Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(mėtėja @ 2011 04 15, 21:43)
visada yra pasirinkimas, todel ir iseinu pas kita tarpininke, kuri ir sale perka, ir vaikus maitina, ir i visus laiskus atsako o svarbiausia kad informacija pateikiama visada laiku, zinai ka uzsakei ir ka gausi. beje maloniu padekojimu niekam nereikia, bent jau man, normalios ir savalaikes informacijos truksta.

Nebent pas ta kita tarpininke perkate ir siaip.. nes naujai ateinancias pirkejas jos laisvai praspiria, ir perka sale tik nuolatinem klientem.
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 04 15, 22:42)
koks skirtumas kiek perki, as kalbu ne apie prekiu skaiciu, o pristatymo trukme. nu kad mothercare pristatytu per 2 menesius sorry bet taip dar nebuvo. pirkau is kitos tarpininkes is tos pacios parduotuves per ta pati laikotarpi ir tris uzsakymus gavau, beje pirkau per SM. tai kur logika, galim pagalvoti kad pas kitas tarpininkes sutartis su parduotuve yra. as ne apie sale kalbu, o apie normalias nenukainuotas prekes.

zinau viena foruma, kur nuostabiausios pasauly tarpininkes dirba - net uzsakinet nereikia - pagalvoji, o jau ryte atsibudus ant savo stalo randi lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(flamingo @ 2011 04 15, 22:45)
Nebent pas ta kita tarpininke perkate ir siaip.. nes naujai ateinancias pirkejas jos laisvai praspiria, ir perka sale tik nuolatinem klientem.

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 04 15, 21:42)
koks skirtumas kiek perki, as kalbu ne apie prekiu skaiciu, o pristatymo trukme. nu kad mothercare pristatytu per 2 menesius sorry bet taip dar nebuvo. pirkau is kitos tarpininkes is tos pacios parduotuves per ta pati laikotarpi ir tris uzsakymus gavau, beje pirkau per SM. tai kur logika, galim pagalvoti kad pas kitas tarpininkes sutartis su parduotuve yra. as ne apie sale kalbu, o apie normalias nenukainuotas prekes.

Tai ar jus zinot toki dalyka, kad pvz kurjeriai ateina i namus su tom Next ar HM prekem ( o kurjeriai kaip zinia daugiausia dirba lietuviai ir visi kiti treciuju saliu atstovai ) ir jei nera namie- nesa atgal, nesa i pasta, arba isvis nenesa. Mano drauge dirbo paste, sake prie jos akiu tris ismete is darbo, vienas kompiuteri permete per tvora, jis suduzo, kitas apsivoge, nepilnus siuntinius nunese. Trecias dar ten kazka padare. Sako kai prikrauna Nextas ar Hm didele poka, moterys kurejeres jo nepanesa ir isvis nenesa. Tada kurjeriu tarnyba duok dieve susimyli nuvest, o kiti siuncia atgal i parduotuve. Ir taip tos prekes keliauja.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 22:46)
zinau viena foruma, kur nuostabiausios pasauly tarpininkes dirba - net uzsakinet nereikia - pagalvoji, o jau ryte atsibudus ant savo stalo randi  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

tikrai taip  drinks_cheers.gif

dar karta pakartosiu, as ne apie sale kalbu, yra ka pirkti ir be sale, beje ne visos tarpininkes naujokes praspiria, tik pas kai kurias ta sistema ivesta, kitos perka visoms, nebent VIP sale, pas Myma pirkau nn kartu ir nebuvau nei karto praspirta, vien del to kad kartais sugalvoju nupirkti sale.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 21:46)
zinau viena foruma, kur nuostabiausios pasauly tarpininkes dirba - net uzsakinet nereikia - pagalvoji, o jau ryte atsibudus ant savo stalo randi  lotuliukas.gif  doh.gif

cia pas Pelenes krikstomama biggrin.gif burtu lazdele pamoji ir prekes jau cia lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:47)
Tai ar jus zinot toki dalyka, kad pvz kurjeriai ateina i namus su tom Next ar HM prekem ( o kurjeriai kaip zinia daugiausia dirba lietuviai ir visi kiti treciuju saliu atstovai ) ir jei nera namie- nesa atgal, nesa i pasta, arba isvis nenesa. Mano drauge dirbo paste, sake prie jos akiu tris ismete is darbo, vienas kompiuteri permete per tvora, jis suduzo, kitas apsivoge, nepilnus siuntinius nunese. Trecias dar ten kazka padare. Sako kai prikrauna Nextas ar Hm didele poka, moterys kurejeres jo nepanesa ir isvis nenesa. Tada kurjeriu tarnyba duok dieve susimyli nuvest, o kiti siuncia atgal i parduotuve. Ir taip tos prekes keliauja.

arba isvis uzstringa, nes kolkas nera vienos ar kitos prekes in stock ir del jos negali baigt pakuot ir siuntinys laukia tos prekes ir savaite ir dvi ir dar daugiau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(mėtėja @ 2011 04 15, 22:48)
dar karta pakartosiu, as ne apie sale kalbu, yra ka pirkti ir be sale, beje ne visos tarpininkes naujokes praspiria, tik pas kai kurias ta sistema ivesta, kitos perka visoms, nebent VIP sale, pas Myma pirkau nn kartu ir nebuvau nei karto praspirta, vien del to kad kartais sugalvoju nupirkti sale.

na, jus tikriausiai laimes kudykis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:47)

visada galima apie tai informuoti, bet deja pas Agneta as visada zyziu ir klausiu pati, paprasiau paskaiciuoti pinigeliu likuti, is 5 laisko paskaiciavo ir tai apytiksliai, nu sorry bet man nesninga pinigais, jei snigtu pirkciau Lietuvoje arba vaziuociau sopintis pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 22:51)
arba isvis uzstringa, nes kolkas nera vienos ar kitos prekes in stock ir del jos negali baigt pakuot ir siuntinys laukia tos prekes ir savaite ir dvi ir dar daugiau  doh.gif

Papildyta:

na, jus tikriausiai laimes kudykis  lotuliukas.gif

sarasiuko laukiu, gal pagaliau ateis paskutines prekes, po keliu menesiu ar vel nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 04 15, 22:48)

Na dabar perskaitykite savo posta nn kartu. kruva priestaravimu.
rasiau: nebent perkate ir SIAIP, ne vien sale...
As snekejau butent apie sale. Jei Jus lankotes karts nuo karto pas visas tarpininkes, tai zinoma, gal ir nepraspiria Jusu..

Mano nuomone tokia - jei pirkti, tai per viena tarpininke, ir sale, ir ne sale.. Visada busi isgirsta!!!
Isimtis, jei skiriasi norimu parduotuviu valstybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 15 balandžio 2011 - 22:00
QUOTE(Aislanda @ 2011 04 15, 23:00)
biggrin.gif vajezau jums pakomentuoti kiekviena post'a butina  lotuliukas.gif

nekreipiu demesio, issakiau savo nuomone ir tiek, kam idomu lai analizuojasi, ir dzin ka sako bent jau man. pasikartosiu - galima pirkti is nn tarpininkiu, bet svarbu savalaike informacija, deja jos cia negaunu laiku.
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2011 04 15, 22:58)
Na dabar perskaitykite savo posta nn kartu. kruva priestaravimu.
rasiau: nebent perkate ir SIAIP, ne vien sale...
As snekejau butent apie sale. Jei Jus lankotes karts nuo karto pas visas tarpininkes, tai zinoma, gal ir nepraspiria Jusu..

Mano nuomone tokia -  jei pirkti, tai per viena tarpininke, ir sale, ir ne sale.. Visada busi isgirsta!!!
Isimtis, jei skiriasi norimu parduotuviu valstybes smile.gif

o mano nepasitenkinimas buvo ne del sale, nes as dar pradzioje parasiau kad del sale visko buna ir del to nekeliu problemu, bet as uzsakiau prekes ne is sale ir gavau jas po 2 menesiu su trupuciu, man atrodo kai augini 8 menesiu vaika, tai toks laukimas yra nesamone, nes mano vaikui is 4 rubeliu deja betiko tik 1. o uzsakyta ne is sale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėtėja: 15 balandžio 2011 - 22:08
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 23:23)
next sale?  blink.gif o jau atkeliavo kazkas?  blink.gif
koks miegot? kad neuzmigsiu as niekaip  lotuliukas.gif

aš sale laukiu nuo gruodžio g.gif bigsmile.gif Jau kaip ir susirašiusios buvom su Agneta, kad gal nebelauksim, bet ji paprašė negautų prekių sąrašo ir tyla g.gif Tai čia kaip??? Laukiam dar prekių ar reikia, kad NEXT Agnetai grąžintų pinigus ir tada ji man perves. Nesuprantu.... Bet nesinori pristoti prie žmogaus, kai ligos.....

Laukiu sąrašo, gal pajudės ledai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai @ 2011 04 15, 22:32)
aš sale laukiu nuo gruodžio  g.gif  bigsmile.gif  Jau kaip ir susirašiusios buvom su Agneta, kad gal nebelauksim, bet ji paprašė negautų prekių sąrašo ir tyla  g.gif  Tai čia kaip??? Laukiam dar prekių ar reikia, kad NEXT Agnetai grąžintų pinigus ir tada ji man perves. Nesuprantu.... Bet nesinori pristoti prie žmogaus, kai ligos.....

Laukiu sąrašo, gal pajudės ledai.  unsure.gif

Nelabai tikiu, kad is gruodzio kazkas dar ateis. Matyt jau reikia jum dar karteli paprasyt susiskaiciavimo. Jum tikrai nereikia laukt, kol Nextas grazins Agnetai pinigus. Sita nelaime Agneta issispres pati. verysad.gif
Atsakyti