Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(naura14 @ 2011 05 11, 09:15)
Gerai, kai gali paprasciausia iseiti...

Sakykit, o kas trukdo pakeisti tarpininkę? Nebeperki per ją ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 05 11, 09:32)
Sakykit, o kas trukdo pakeisti tarpininkę? Nebeperki per ją ir tiek.

O kai avansas sumoketas, o ji tave ignoruoja??
Atsakyti
Perku pas myma jau senai ir nera jokiu problemu thumbup.gif Prekes atkeliauja per 2 savaites, max 3 savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 05 11, 19:15)
O kai avansas sumoketas, o ji tave ignoruoja??

O čia jau bėda. Ir Jus suprantu, nes prieš kelis metus pati buvau tokioje pat situacijoje, po ko iškart išėjau pas kitą tarpininkę.

Jūs gal bandykite paskambinti tai tarpininkei ir telefonu išsiaiškinti situaciją? Ilgai laukiate prekių?
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 20:03)
Nėra prasmės man meluoti  smile.gif Nesakiau ,kad per dvi ,mano klaida ta ,kad per skubėjimą parašiau per porą smile.gif geriau reikėjo parašyti keletas dienų(3-5), kadangi tiksliai dienų neprisimenu. Konkrečias detales gal primins merginos perkančios pas Taurę smile.gif Nors iš kitos pusės koks skirtumas tas dienų tikslumas kai pas kai kurias tarpininkes prekės dažniausiai keliauja po mėnesį ar du ...
Papildyta:
I dar, Jūs mane neteisingai supratote. Aš čia skaičiuoju laikotarpius kai prekės keliauja jau iš tarpininkės į Lietuvą. Laikotarpio kol iš parduotuvės prekės ateina pas tarpininkę neskaičiuoju nes čia jau ne tarpininkės kaltos.

Taip aš pati užsisakiau VS tinklapio tiesiogiai pati be jokių tarpininkių gegužės 3d išsiųsta siunta iš JAV, o muitinėje jau buvo gegužės 5d, o kurjeris 6d. atvežė į namus, tai vadinasi realu. Siuntos keliavo per UPS . O kitus kartus laukdavau po 2-3 sav. Čia priklauso nuo per kokias siuntų tarnybas eina siuntos
Atsakyti
paskutiniu metu mano pagrindines tarpininkes is Vokietijos mam5 wub.gif , is Amerikos taure wub.gif , esu ir per kitas nors aisku ne visas tarpininkes, bandzius pirkt, nes nesu jau didele shopoholike, man uztenka ir keliu pagrindiniu, tai kazkokiu dideliu nesusipratimu nebuvo, viska gavau, kazkokiu neatsakytu klausimu ir neliko, sekmingai prekinuos jau ne vienerius metus, nors dazniausiai is Vokietijos perku, nes pati pradzia ir buvo sios salies, tai labai ir nesiblaskau, kai reikejo kazkokios smulkmeneles is Anglijos esu pirkusi ir per Valentinka, ir lietuvaite, ka uzsakiau ta gavau, na jei kas neiseina, tai laiskais susirasom ir issiaiskinam, kazkaip jokiu nesklandumu dideliu nebuvo, kai viska laiku apmoku, tai labai gincu ir nekyla, esu bandzius ir Laureta, ir nieko blogo negaliu pasakyt, na gal tik pries sventes siuntinukai uztrukdavo ilgokai kai muitinese uzstrigdavo, bet pas visas tada taip budavo, cia jau tikrai ne ju kalte, o del atsakymu, paklausiu pas viena, pas kita, jei kazko skubiai prireikia, nes ir jos ne visada online buna, juk reikia ir svert prekes, ir skaiciuot, ne visos tas pagalbininkes turi, zodziu kol egzistuos sios musu mergaites tol ir as naudosiuos ju paslaugom thumbup.gif jau nebepamenu kada matavaus parduotuvej koki drabuzeli, dziaugiuos atradus pirkima per tarpininkes, aciu joms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 08, 20:35)
na čia jau jūs užlenkėt hihihi.gif
kad iš JAV parduotuvės prekės į LT atkeliautų per dvi dienas ir dar per tarpinius punktus, tai tikrai be šansų.

Ir dar kaip, pati esu gavusi ir neviena karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(big smile @ 2011 05 27, 10:52)

na tai džiaugiuosi už jus
man užtenka ir to, kad iš JAV parduotuvės iki tarpininkės namų per porą dienų atkeliauja ax.gif
Atsakyti
Labas visom perkancio is Uk mirksiukas.gif

Noreciau ir as isbandyti UK, ne tik Jav blush2.gif

Ziuriu daug diskutuojat apie tarpininke Agneta ir visokius pinigeliu perskaiciavimus bei grazinimus, tik nelabai suprantu apie ka cia kalba eina g.gif

Jos temoje 1 zinuteje salygos :
Paskaičiavimus už prekes atsiunčiu, kai prekytės būna išsiųstos iš parduotuvės, gavus skaičius jie turi buti apmokėti per dvi dienas, neapmokėti užsakymai, nebus siunčiami į LT, už siuntimus iš UK ir iki jūsų atsiskaitome kai siuntinukas iškeliauja pas Jus

Tai kokie gali pinigu laukimai ir grazinimai.

Pas Jav tarpininkes perku gal 5 metai, uzsakiau prekes, tarpininke jas gavo pavere, paskaiciavo, as susimokejau ir ju laukiu.

Buna negauna viso uzsakymo arba is vis negauna. Nieko keisto, bet as uz ji is anksto ir nemokejus, kad paskui reiketu laukt kol grazins pinigus.

Tad nesuprantu uz ka Jus laukiat tu grazinimu.

Paaiskinkit, jei kuriai nesunku, kad as ziopla nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2011 06 01, 10:18)
Ziuriu daug diskutuojat apie tarpininke Agneta ir visokius pinigeliu perskaiciavimus bei grazinimus, tik nelabai suprantu apie ka cia kalba eina  g.gif

Agneta is kaikuriu ,o gal ir is visu parduotuviu perkant,praso ,kad jai uzmoketu,kai tik ji padaro uzsakyma. cool.gif O juk buna ,kad parduotuves ne viska atsiuncia,o kartais ir visa uzsakyma anuliuoja. verysad.gif Tai taip ir gaunasi ,kad pinigai sumoketi ,o prekytes nera. Bet paskui Agneta tikrai (bent jau man )visada grazina pinigelius. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 01 birželio 2011 - 09:27
QUOTE(big smile @ 2011 05 27, 11:52)

per pora dienu nelabai, jai skaitant nuo uzsakymo dienos, jei nuo issiuntimo is JAV ir nelabai buna, buna, kad skaiciukus veliau atsiuncia, nei prekes iskeliavusios buna, tada gal ir gaunas taip nuo skaiciuku gavimo iki Lietuvos ir praeina maziau laiko, dazniausiai apie savaite keliauja, na buna ir siek tiek trumpiau, bet per pora nelabai
Atsakyti
Kazin Agneta atidarys kada nors tema? biggrin.gif Jau trecia diena naujos temos ner blink.gif
Atsakyti