Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

laukiu patarimo pas ka geriausia pirkti is UK? siaip UK ir taip giminiu visi turi, ir patys apsipirkti suskraido,bet kartais prisireikia nusipirkti ir per tarpininkes:)
is UK pirkau du kartus pas viena tarpininke ir jau antra karta kyla nesklandumu del siuntinio atsiemimo(viskas sumoketa, o atsiimti neiseina) bet cia galbut ne pacios tarpininkes kalte,o dalintojos kaune.
taciau noreciau gauti patarimu per kuria tarpininke perkate jums.
as jau 5 metai perku JAV per Taure ir laureta,kai tauryte atostogauja
o is vokietijos tik per mam5 ir pakasiuka. Negaliu pasakyti apie sias tarpininkes ne vieno blogo zodelio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 08 08, 10:06)
laukiu patarimo pas ka geriausia pirkti is UK? siaip UK ir taip giminiu visi turi, ir patys apsipirkti suskraido,bet kartais prisireikia nusipirkti ir per tarpininkes:)

MAn geriausios Myma ir Cheles. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 08 08, 09:06)
laukiu patarimo pas ka geriausia pirkti is UK?

tiksliausiai ir greičiausiai pas mymą. labai didelis pliusas - iš anksto žinomas pirkimų tvarkaraštis. taip pat perku pas Valentinką, irgi be problemų. nors man ir pas Agnetą problemų nebuvo, jokių priekaištų neturiu smile.gif

vis nesiryžtu užsakinėti iš JAV. ačiū, kas pasidalino info apie tarpininkių greitį. o kaip yra su kainomis iš JAV? iš kiek reikia dauginti? bijau išsigąsti galutinės sumos, tai vis vaikštau ratais, sudedu krepšius, o užsakymų taip ir neišsiunčiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2011 08 24, 12:57)
vis nesiryžtu užsakinėti iš JAV. ačiū, kas pasidalino info apie tarpininkių greitį. o kaip yra su kainomis iš JAV? iš kiek reikia dauginti? bijau išsigąsti galutinės sumos, tai vis vaikštau ratais, sudedu krepšius, o užsakymų taip ir neišsiunčiu doh.gif  lotuliukas.gif

Reikia daugmaz dauginti is 4.Bet labai kaina priklauso nuo svorio,nes brangus siuntimas yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 08 24, 12:23)
Reikia daugmaz dauginti is 4.Bet labai kaina priklauso nuo svorio,nes brangus siuntimas yra. mirksiukas.gif

ačiū. o nežinote, ar skaičiuojama minimum už 1 kg? mano svoris 500 g gaunasi. įdomu, ar bus apvalinama iki 1 kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2011 08 24, 13:26)
ačiū. o nežinote, ar skaičiuojama minimum už 1 kg? mano svoris 500 g gaunasi. įdomu, ar bus apvalinama iki 1 kg g.gif

Nea,skaiciuoja gramu tikslumu,kiek svers jusu preke,uz tiek ir mokesite. mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeikos mergaitės,

Reikia atsisiųsti iš JAV apie 12 - 15 kg elektros prietaisą. Gal galėtumėt patarti, kurią čia tarpininkę trukdyt?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
naitas- galbut Laureta, ji laivu siuncia, bet uz svori nemenka sumele manau sumokesit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 25, 19:21)
SVeikos mergaitės,

Reikia atsisiųsti iš JAV apie 12 - 15 kg elektros prietaisą. Gal galėtumėt patarti, kurią čia tarpininkę trukdyt?
ačiū 4u.gif

tik laivais kas siunčia.
Kiek žinau Laureta, Ridzis
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 08 25, 21:15)
naitas- galbut Laureta, ji laivu siuncia, bet uz svori nemenka sumele manau sumokesit  ax.gif  4u.gif

oo, ačiū.. tai aš pripratus prie amerikoniškų pašto kainų.. dar muitas .. baisu. .bet labai noriu to aparato... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 08 25, 23:07)
oo, ačiū.. tai aš pripratus prie amerikoniškų pašto  kainų.. dar muitas .. baisu. .bet labai noriu to aparato...  blush2.gif

O kas ten per aparatas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 25, 21:20)
tik laivais kas siunčia.
Kiek žinau Laureta, Ridzis

O kuri is ju patikimesne? Gal kas galetumete pasidalinti ispudziais?
Atsakyti