QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 21:31)
As kai atejau pas Agneta pirktis, pirmiausia perskaiciau pora temu. Nepatingejau, bet supratau kaip kas vyksta. Kad jokiu aciu uz uzsakyma nebus. Kad viskas bus ne laiku. Kad gal net puse prekiu nebus. Bet.. susitaikiau ir perku. Mano vaikas nuo to laiko nesioja tik naujus rubus, is Next sale, kai anksciau reikedavo pirkt devetus uz ta pacia kaina. Tiesiog nekreipiu demesio i visokius nesusipratimus..
Isvis niekada nebus gerai. Visada visur yra nepatenkintu. Kaip jus galvojat, ar Agneta nenoretu irgi kartais jums kai ka parasyti?? Kai uztvinkdot jos emaila nesamoningais laiskais? Kai lojat be perstojo, kad tas negerai, kad anas negerai. O paskui vistiek perkat. Ji gelezines kantrybes, vistiek keliasi ir jum uzsakineja. Sedi iki sesiu ar septyniu ryto prie sale ir po to eina seimai pusrycius daryti. Sedi iki nakties, skaiciuoja, rusiuoja. Tikrai nera laiko net aciu uz usakyma parasyt. Nepatinka - eikit tiesiai pas kitas arba isvis siulau visoms nusipirkti bilieta i UK ir apsipirkti. Nereikes nei laukt, nei lot.. ir laiko sutaupysit...
Isvis niekada nebus gerai. Visada visur yra nepatenkintu. Kaip jus galvojat, ar Agneta nenoretu irgi kartais jums kai ka parasyti?? Kai uztvinkdot jos emaila nesamoningais laiskais? Kai lojat be perstojo, kad tas negerai, kad anas negerai. O paskui vistiek perkat. Ji gelezines kantrybes, vistiek keliasi ir jum uzsakineja. Sedi iki sesiu ar septyniu ryto prie sale ir po to eina seimai pusrycius daryti. Sedi iki nakties, skaiciuoja, rusiuoja. Tikrai nera laiko net aciu uz usakyma parasyt. Nepatinka - eikit tiesiai pas kitas arba isvis siulau visoms nusipirkti bilieta i UK ir apsipirkti. Nereikes nei laukt, nei lot.. ir laiko sutaupysit...
Nea, pasisakysiu ir as . Matau, Kad Jus bandote uzstoti ir labai tikiu, kad ji dirba ir daug dirba, bet tokio apsileidimo, nesusitvarkymo su savo darbu dar nemaciau Jei neiseina, tai gal vertetu nedirbti ar pasiimti padejeja?? nemegstu konfliktuoti, bet vis delto parasysiu apie savo situacija, kad kitos pries pradedamos su ja dirbti gerai pagalvotu. As prekes uzsakiau , suma gavosi gana nemaza,nes norejau pasipirkti, kad apsirupinciau pavasariui sau ir vaikui, laukiau menesi laiko, po to dar palaukusi (gana namaza laiko tarpa parasiau), atrase, kad viskas uzsakyta. Laukiu toliau. Atsibodus laukti, parasiau. Po ilgo raginimo atsakyti i mano laiskus, parase, kad siuntinys jau LT ir tik pamirso atsiusti man paskaiciavimus. Pasakiau, kad jau is visur kitur prisipirkau prekiu, galvojau, kad siuntinio nebus, bet pasakiau, kad paskaiciuotu, paimsiu prekes , bet veliau, nes dabar issileidau pinigelius (tas veliau turejo buti max.2sav., nes kaip minejau, suma buvo gana didele, neziurint i tai, kad kai man parase, kainos buvo pusiau nukrite toje parduotuveje),laukiu saskaitos, nesulaukiu. Tada vel parasiau kruva laisku, kaip su mano prekemis, kaip saskaitos reikalai. Atsakymo vis negaunu. Atraso, po intensyviu mano gaudymu, kad sakete neimsite, tai as ir neversiu, tuo labiau, kad siuntinys stipriai pavelavo ir atkeliavo ne visas. Pasakiau, kad imsiu, tik paskaiciuokite ir parasykite, suma. Laukiu, vel nieko Cia visa tai tesiasi jau apie 4-5 men.... Kazkada vienai atrpininkei pasiskundziau, paklausiau ka daryti, tai ji man jau pries kelis menesius parase, kad spjauti ir pamirsti, bet galvoju, kad nepatogu, bet manau, kad taip galu gale ir padarysiu...