Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(keistuole @ 2011 05 08, 13:49)
kaip kokis narkotikas traukia, ane  biggrin.gif
o tai tam next'e negalima atsiskaityt paprastai kortele?

Jau nepirkau normaliai iš nexto ilgą laiką, bet paskutiniu metu vėl neatsilaikiau ten taip gali atrast suderint rūbelius visai mano kompanijai  ax.gif

aha biggrin.gif

galima atsiskaityt koretele,bet padarius uzsakyma reikia jiems skambint ir visa procedura telefonu vyksta,o linija 08... brangi.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 08, 08:54)
Panasaus atsakymo sulaukiau ir is Taures.  doh.gif Eina peklan, kas per.............. paklausti nieko negalima. Na kaip gi taip, visoms aisku, o vienai kazkas neaisku cool.gif

Nu aš atsiprašau,bet nepatylėsiu smile.gif Jau apie šitą tarpininkę nusiskundimų dar negirdėjau. Bendrauju su ja jau beveik metus, užsakymus darau nuolatos, kas savaitę pasitaiko po kelis užsakymus. Mergaitės bendrauja labai noriai , operatyviai, draugiškai. Niekada nesu sulaukusi pikto atsakymo. Jūs ant manęs nesupykit ,bet Jūsų užduotas klausimas matyt buvo tikrai labai kvailas arba tokio lygio kaip "kokį imate tarpininkavimo mokestį" Į visus tokius klausimus tarpininkės atsakymus pateikia temų 1-muose puslapiuose , o jei tingisi pasiskaityti tada jau kitas reikalas.
O Taure tai tik pagirti noriu. Iš USA vienintelė tokia reaktyvinė tarpininkė (esu pirkusi iš SM per 3 USA tarpininkes po keletą kartų, bet tokių greičiu kaip pas Taure niekur nėra) . Buvo atvejis kai prekės per porą dienų atėjo. O šiaip per savaite ar max dvi prekių visad sulaukiu. Ko toli gražu nepasakyčiau apie kitas tarpininkes. Ir į temos autorės klausimą atsakysiu : Man prekės iš USA ateina tikrai greičiau nei perkant iš UK. Nežinau kieno čia kaltė, ar tarpininkių ,ar vežėju.
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 19:14)
Nu aš atsiprašau,bet nepatylėsiu  smile.gif Jau apie šitą tarpininkę nusiskundimų dar negirdėjau. Bendrauju su ja jau beveik metus, užsakymus darau nuolatos, kas savaitę pasitaiko po kelis užsakymus. Mergaitės bendrauja labai noriai , operatyviai, draugiškai. Niekada nesu sulaukusi pikto atsakymo. Jūs ant manęs nesupykit ,bet Jūsų užduotas klausimas matyt buvo tikrai labai kvailas arba tokio lygio kaip "kokį imate tarpininkavimo mokestį" Į visus tokius klausimus tarpininkės atsakymus pateikia temų 1-muose puslapiuose , o jei tingisi pasiskaityti tada jau kitas reikalas.
O Taure tai tik pagirti noriu. Iš USA vienintelė tokia reaktyvinė tarpininkė (esu pirkusi iš SM per 3 USA tarpininkes po keletą kartų, bet tokių greičiu kaip pas Taure niekur nėra) . Buvo atvejis kai prekės per porą dienų atėjo. O šiaip per savaite ar max dvi prekių visad sulaukiu. Ko toli gražu nepasakyčiau apie kitas tarpininkes. Ir į temos autorės klausimą atsakysiu : Man prekės iš USA ateina tikrai greičiau nei perkant iš UK. Nežinau kieno čia kaltė, ar tarpininkių ,ar vežėju.

na čia jau jūs užlenkėt hihihi.gif
kad iš JAV parduotuvės prekės į LT atkeliautų per dvi dienas ir dar per tarpinius punktus, tai tikrai be šansų.

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 08, 19:35)
na čia jau jūs užlenkėt hihihi.gif
kad iš JAV parduotuvės prekės į LT atkeliautų per dvi dienas ir dar per tarpinius punktus, tai tikrai be šansų.

Nėra prasmės man meluoti smile.gif Nesakiau ,kad per dvi ,mano klaida ta ,kad per skubėjimą parašiau per porą smile.gif geriau reikėjo parašyti keletas dienų(3-5), kadangi tiksliai dienų neprisimenu. Konkrečias detales gal primins merginos perkančios pas Taurę smile.gif Nors iš kitos pusės koks skirtumas tas dienų tikslumas kai pas kai kurias tarpininkes prekės dažniausiai keliauja po mėnesį ar du ...
Papildyta:
I dar, Jūs mane neteisingai supratote. Aš čia skaičiuoju laikotarpius kai prekės keliauja jau iš tarpininkės į Lietuvą. Laikotarpio kol iš parduotuvės prekės ateina pas tarpininkę neskaičiuoju nes čia jau ne tarpininkės kaltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French kiss: 08 gegužės 2011 - 19:08
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 20:03)
Laikotarpio kol iš parduotuvės prekės ateina pas tarpininkę neskaičiuoju nes čia jau ne tarpininkės kaltos.

O tarpininkes kaltos, kad kartais dezes uzstringa musu "mylimoj" institucijoj? Tuo labiau nekaltos
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2011 05 08, 20:35)
O tarpininkes kaltos, kad kartais dezes uzstringa musu "mylimoj" institucijoj? Tuo labiau nekaltos

Aš dėl to jų ir nekaltinu drinks_cheers.gif Tuo labiau ,kad nežinau kaip vyksta visas procesas g.gif Tačiau kaip suprasti kai pastoviai pas vienas tarpininkes prekės keliauja po mėnesį ,o pas kitas tuo tarpu per savaite ateina ? Viena ar du kartus iš eiles gali muitinėje ilgiau užlaikyti siuntinukus , tačiau turbūt ne kiekvieną siuntinį ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 20:40)
Aš dėl to jų ir nekaltinu  drinks_cheers.gif Tuo labiau ,kad nežinau kaip vyksta visas procesas g.gif Tačiau kaip suprasti kai pastoviai pas vienas tarpininkes prekės keliauja po mėnesį ,o pas kitas tuo tarpu per savaite ateina ? Viena ar du kartus iš eiles gali muitinėje ilgiau užlaikyti siuntinukus , tačiau turbūt ne kiekvieną siuntinį ?  g.gif

bet ar jus pastoviai perkat is keliu tarpininkiu, kad galetumet palyginti ir pasakyti, kad visada taip? smile.gif Nes is tikro buna toks laiko tarpas, ir gan ilgas, kai deja nieko negalima paskubinti sad.gif ir buna , kad tuo paciu metu vienom pasiseka, o kitu dezutes pastringa
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 19:03)
Nėra prasmės man meluoti  smile.gif Nesakiau ,kad per dvi ,mano klaida ta ,kad per skubėjimą parašiau per porą smile.gif geriau reikėjo parašyti keletas dienų(3-5), kadangi tiksliai dienų neprisimenu. Konkrečias detales gal primins merginos perkančios pas Taurę smile.gif Nors iš kitos pusės koks skirtumas tas dienų tikslumas kai pas kai kurias tarpininkes prekės dažniausiai keliauja po mėnesį ar du ...
Papildyta:
I dar, Jūs mane neteisingai supratote. Aš čia skaičiuoju laikotarpius kai prekės keliauja jau iš tarpininkės į Lietuvą. Laikotarpio kol iš parduotuvės prekės ateina pas tarpininkę neskaičiuoju nes čia jau ne tarpininkės kaltos.

pas Taure tikrai buna tokiu stebuklu, kad prekes atkeliauja zaibisku greiciu, tikrai pamenu atveji, kai po jos issiuntimo prekytes ne pilnai per savaite pasieke LT 4u.gif man pacios paciausios ir yra Taure ir Kate25 4u.gif Skaiciai atkeliauja laiku, gaunamos ir sveriamos iskart prekytes, siunciami skaiciai.
o kas del muitines - visokiu niuansu buna, kartais gali strigti be priezasties, kartais stringa del to, kad nemoka visos pildyti dokumentu taip kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 08 gegužės 2011 - 20:58

i 
Šioje temoje prašau diskutuoti, dalintis patirtimi tik apie supermama.lt forumo tarpininkes.

Pati naudojuosi tarpininkių paslaugomis ir nesuprantu, kodėl kartais iš musės daromas dramblys. cool.gif Na netenkino manęs vienos tarpininkės darbas, bendravimo (tiksliau nebendravimo) stilius, išėjau pas kitą tarpininkę, kuri atitinka mano reikalavimus- visada atsako į klausimus, aiški sistema, greitai atkeliauja užsakymai. Tad jau daugiau nei 2 metus esu ištikima tarpininkės mymos klientė. ax.gif

Atsakyti
Man patinka Taure ir MeistroMargarita,ai ir Myma 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 08, 08:54)
Sveikutes,
tai ka viena Agneta tokia pasisiukslinusi? Namanau, itariu vienos ambicijos ir nepateisinti lukesciai paskatino tusciu diskusiju.

Apie savo patirti:
OK, pradesiu ir as nuo Agnetos - parasiau i AZ del vienos pardes, kurios nera sarase, atsakymas atejo, kad uzsakymas imanomas. Kai ji pateikiau,  prasidejo: palaukite - neturiu laiko, palaukite- susirgo zmogus UK, palaukite - atostogauju. Reziume laukiau apie 3 men. Kai parasiau paskutini karta - atsakymo negavau.  doh.gif
Tesiau paieskas toliau, parasiau Valentinkai, noredama pasitikslinti salygas, atsakyma gavau tokio stiliaus:,,tu ka skaityt nemoki, viskas nurodyta I -ajame psl.". Fantazija kaip mat atsoko.  blink.gif
Panasaus atsakymo sulaukiau ir is Taures.  doh.gif Eina peklan, kas per.............. paklausti nieko negalima. Na kaip gi taip, visoms aisku, o vienai kazkas neaisku cool.gif

Valentinka ir Taurė, jokių problemų nekeliančios tarpininkės 4u.gif Perku ir pas vieną ir pas kitą. Tam ir yra 1psl. kad nesitrukdytų tarpininkių laikas, žmogus galėtų pats susipažinti su sąlygomis. O į visus kitus klausimus visada atsako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 05 08, 21:50)
Šioje temoje prašau diskutuoti, dalintis patirtimi tik apie supermama.lt forumo tarpininkes.

Pati naudojuosi tarpininkių paslaugomis ir nesuprantu, kodėl kartais iš musės daromas dramblys. cool.gif  Na netenkino manęs vienos tarpininkės darbas, bendravimo (tiksliau nebendravimo) stilius, išėjau pas kitą tarpininkę, kuri atitinka mano reikalavimus- visada atsako į klausimus, aiški sistema, greitai atkeliauja užsakymai. Tad jau daugiau nei 2 metus esu ištikima tarpininkės mymos klientė. ax.gif

Gerai, kai gali paprasciausia iseiti...
Atsakyti