Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 21:31)
As kai atejau pas Agneta pirktis, pirmiausia perskaiciau pora temu. Nepatingejau, bet supratau kaip kas vyksta. Kad jokiu aciu uz uzsakyma nebus. Kad viskas bus ne laiku. Kad gal net puse prekiu nebus. Bet.. susitaikiau ir perku. Mano vaikas nuo to laiko nesioja tik naujus rubus, is Next sale, kai anksciau reikedavo pirkt devetus uz ta pacia kaina. Tiesiog nekreipiu demesio i visokius nesusipratimus..
Isvis niekada nebus gerai. Visada visur yra nepatenkintu. Kaip jus galvojat, ar Agneta nenoretu irgi kartais  jums kai ka parasyti?? Kai uztvinkdot jos emaila nesamoningais laiskais? Kai lojat be perstojo, kad tas negerai, kad anas negerai. O paskui vistiek perkat. Ji gelezines kantrybes, vistiek keliasi ir jum uzsakineja. Sedi iki sesiu ar septyniu ryto prie sale ir po to eina seimai pusrycius daryti. Sedi iki nakties, skaiciuoja, rusiuoja. Tikrai nera laiko net aciu uz usakyma parasyt. Nepatinka - eikit tiesiai pas kitas arba isvis siulau visoms nusipirkti bilieta i UK ir apsipirkti. Nereikes nei laukt, nei lot.. ir laiko sutaupysit...  4u.gif

Nea, pasisakysiu ir as . Matau, Kad Jus bandote uzstoti ir labai tikiu, kad ji dirba ir daug dirba, bet tokio apsileidimo, nesusitvarkymo su savo darbu dar nemaciau doh.gif Jei neiseina, tai gal vertetu nedirbti ar pasiimti padejeja?? nemegstu konfliktuoti, bet vis delto parasysiu apie savo situacija, kad kitos pries pradedamos su ja dirbti gerai pagalvotu. As prekes uzsakiau , suma gavosi gana nemaza,nes norejau pasipirkti, kad apsirupinciau pavasariui sau ir vaikui, laukiau menesi laiko, po to dar palaukusi (gana namaza laiko tarpa parasiau), atrase, kad viskas uzsakyta. Laukiu toliau. Atsibodus laukti, parasiau. Po ilgo raginimo atsakyti i mano laiskus, parase, kad siuntinys jau LT ir tik pamirso atsiusti man paskaiciavimus. Pasakiau, kad jau is visur kitur prisipirkau prekiu, galvojau, kad siuntinio nebus, bet pasakiau, kad paskaiciuotu, paimsiu prekes , bet veliau, nes dabar issileidau pinigelius (tas veliau turejo buti max.2sav., nes kaip minejau, suma buvo gana didele, neziurint i tai, kad kai man parase, kainos buvo pusiau nukrite toje parduotuveje),laukiu saskaitos, nesulaukiu. Tada vel parasiau kruva laisku, kaip su mano prekemis, kaip saskaitos reikalai. Atsakymo vis negaunu. Atraso, po intensyviu mano gaudymu, kad sakete neimsite, tai as ir neversiu, tuo labiau, kad siuntinys stipriai pavelavo ir atkeliavo ne visas. Pasakiau, kad imsiu, tik paskaiciuokite ir parasykite, suma. Laukiu, vel nieko doh.gif Cia visa tai tesiasi jau apie 4-5 men.... Kazkada vienai atrpininkei pasiskundziau, paklausiau ka daryti, tai ji man jau pries kelis menesius parase, kad spjauti ir pamirsti, bet galvoju, kad nepatogu, bet manau, kad taip galu gale ir padarysiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 17, 11:57)
Nea, pasisakysiu ir as . Matau, Kad Jus bandote uzstoti ir labai tikiu, kad ji dirba ir daug dirba, bet tokio apsileidimo, nesusitvarkymo su savo darbu dar nemaciau  doh.gif Jei neiseina, tai gal vertetu nedirbti ar pasiimti padejeja?? nemegstu konfliktuoti, bet vis delto parasysiu apie savo situacija, kad kitos pries pradedamos su ja dirbti gerai pagalvotu. As prekes uzsakiau , suma gavosi gana nemaza,nes norejau pasipirkti, kad apsirupinciau pavasariui sau ir vaikui, laukiau menesi laiko, po to dar palaukusi (gana namaza laiko tarpa parasiau), atrase, kad viskas uzsakyta. Laukiu toliau. Atsibodus laukti, parasiau. Po ilgo raginimo atsakyti i mano laiskus, parase, kad siuntinys jau LT ir tik pamirso atsiusti man paskaiciavimus. Pasakiau, kad jau is visur kitur prisipirkau prekiu, galvojau, kad siuntinio nebus, bet pasakiau, kad paskaiciuotu, paimsiu prekes , bet veliau, nes dabar issileidau pinigelius (tas veliau turejo buti max.2sav., nes kaip minejau, suma buvo gana didele, neziurint i tai, kad kai man parase, kainos buvo pusiau nukrite toje parduotuveje),laukiu saskaitos, nesulaukiu. Tada vel parasiau kruva laisku, kaip su mano prekemis, kaip saskaitos reikalai. Atsakymo vis negaunu. Atraso, po intensyviu mano gaudymu, kad sakete neimsite, tai as ir neversiu, tuo labiau, kad siuntinys stipriai pavelavo ir atkeliavo ne visas. Pasakiau, kad imsiu, tik paskaiciuokite ir parasykite, suma. Laukiu, vel nieko  doh.gif  Cia visa tai tesiasi jau apie 4-5 men.... Kazkada vienai atrpininkei pasiskundziau, paklausiau ka daryti, tai ji man jau pries kelis menesius parase, kad spjauti ir pamirsti, bet galvoju, kad nepatogu, bet manau, kad taip galu gale ir padarysiu... doh.gif

Mano situacija labai panasi, nors akmenim uzmete smile.gif Sumokejau pinigelius dar gruodzio menesi (buvo visokiu prekiu ir sale ir ne sale). rasiau kruvas laisku ir klausinejau kur prekes, ar uzsakytos ir panasiai. Zinokit next sale gavau kreiciau nei mothercare prekes, kurias vaikas per 2 menesius laukimo ir isaugo, bet tiek to radau kam padovanoti. dabar pries menesi prasiau paskaiciuoti likuti, gavau apytiksli atsakyma, prasau paskaiciuoti tiksliai, nulis reakcijos. uzsakau prekiu is next naujos kolekcijos, zyziu kad parasytu nupirko ar ne, nu sako nupirkta, bet vel praejo beveik menuo prekiu nera, noriu atgauti pinigus ir zyzk nezyzes bet tyla. nezinau kaip tycia tik Agnetai taip nutinka, tai kurjeriai kazka nukiso, tai vezejai ne ten pristate, tai next uzsakyma anuliavo. Nu gerai visko gali buti, bet informuoti gal galima ar as pati turiu zyzsti ir kaskart klausineti. Nu uzkniso juodai. Bardako didesnio niekur neteko matyti.
Papildyta:
Merginos ir dar klausimukas
Pirkau per viena tarpininke is SM Amway prekes, uzeinu ziuriu jos temos nebera, turiu tik emeila: perkamuk@gmail.com
pokstas tame, kad is uzsakytu 9 prekiu man atsiunte 4, is kuriu deja tik 2 mano, o pinigai sumoketi uz viska. Parasiau emeila, bet kol kas tyla, nu kas cia daros su tom tarpininkem, neimanoma nieko normaliai nusipirkti.
Atsakyti
Merginos, as tai jum siulau isigyti kreditines korteles ir pirkti paciom, na tikrai nera sunku.Tuo labiau dirbant juridinej imonej - kreditine tikrai turit tureti hihihi.gif (Cia Metejai skirta ) Ir jokiu problemu nebus, as rasau ir patirties- man viska atnesa i namus kurjeriai, cia Kaune. Prekes keliauja 2 savaites, ilgiau laukti neteko. Aisku su Amerika sunkiau, bet is kitu ES saliu - atnesa viska iki duru. Sakau, tik su Nextu nesamone, jie neima lietuvisku kreditkiu.. verysad.gif
Atsakyti
O Labamba & Co dar dirba šiame versle? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Snezana @ 2011 04 18, 12:20)
O Labamba & Co dar dirba šiame versle?  lens.gif

Dingo kažkodel jos tema iš čia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 04 18, 14:15)
Dingo kažkodel jos tema iš čia. g.gif

gal tiesiog kaip visada neskuba naujos atidaryti.. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 18, 14:27)
gal tiesiog kaip visada neskuba naujos atidaryti.. ax.gif  g.gif

Nu ,kad ne..Buvo atsiradusi,kelis puslapius gyvavo ,ir paskui dingo. g.gif
Atsakyti
Gal zinot, pas ka greiciausiai ateina is HM? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai @ 2011 04 20, 09:48)
Gal zinot, pas ka greiciausiai ateina is HM?  g.gif  verysad.gif

Astulka ir edita03, nerealios mergickos ir profesionaliai viska sutvarko. Visada del visko perspeja ir uzsakymus is karto padaro arba bent perspeja , kada darys thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
tai ka viena Agneta tokia pasisiukslinusi? Namanau, itariu vienos ambicijos ir nepateisinti lukesciai paskatino tusciu diskusiju.

Apie savo patirti:
OK, pradesiu ir as nuo Agnetos - parasiau i AZ del vienos pardes, kurios nera sarase, atsakymas atejo, kad uzsakymas imanomas. Kai ji pateikiau, prasidejo: palaukite - neturiu laiko, palaukite- susirgo zmogus UK, palaukite - atostogauju. Reziume laukiau apie 3 men. Kai parasiau paskutini karta - atsakymo negavau. doh.gif
Tesiau paieskas toliau, parasiau Valentinkai, noredama pasitikslinti salygas, atsakyma gavau tokio stiliaus:,,tu ka skaityt nemoki, viskas nurodyta I -ajame psl.". Fantazija kaip mat atsoko. blink.gif
Panasaus atsakymo sulaukiau ir is Taures. doh.gif Eina peklan, kas per.............. paklausti nieko negalima. Na kaip gi taip, visoms aisku, o vienai kazkas neaisku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 09 gegužės 2011 - 07:59
QUOTE(&joy @ 2011 04 15, 22:05)
O aš žiauriai pasiilgau Romučiuko verysad.gif  Va ten tai tvarka buvo: jeigu negali užsakyt, tai taip ir sako, jeigu užsako, tai viską surašo, kas užsakyta, kiek kainavo, ko paprašai, to paieško, parneša.

oi,mergikes,ranka prie sirdies pridejus galiu pasakyt tik viena:pasiilgau jusu visu labai labai wub.gif jau kaip noreciau vel su visom zodeliu kitu persimest,tai negaliu ax.gif nu gal kada ateity pavyks,galvoju apie tai vis dazniau biggrin.gif

o kas del next,tai su sita parde dirbt yra labai sudetinga,yra tokiu niuansu,kuriu visu net nenupasakosi.Kredito saskaita,kurios steitmentai sutvarkomi tik i men viena karta,prekiu pristatymas kas 2-4 savaites teoriskai,o praktiskai gali but ir 2,ir 3men,visi reikalai derinami telefonu(brangu),pazadejimai,kad preke bus,o po dvieju men pasako,kad senai atsaukta(atsaukimai tavo interneto saskaitoje niekur nematomi,negali sutikrint ar jie tikrai grazino pinigus) ir visa tai ne su sale prekem.O jau sale tai gali vezt puse metu ir jokiu ataskaitu jie neduoda,nes patys nieko nezino.
taip kad reiktu,sakyciau,labai padekot toms tarpininkems,kurios dirba su next biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 05 08, 11:15)
oi,mergikes,ranka prie sirdies pridejus galiu pasakyt tik viena:pasiilgau jusu visu labai labai wub.gif  jau kaip noreciau vel su visom zodeliu kitu persimest,tai negaliu ax.gif nu gal kada ateity pavyks,galvoju apie tai vis dazniau biggrin.gif

o kas del next,tai su sita parde dirbt yra labai sudetinga,yra tokiu niuansu,kuriu visu net nenupasakosi.Kredito saskaita,kurios steitmentai sutvarkomi tik i men viena karta,prekiu pristatymas kas 2-4 savaites teoriskai,o praktiskai gali but ir 2,ir 3men,visi reikalai derinami telefonu(brangu),pazadejimai,kad preke bus,o po dvieju men pasako,kad senai atsaukta(atsaukimai tavo interneto saskaitoje niekur nematomi,negali sutikrint ar jie tikrai grazino pinigus) ir visa tai ne su sale prekem.O jau sale tai gali vezt puse metu ir jokiu ataskaitu jie neduoda,nes patys nieko nezino.
taip kad reiktu,sakyciau,labai padekot toms tarpininkems,kurios dirba su next  biggrin.gif

kaip kokis narkotikas traukia, ane biggrin.gif

o tai tam next'e negalima atsiskaityt paprastai kortele?

Jau nepirkau normaliai iš nexto ilgą laiką, bet paskutiniu metu vėl neatsilaikiau ten taip gali atrast suderint rūbelius visai mano kompanijai ax.gif
Atsakyti