asocijuota" i "bendradarbiavimo" ir visi "patenkinti"  Ir teismo sprendimas ivykdytas ir .... senoji tvarka islieka...

Retorinis klausimas - ka sioje vietoje veikia gimnaziju "administracija" ir ar tai vienintelis budas sukomplektuoti moksleiviu klases?  ir kaip su ambicija mokyti geriausius ir gabiausius?  vilnius, kaunas turi bent po kelias tokias gimnazijas..., o musu miesto gimnazijoms iki tokiu ambiciju toli grazu....ech...

Mūsų valdžia kaip visada "protingiausi". Damskeiėn tai taip - pilna burna kalbama, kad nuo rugsėjo jos nebebus. Bet ką galvoja miesto Taryba??? Dar prieš posėdį sprendimų projektuose ieškojau gimnazijų teritorijų patvirtinimo - bergždžiai... Tvarką patvirtino ir viskas. Bet vienas dokumentas be kito net egzistuoti negali. Jei nebėra socijuotų - kur teritorijos? Žodžiu, mistika Šiauliuose ir ne kitaip. Ir tėvai kažkaip... tyli... unsure.gif

QUOTE(*Gina @ 2013 06 30, 09:52)

*Gina, 30 Bir 2013 - 09:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

*Gina, 30 Bir 2013 - 09:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O kokia J.Janoniui priskirta teritorija? Kur rast parasyta? g.gif Ar gimnazijom nebuna? g.gif
Neieskau per daug,nes nereikia,neaktualu dar.. Bet kas domisi,tai randa turbut g.gif

Nėra patvirtintų teritorijų gimnazijoms. Šiaulių tinklapyje skelbiamose teritorijose tebėra senasis dokumentas, kad gimnazijos komplektuojamos pagal asocijuotas sutartis.
Atsakyti
Na bet straipsnyje raso kad yra kazkokios teritorijos priskirtos tik reikdokumenta ta susirasti. Reikes butinai paieskot, idomu labai kuriai gimnazijai musu gyvenama vieta priklauso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 07 06, 19:12)

Raganaa999, 06 Lie 2013 - 19:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Raganaa999, 06 Lie 2013 - 19:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na bet straipsnyje raso kad yra kazkokios teritorijos priskirtos tik reikdokumenta ta susirasti. Reikes butinai paieskot, idomu labai kuriai gimnazijai musu gyvenama vieta priklauso  bigsmile.gif

Na bet straipsnyje raso kad yra kazkokios teritorijos priskirtos tik reikdokumenta ta susirasti. Reikes butinai paieskot, idomu labai kuriai gimnazijai musu gyvenama vieta priklauso  bigsmile.gif

Nėra teritorijų, nėra cool.gif
Atsakyti