Įkraunama...
Įkraunama...

Elvitos biciukai

Jetau, kaip greitai auga tie vaikuciai... ypac svetimi laugh.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Labai grazi si nuotraukele wub.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
saunus broliukai thumbup.gif , o zaisliukai dar tegul palaukia savo eiles laugh.gif ,paaugs tai nekabes taip ramiai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Elvita, grazuoliukai tavo maziai wink.gif

Karusele pas mus vienoda laugh.gif beje kai galvosit apie mergyte, tai man pranesk. Kartu darysim ir vel galesim kartu gimdyti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Va jezus kokie fainuciai wub.gif wub.gif O mergyte tai darykit wink.gif Nes kazkaip daugiau bernu aplink laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Elvita @ 2004 07 05, 09:38)
Galva sau, zaislai sau g.gif

"man gerai, man nieko netruksta" laugh.gif labai mielas ytavo naujas zirniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperBaba @ 2004 07 06, 21:33)

beje kai galvosit apie mergyte, tai man pranesk. Kartu darysim ir vel galesim kartu gimdyti biggrin.gif wub.gif

Butinai wink.gif
Atsakyti
Nu liuks zentelis, tik kad va dabar mano merga itiktu laugh.gif laugh.gif laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE (Braske @ 2004 07 07, 14:38)
Nu liuks zentelis, tik kad va dabar mano merga itiktu laugh.gif laugh.gif laugh.gif .
Atsakyti
GUSTUKAS KELIAUJA smile.gif
Atsakyti
Taip malsiname pilvelio skausmus
Atsakyti
QUOTE (Elvita @ 2004 07 07, 20:12)
Taip malsiname pilvelio skausmus

thumbup.gif thumbup.gif as kadangi kamuolio neturejau didelio tai ant keliu pasidedavau, kojytes tarp koju ir taip issipupsedavo mazoji mano thumbup.gif
Atsakyti