Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 15, 09:12)
Kad jos visos patikimos sakyčiau, man geriausia MM, Rudaplaukė, Taurė.. Iš Lauretos nepirkčiau antrą kartą, per daug netikslumų. Su Viotinola nebuvo problemų irgi, bet nedalina Vilniuje, tai papildomos išlaidos paštui smile.gif jūsų vietoje rinkčiausi pagal tai, kur patogiausia atsiimti būtų prekes smile.gif

Oi tikrai taip biggrin.gif Ir as nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2013 03 20, 10:05)
Iš tiesų, galvojau neberašyti šio atsiliepimo, bet kai netyčia paskaitinėjau šią temą, išdrįsiu, nes pasirodo panašūs dalykai dedasi su kitomis tarpininkėmis.

Dėstau tik faktus:
Sausio pradžioje užsisakiau prekes per Limcamca, pavedimą padariau sausio 7 d. Kaip supratau, kad prekės (tiksliau viena didelė), padarius pavedimą, turėjo būti užsakytos, tačiau nei sausį, nei vasarį prekių negavau. Kas kelias savaites rašinėjau laiškus, vieną kartą atsakymas buvo, kad gausiu su kt siunta, kt kartą, kad kažkokios problemos su internetine parduotuve ir jau gal viskas išssispręs, galiausiai po dar vieno laiško - gavau atsakymą, kad prekės nebebus. Laukiau pinigų grąžinimo, tačiau jų pasirodo, kad nieks neketino pervest, kol nepriminiau. Kai priminiau, gavau laišką, kad perves per 7 dienas. Deja, po 7 d. irgi negrąžino. teko vėl rašyt. Galiausiai kovo 18 d. pinigus grąžino.

QUOTE(Bluntė @ 2013 03 25, 00:07)
prisidėsiu prie tokio pačio nutikimo su ta pačia tarpininke  rolleyes.gif  prekės buvo užsakytos, pinigai paimti...prekė dingo iš pardavimo po kelių dienų, bet kadangi po savaitės gavau sąskaitą apmokėjimui, buvau rami,kad prekę vadinasi gavo ... laukiau laukiau prekės...vis važiuodavau atsiimt siuntinių, kurie Tukyje būdavo,nes naudojaus jų adresu...o tos prekės niekaip negaudavau...atsakymas vis būdavo " su kita siunta" ... sąskiata apmokėta buvo rugpjūčio pabaigoje, pinigus sugebėjau atgauti tik spalo viduryje..ir tai,kai viską ėmiau rašyti į temą, nes į emailus jokio ats nebuvo  rolleyes.gif 
Taip,kad daugiau nebesinaudoju nei adreso šios kompanijos nei jų paslaugom,kaip tarpininkų  4u.gif  4u.gif 
ne viena Jūs spurrga papuolėt į tokią situaciją  4u.gif  aišku svarbiausia atgauti pinigai, bet koks tikslas slėpti,kad prekė bus, nors ji tikrai nebuvo užsakyta, o pinigai buvo paimti.. ..

ir man tas pats buvo , bet kai supratau jeigu uzsakote daugiau prekiu, o pas Lina komercinis adresas, tai intern. pard. tikrino tada kur kam kodel , dabar net temoje 1 psl. parasyta kad prekiu reikes laukti 2 men., tik jeigu ne pats perki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijandra.: 20 kovo 2014 - 00:39
Rudaplaukės prekes Vilniuje vis dar galima atsiimti tik Perkūnkiemyje iki 18-19 val. vakaro?
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 20, 16:55)
Rudaplaukės prekes  Vilniuje vis dar galima atsiimti tik Perkūnkiemyje iki 18-19 val. vakaro?

ne ne Perkūnkiemy, prie Bigo dabar ir ilgesnis laiko tarpas
Atsakyti
Apie tarpininke Laureta:
Turiu daug problemu su ja- uzsakinejau is jos daug prekiu lektuvu (susikooperavome as ir kelios mano drauges, gyvenancios Baltarusijoje, puse tu prekiu buvo skirta ju vaikams, gimtadieniui ir sventems), prasiau siusti tik lektuvu. Buvau gavusi is Lauretos patvirtinima, kad bus issiusta lektuvu, taciau issiusnte laivu ir parase apie tai tik kai pati pradejau aiskintis.
zr. musu susirasinejima cia
http://public.fotki....ancada/laureta/
Sventes ir gimtadieniai jau praejo, prekes man ir draugems jau nereikalingos. Noriu atgauti savo pinigus.
T.y. jeigu trumpai- tarpininke nevykdo anksciau sutartu salygu, apgaudineja.
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2014 09 14, 08:52)
Apie tarpininke Laureta:
Turiu daug problemu su ja- uzsakinejau is jos daug prekiu lektuvu (susikooperavome as ir kelios mano drauges, gyvenancios Baltarusijoje, puse tu prekiu buvo skirta ju vaikams, gimtadieniui ir sventems), prasiau siusti tik lektuvu. Buvau gavusi is Lauretos patvirtinima, kad bus issiusta lektuvu, taciau issiusnte laivu ir parase apie tai tik kai pati pradejau aiskintis.
zr. musu susirasinejima cia
http://public.fotki....ancada/laureta/
Sventes ir gimtadieniai jau praejo, prekes man ir draugems  jau nereikalingos. Noriu atgauti savo pinigus.
T.y. jeigu trumpai- tarpininke nevykdo anksciau sutartu salygu, apgaudineja.

Oho blink.gif pokalbis į vienus vartus, kaip su pliku pešiotis blink.gif kaip sugalvoja, taip siunčia, su savim pasitaria, pati nusprendžia, kliento poreikiai nulio vietoj ohmy.gif
Julieja, stiprybės aiškinantis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote ar kuri nors tarpininke uzsakineja is vokisko Verbaudet:
http://www.vertbaudet.de/

tik sitam puslapyje yra norima striukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 09 25, 19:09)
Sveikos, gal zinote ar kuri nors tarpininke uzsakineja is vokisko Verbaudet:
http://www.vertbaudet.de/

tik sitam puslapyje yra norima striukyte 4u.gif

užklauskit mam5 temoje
Atsakyti
Gera tema,pakliuvau ir aš pas laureatą doh.gif. O dar kai ne sau, taip gėda ir apmaudu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2014 09 14, 10:52)
Apie tarpininke Laureta:

kaip pasibaigė šitas reikalas JUms?
Atsakyti
QUOTE(vsz @ 2014 10 12, 13:16)
kaip pasibaigė šitas reikalas JUms?

savo prekiu dar negavau, ir + dar kitos prekes uzsakytos geguzes men laivu- tai pat negavau.
Pinigu jinai nesiruosia grazinti,
tai rytoj siusiu registruota laiska i vartotoju teises (http://www.vvtat.lt/index.php?4016401266)
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2014 10 12, 17:45)
savo prekiu dar negavau, ir + dar kitos prekes uzsakytos geguzes men laivu- tai pat negavau.
Pinigu jinai nesiruosia grazinti,
tai rytoj siusiu registruota laiska i vartotoju teises (http://www.vvtat.lt/index.php?4016401266)

Gali but ,kad kazkokias prekes gausit,nes atejo laivu siusta dezute,bet i Siaulius doh.gif doh.gif doh.gif ir dar susimoket uz siuntima is Siauliu reikia,apsurdas,man ji raso,kad as jums sakiau,jog jos keliaus,bet nieko panasaus,perziurejau dar siandien susirasinejima,nei puse zodzio kad i Siaulius keliaus,buciau tikrai nesutikus....
Kaip jai leidzia dirbti isvis,neisivaizduoju,sutinku,yra kam patinka,laukia po kelis menesius ir sedi apsipatenkinusios,bet zmogiskumo tai nulis is tarpininkes,ko paklausi to negausi,negi sunku viska konkreciai surasyti,paaiskinti doh.gif

Mano dvi prekes isejo pries 3 men,rase vis kad laivu ilgai eina,pries pora dienu atejo viena preke Klaipedoj,pasirodo lektuvu blink.gif bet tai ryt bus trys menesiai po apmokejimo doh.gif nors sake eina laivu doh.gif
Atsakyti