QUOTE(guziukas @ 2014 10 12, 18:02)
Gali but ,kad kazkokias prekes gausit,nes atejo laivu siusta dezute,bet i Siaulius ir dar susimoket uz siuntima is Siauliu reikia,apsurdas,man ji raso,kad as jums sakiau,jog jos keliaus,bet nieko panasaus,perziurejau dar siandien susirasinejima,nei puse zodzio kad i Siaulius keliaus,buciau tikrai nesutikus....
Kaip jai leidzia dirbti isvis,neisivaizduoju,sutinku,yra kam patinka,laukia po kelis menesius ir sedi apsipatenkinusios,bet zmogiskumo tai nulis is tarpininkes,ko paklausi to negausi,negi sunku viska konkreciai surasyti,paaiskinti
Mano dvi prekes isejo pries 3 men,rase vis kad laivu ilgai eina,pries pora dienu atejo viena preke Klaipedoj,pasirodo lektuvu bet tai ryt bus trys menesiai po apmokejimo nors sake eina laivu
Kaip jai leidzia dirbti isvis,neisivaizduoju,sutinku,yra kam patinka,laukia po kelis menesius ir sedi apsipatenkinusios,bet zmogiskumo tai nulis is tarpininkes,ko paklausi to negausi,negi sunku viska konkreciai surasyti,paaiskinti
Mano dvi prekes isejo pries 3 men,rase vis kad laivu ilgai eina,pries pora dienu atejo viena preke Klaipedoj,pasirodo lektuvu bet tai ryt bus trys menesiai po apmokejimo nors sake eina laivu
Bet as tai jokio laisko negavau, kad mano prekes atejo. Tai tikriausiai dar nera.
O del tu prekiu, kuriuos uzsakinejau lektuvu, o ji savavaliskai issiunte laivu, tai neisivaizduoju kada cia ateis.