Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(guziukas @ 2014 10 12, 18:02)
Gali but ,kad kazkokias prekes gausit,nes atejo laivu siusta dezute,bet i Siaulius doh.gif  doh.gif  doh.gif ir dar susimoket uz siuntima is Siauliu reikia,apsurdas,man ji raso,kad as jums sakiau,jog jos keliaus,bet nieko panasaus,perziurejau dar siandien susirasinejima,nei puse zodzio kad i Siaulius keliaus,buciau tikrai nesutikus....
Kaip jai leidzia dirbti isvis,neisivaizduoju,sutinku,yra kam patinka,laukia po kelis menesius ir sedi apsipatenkinusios,bet zmogiskumo tai nulis is tarpininkes,ko paklausi to negausi,negi sunku viska konkreciai surasyti,paaiskinti doh.gif

Mano dvi prekes isejo pries 3 men,rase vis kad laivu ilgai eina,pries pora dienu atejo viena preke Klaipedoj,pasirodo lektuvu blink.gif bet tai ryt bus trys menesiai po apmokejimo doh.gif nors sake eina laivu doh.gif

Bet as tai jokio laisko negavau, kad mano prekes atejo. doh.gif Tai tikriausiai dar nera.
O del tu prekiu, kuriuos uzsakinejau lektuvu, o ji savavaliskai issiunte laivu, tai neisivaizduoju kada cia ateis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2014 10 12, 18:15)
Bet as tai jokio laisko negavau, kad mano prekes atejo. doh.gif Tai tikriausiai dar nera.
O del tu prekiu, kuriuos uzsakinejau lektuvu, o ji savavaliskai issiunte laivu, tai neisivaizduoju kada cia ateis. doh.gif

As vakar velai jau gavau atsakyma,kad atejo....

Mano kitos siustos laivu,kazkodel atejo lektuvu,matyt siuncia ji kaip nori,dzin tas parasymas kaip sisuti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 09 25, 18:09)
Sveikos, gal zinote ar kuri nors tarpininke uzsakineja is vokisko Verbaudet:
http://www.vertbaudet.de/

tik sitam puslapyje yra norima striukyte 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2012 12 22, 18:35)
Kas is tu 10%, jei beveik visose parduotuvese yra taxai 7%. O ir ne visuomet taiko 10%, kaip teigia. Su ja budavo tik amzinas nesusikalbejimas. Pakavimo popieriuku prikisinejimas, norint atgauti pinigus uz permoketa siuntima.  doh.gif
Labai dziaugiuosi atradusi Taure. Viskas labai puiku, prekes labai greitai ateina  thumbup.gif

Man per Taurę greičiau negu per Laureta ir tikrai kaina nėra didesnė be to mandagesnis bendravimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otto73: 13 spalio 2014 - 03:06
Sveikos, niekada neteko pirkti per tarpininkes. Noriu uzsisakyti dekoratyvines kosmetikos is drugstore.com svoris butu iki 1kg krepselio suma 150$. Butu gerai, kad galeciau atsiimti Klaipedoje. Zinau, kad pilna tema apie tai kalba ir skaiciau, bet per toki kieki informacijos sunku susigaudyti ir teisingai atsirinkti. Gal kam nesunku man padet susiorentuoti ir parekomenduoti kuria tarpininke rinktis? Ir gal teko kazkam pan. uzsakyma daryti, idomu kokia galutine suma pan gaustusi. Noretusi zinot pries uzsisakant bent apytiksliai, nes vistiek visos manau turim kazkoki limita ka galim leist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anastasia24: 05 sausio 2015 - 18:55
QUOTE(Anastasia24 @ 2015 01 05, 19:53)
Sveikos, niekada neteko pirkti per tarpininkes. Noriu uzsisakyti dekoratyvines kosmetikos is drugstore.com svoris butu iki 1kg krepselio suma 150$. Butu gerai, kad galeciau atsiimti Klaipedoje. Zinau, kad pilna tema apie tai kalba ir skaiciau, bet per toki kieki informacijos sunku susigaudyti ir teisingai atsirinkti. Gal kam nesunku man padet susiorentuoti ir parekomenduoti kuria tarpininke rinktis? Ir gal teko kazkam pan. uzsakyma daryti, idomu kokia galutine suma pan gaustusi. Noretusi zinot pries uzsisakant bent apytiksliai, nes vistiek visos manau turim kazkoki limita ka galim leist.

As tai su dabartiniu dolerio kursu suma doleriais dauginu is 5. Tokia mazdaug suma ir gaunas. O buvo laikai, kai koficientas 3,5 gaudavos rolleyes.gif
Pirkciau per rudaplauke, jei tinka atsiemimas zolynu g., o jei ne, tada per ridzi. Bet jei tarp jusu kosmetikos yra kvepalu, tai ridzis ju neperka.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 06, 12:18)
As tai su dabartiniu dolerio kursu suma doleriais dauginu is 5. Tokia mazdaug suma ir gaunas. O buvo laikai, kai koficientas 3,5 gaudavos rolleyes.gif
Pirkciau per rudaplauke, jei tinka atsiemimas zolynu g., o jei ne, tada per ridzi. Bet jei tarp jusu kosmetikos yra kvepalu, tai ridzis ju neperka.

Aš irgi taip skaičiuoju, jei 20 usd,skaičiuoju 100 lt,tai plius minus gaunas taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 06, 11:18)
Pirkciau per rudaplauke, jei tinka atsiemimas zolynu g.,

g.gif g.gif buvau penktadienį pas dalintoją Fabijoniškėse

Jei lengva kokia kosmetika, iš 5 daugint per daug, sakyčiau iš 4 labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 06 sausio 2015 - 11:49
QUOTE(gaily @ 2015 01 06, 11:47)
g.gif  g.gif  buvau penktadienį pas dalintoją Fabijoniškėse

Klausiancioji nare klaipediete, tai ir patare klaipediete. Zolynai Klaipedoj.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 01 06, 12:47)
g.gif  g.gif  buvau penktadienį pas dalintoją Fabijoniškėse

Jei lengva kokia kosmetika, iš 5 daugint per daug, sakyčiau iš 4 labiau smile.gif

Pirkau kosmetikos uz kiek daugiau nei 70$, koficientas gavos apie 4,5. Kvepalus pirkau, koficientas gavos 5. Tad dauginant is 5 neapsiriks. Geriau jau pasiskaiciuot rezerva, nei tiketis mazai ir paskui soka gaut, kaip man, kad buvo, kai vel uzsisakiau po beveik metu pertraukos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 01 06, 13:02)
Klausiancioji nare klaipediete, tai ir patare klaipediete. Zolynai Klaipedoj.

drinks_cheers.gif
Kadangi vel "susirgau" po metu pertraukos, tai dalintoja spejo persikraustyt, o taip patogu budavo Baltijos pr. Dabar siuntinio puse menesio negaliu pasiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 06, 12:16)
drinks_cheers.gif
Kadangi vel "susirgau" po metu pertraukos, tai dalintoja spejo persikraustyt, o taip patogu budavo Baltijos pr. Dabar siuntinio puse menesio negaliu pasiimt doh.gif

Man tas galas irgi ziauriai nepatogus... Laime, kad bent tilta atidare, lengviau nusigauti...
Atsakyti
Kazkaip ir as noreciau pasisakyti su savo istorija per tarpininke, kad jau cia visos rasot biggrin.gif

Jau turbut 4 ar 5 karta uzsakynejau per laureta ir turbut butu viskas gerai, bet si karta mane labai nuvyle visa situacija. Cia tikriausiai kaltos sventes ir spustis, taciau niekada nesunku atrasyti pirkejui, ir paaskinti kokia situacija. Su manim buvo priesingai, atsiusti skaiciukai uz prekes, bet atsakyti ar galima moketi uz abi prekes vienu metu negali, tada tempiama tempiama, prrvedama kaip reikalauta tik uz vienas,veliau uz kitas, vienas prekes gaunu, kitu laukiu iki siol nuo gruodzio vidurio, nuo anos savaites kamantineju kas vyksta kur prekes, jau 6 savaites kaip nera batuku, atrase man tik vakar sakydami, kad as buvau sumokejus per velai, todel dabar reikia sumoketi kazkokius varganus 2.07 euro ir beje butent todel batuku man ir neissiunte visa si laika ( juokingiausia, kad as to net nezinojau biggrin.gif ) Koks siutas paeme, toks briedas... Ir dar ta tarpininke visalaika atsako kazka neaiskaus su google verteju viska versdama... Ir isvada tokia, kad man tik dabar suzinojus, kad reikia damoketi tuos 2 eurus, batukai mano dar bus po 8 savaiciu... Cia normalu???
Atsakyti
QUOTE(KyJa @ 2015 01 21, 10:08)
Kazkaip ir as noreciau pasisakyti su savo istorija per tarpininke, kad jau cia visos rasot biggrin.gif
Jau turbut 4 ar 5 karta uzsakynejau per laureta ir turbut butu viskas gerai, bet si karta mane labai nuvyle visa situacija. Cia tikriausiai kaltos sventes ir spustis, taciau niekada nesunku atrasyti pirkejui, ir paaskinti kokia situacija. Su manim buvo priesingai, atsiusti skaiciukai uz prekes, bet atsakyti ar galima moketi uz abi prekes vienu metu negali, tada tempiama tempiama, prrvedama kaip reikalauta tik uz vienas,veliau uz kitas, vienas prekes gaunu, kitu laukiu iki siol nuo gruodzio vidurio, nuo anos savaites kamantineju kas vyksta kur prekes, jau 6 savaites kaip nera batuku, atrase man tik vakar sakydami, kad as buvau sumokejus per velai, todel dabar reikia sumoketi kazkokius varganus 2.07 euro ir beje butent todel batuku man ir neissiunte visa si laika ( juokingiausia, kad as to net nezinojau biggrin.gif ) Koks siutas paeme, toks briedas... Ir dar ta tarpininke visalaika atsako kazka neaiskaus su google verteju viska  versdama... Ir isvada tokia, kad man tik dabar suzinojus, kad reikia damoketi tuos 2 eurus, batukai mano dar bus po 8 savaiciu... Cia normalu???

Ar pries pradedama pirkti pas ja neskaitete atsiliepimu?
Atsakyti