paskutiniu metu mano pagrindines tarpininkes is Vokietijos mam5
, is Amerikos taure
, esu ir per kitas nors aisku ne visas tarpininkes, bandzius pirkt, nes nesu jau didele shopoholike, man uztenka ir keliu pagrindiniu, tai kazkokiu dideliu nesusipratimu nebuvo, viska gavau, kazkokiu neatsakytu klausimu ir neliko, sekmingai prekinuos jau ne vienerius metus, nors dazniausiai is Vokietijos perku, nes pati pradzia ir buvo sios salies, tai labai ir nesiblaskau, kai reikejo kazkokios smulkmeneles is Anglijos esu pirkusi ir per Valentinka, ir lietuvaite, ka uzsakiau ta gavau, na jei kas neiseina, tai laiskais susirasom ir issiaiskinam, kazkaip jokiu nesklandumu dideliu nebuvo, kai viska laiku apmoku, tai labai gincu ir nekyla, esu bandzius ir Laureta, ir nieko blogo negaliu pasakyt, na gal tik pries sventes siuntinukai uztrukdavo ilgokai kai muitinese uzstrigdavo, bet pas visas tada taip budavo, cia jau tikrai ne ju kalte, o del atsakymu, paklausiu pas viena, pas kita, jei kazko skubiai prireikia, nes ir jos ne visada online buna, juk reikia ir svert prekes, ir skaiciuot, ne visos tas pagalbininkes turi, zodziu kol egzistuos sios musu mergaites tol ir as naudosiuos ju paslaugom
jau nebepamenu kada matavaus parduotuvej koki drabuzeli, dziaugiuos atradus pirkima per tarpininkes, aciu joms