Nu jo, as uzsakynejau koki 5 karta is jos ir sis kartas isvis nesamone..
Paziurejau ka ji atrasyneja, tai jos pirmas "pasiaiskinimas" -
"as perku per kelis accountus, ir sikart jusu nukeliavo i kt miesta. " sausio 4 d. (uzsakynejau gruodzio 15d.)
Po ilgo mano kamantinejimo ir prasymo paasikinti situacija kodel prekes keliauja 6 savaites ji man atsake-
"Laureta buvo labai uzsiemus su siuntinukais,fiziskai nespejo i visus laiskucius atsakyti.Butinai jums atsakys,kai tik gales."
Tiesa pasakius supykau, kad zmogus pergyvena, laiko tiek praejo o cia net nesugeba pasakyti kas vyksta. Tuomet grieztai paprasiau, kad kuo greiciau atsakytu arba grazintu pinigus, man buvo atsakyta
-
"jus velavote moketi
nike31 nedamoketa 2.07
pm2374 85.14 gautas
as jums neskolinga pinigais.
tik preke kuri issiusta ir kai tik bus vln, bus galima atsiimti, sumokejus skirtuma.
uz pm vel velavote moketi todel nedrisau siusti kol, nesumoketa. gavau mokejima, preke issiunciau.
prasau padengti skirtuma 2.07 eur aciu"
Supykau vel... ir parasiau-
"Visi pirma pazvelkit i susirasynejima, kiek kartu klausiau ar galima moketi vienu kartu uz abi poras, visu antra jus komunikuoti nemokat? beveik 6 savaites laukiu, o jus tik dabar man parasote visa tai?? Manau reiktu kazkokio kompromiso ieskoti, o ne prasyti 2 euru primokejimo uz tai, kad ir jus patys neatitinkamai elgetes!
"
o ji man atraso -
"netinkamai elgiuose anapus ekrano? susimokate prasau likuti ir laukiate prekiu. aciu"
tada man dar truputi papurkstavus, pasakiau kad pervesiu tuos varganus 2 eurus, ir laukiu kuo greiciau siu prekiu ir man atrase firmini toki
-
"jusu preke jau seniai issiustos ir as nesandeliuoju prekiu pas save, aciu
kai tik prekes bus lt jums pranes del atsiemimo"
Nu jus man pasakykit, kokio velnio reikia meluoti??? Ka as nesugebu perskaityti susirasynejima?
Dar su tuo google verteju kazka mala neaiskaus..
Vajezauuuu, begti kaip nuo velnio reikia is LAURETOS perkant, meluoja,bendrauja grubiai,daro kaip jai atrodo normliausia, vercia damoketineti kazkokius centus ir kai ir pati kalta, jos ten gal su savo padejeja ruko zole kad susisneket neimanoma ir kalba su dievais???