Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

Laba diena visom,
reikia patarimo ka dabar man daryti...
su tarpais perku is jav daug metu. Dabar atostogavo pagrindine tai nusiunciau Lauretai, nupirko viskas ok, apmokejau nuvarau atsiimt o ten vietoj suknes vyriski marskiniai... zodziu su puse dienos gincu, susirasinejimu, nusiunciau jai isskleistus laiskus ka pirkau matosi ir foto po nuoroda or jos mokejimo lentelej yra suknes spalva yrasyta dydis ir prekes kodas, ji man aiskina kad ji nekalta, galu gale, uzblokavo mane FB ir messengeri ir nepriima mano laisku taip iseina uzblokavo irgi... 41.24€ nuostolio nezadu jai padovanot bet kaip elgtis ir kur kreiptis?!:((((((
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2018 08 27, 17:31)
Laba diena visom,
reikia patarimo ka dabar man daryti...
su tarpais perku is jav daug metu. Dabar atostogavo pagrindine tai nusiunciau Lauretai, nupirko viskas ok, apmokejau nuvarau atsiimt o ten vietoj suknes vyriski marskiniai... zodziu su puse dienos gincu, susirasinejimu, nusiunciau jai isskleistus laiskus ka pirkau matosi ir foto po nuoroda or jos mokejimo lentelej yra suknes spalva yrasyta dydis ir prekes kodas, ji man aiskina kad ji nekalta, galu gale, uzblokavo mane FB ir messengeri ir nepriima mano laisku taip iseina uzblokavo irgi... 41.24€ nuostolio nezadu jai padovanot bet kaip elgtis ir kur kreiptis?!:((((((
Aciu!

Viesinkite istorija su susirasinejimais fb grupese: aferistai, sukciai ir pan. Taip pat, kadangi saskaita lietuviska, kreipkites i vartotoju teises. Jus pirkote is tarpininkes, kuri turetu tureti individualios veiklos pazymejima, tad vtat turetu padeti. Bet pirmiausia visur ja viesinkite.
Atsakyti
Numirus tema..
Gal galite pasakyti kaip užsivadinus dabar facebooke Laureta?
Kad neužsiraut...
Atsakyti

Gal žinote UK tarpininkę?

Atsakyti