Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

QUOTE(somebody else @ 2013 02 03, 13:36)
Jei domina būsimų pirmokų mokytojos tai Penkauskienė gera, rami tokia. O jei apskritai tai Gedminaitė labai šauni mokytoja

Labai ačiū, aš kaip tik pas Penkauskienę ir svarstau vesti smile.gif
Atsakyti
Merginos girdejau kad salduves progimnazijoje labai dauk is Simses rajono mokiniu,ir kad cigonynas toje progimnazijoje,ar tai tiesa?gal kas ka zinot g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidola @ 2012 02 27, 11:56)
Sveikos. Mes ruošiamės nešti prašymą į Jovarą. Gal kas turi kokių atsiliepimų apie mokytojas:  A.Simavičiūtę,  R.Toleikienę,  G.Švirikienę.
Su kuriomis mamytėms kalbėjau, ruošiasi vaikus į šokių klasę leisti. Apie mokytojas nelabai ką ir žino  doh.gif .
O man jau visai neramu  unsure.gif . Gal dar kas ruošiasi į Jovarą?

Labas eisim į Jovara pas Simavičiūtę liux mokytoja
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2013 01 15, 23:40)
Sveikos..
Gal kas pasisakys,ką rekomenduotų geriau pasirinkti - Gytarių ar Sandoros mokyklą...Renkamės šiuo metu... doh.gif
Ga turite atsiliepimu / patarimu apie siu mokyklu pradiniu klasiu mokytojas..? Tiesa pasakius, truputi panikuoju.. nes taip nesinori suklysti..    sad.gif
Aciu..

mano sunus lanke sandoros mokykla ....atsiliepimai patys geriausi ...maza bendruomene ,direktorius labai rupestingas .Kolektyvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2013 01 15, 22:40)
Sveikos..
Gal kas pasisakys,ką rekomenduotų geriau pasirinkti - Gytarių ar Sandoros mokyklą...Renkamės šiuo metu... doh.gif

Ga turite atsiliepimu / patarimu apie siu mokyklu pradiniu klasiu mokytojas..? Tiesa pasakius, truputi panikuoju.. nes taip nesinori suklysti..    sad.gif

Aciu..

Mes irgi rinkomes is siu dvieju mokyklu.Pasirinkome Gytariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 02 18, 15:42)
Merginos girdejau kad salduves progimnazijoje labai dauk is Simses rajono mokiniu,ir kad cigonynas toje progimnazijoje,ar tai tiesa?gal kas ka zinot g.gif  unsure.gif

Nežinau, ar dar padėsiu, bet pasakysiu savo nuomonę apie Salduvės progimnaziją. Manau, kad jūsų turimos žinios klaidingos. Gal koks vienas kitas čigoniukas ir yra, bet nemanau, kad jų nėra kitose mokyklose. O šiaip mokykla viena iš pirmaujančių miesto progimnazijų savo požiūriu į vaiką, dėmesiu jam ir teikiama pagalba. Direktorė pažįsta kiekvieną vaiką, ypatingai daug pastangų deda tam, kad kiekvienas ten gerai jaustųsi. Mokymosi rezultatai ne ką prastesni nei kitose miesto mokyklose. Daug įvairių naujovių ir viskas todėl, kad vaikas jaustųsi saugus, o tėvai ramūs. Jei priklauso ši mokykla pagal mikrorajoną, drąsiai veskite, nemanau, kad nusivilsit.
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2013 03 27, 17:12)
Nežinau, ar dar padėsiu, bet pasakysiu savo nuomonę apie Salduvės progimnaziją. Manau, kad jūsų turimos žinios klaidingos. Gal koks vienas kitas čigoniukas ir yra, bet nemanau, kad jų nėra kitose mokyklose. O šiaip mokykla viena iš pirmaujančių miesto progimnazijų savo požiūriu į vaiką, dėmesiu jam ir teikiama pagalba.  Direktorė pažįsta kiekvieną vaiką, ypatingai daug pastangų deda tam, kad kiekvienas ten gerai jaustųsi. Mokymosi rezultatai ne ką prastesni nei kitose miesto mokyklose. Daug įvairių naujovių ir viskas todėl, kad vaikas jaustųsi saugus, o tėvai ramūs. Jei priklauso ši mokykla pagal mikrorajoną, drąsiai veskite, nemanau, kad nusivilsit.

O čia kur apie tą pirmavimą galima pasižiūrėti? g.gif
Atsakyti
Mamytes reikia skubiai apsispresti del mokytojos pirmoje klaseje.Cia kalbu apie Salduves progimnazija.Nzn kuria is ju pasirinkti unsure.gif
Irena Andrijauskienė
Jolanta Jankauskienė
Ilona Kelpšienė,

Buciau labai labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MANGO* @ 2013 04 05, 12:59)
Mamytes reikia skubiai apsispresti del mokytojos pirmoje klaseje.Cia kalbu apie Salduves progimnazija.Nzn kuria is ju pasirinkti unsure.gif
Irena Andrijauskienė
Jolanta Jankauskienė
Ilona Kelpšienė,

Buciau labai labai dekinga uz info 4u.gif

Ar leidžia pasirinkti mokytoją? O iš kur jūs sąrašą mokytojų sužinojot? Kiek aš girdėjau, bent viena pirmos klasės mokytoja bus Edita Adomavičienė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2013 04 06, 11:04)
Ar leidžia pasirinkti mokytoją? O iš kur jūs sąrašą mokytojų sužinojot? Kiek aš girdėjau, bent viena pirmos klasės mokytoja bus Edita Adomavičienė  g.gif

g.gif nzn ar leis blush2.gif as paziurejau kokie nurodyti klases nr.tai galvoju kad galiu eit i bet kuri blush2.gif tai gal as ne i tas mokytojas paziurejau,mano dukryte siemet bus pirmoke,tai tada reikia ziureti i tas mokytojas kurios dabar turi ketvirtokus???

jei taip tai tada yra dvi mokytojos Edita Adomaviciene ir Audronė Sindriūnienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MANGO*: 06 balandžio 2013 - 13:48
QUOTE(MANGO* @ 2013 04 06, 13:42)
g.gif nzn ar leis blush2.gif  as paziurejau kokie nurodyti klases nr.tai galvoju kad galiu eit i bet kuri blush2.gif  tai gal as ne i tas mokytojas paziurejau,mano dukryte siemet bus pirmoke,tai tada reikia ziureti i tas mokytojas kurios dabar turi ketvirtokus???

jei taip tai tada yra dvi mokytojos Edita Adomaviciene ir Audronė Sindriūnienė.

Ar jau parašėte prašymą? Jame galima pridėti mokytojos pavardę, kuri norite, kad mokytų jūsų vaiką.
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2013 04 06, 16:36)
Ar jau parašėte prašymą? Jame galima pridėti mokytojos pavardę, kuri norite, kad mokytų jūsų vaiką.

Jo esu parasiusi ax.gif
Atsakyti