Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(godsister @ 2013 04 14, 21:34)
bukit geros rekomenduokit tikrai patikima tarpininke,kuri siustu is jav?

Rudaplauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 15, 13:27)
Rudaplauke  thumbup.gif

Vadinasi užsakymą nusiunčiau teisingai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 13, 22:46)
Pas kurias JAV tarpininkes perkant greičiausiai ateina siuntiniai?  smile.gif

man per Kate greit ateina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 05 23, 11:39)
man per Kate greit ateina  4u.gif

gal iš vienų parduotuvių USA greit iki tarpininkių ateina, o iš kitų lėčiau..
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 05 24, 07:38)
gal iš vienų parduotuvių USA greit iki tarpininkių ateina, o iš kitų lėčiau..

Suprantu, kad skirtingos parduotuvės prekes pristato per skirtingą laiką 4u.gif Tiesiog buvo įdomu, pas kurią tarpininkę prekės į Lietuvą atkeliauja greičiausiai (neskaitant, žinoma, įvairių nesklandumų, kurių gali visiems pasitaikyti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 01, 15:04)
Suprantu, kad skirtingos parduotuvės prekes pristato per skirtingą laiką 4u.gif  Tiesiog buvo įdomu, pas kurią tarpininkę prekės į Lietuvą atkeliauja greičiausiai (neskaitant, žinoma, įvairių nesklandumų, kurių gali visiems pasitaikyti) smile.gif

Ir per Taure, ir per MM, ir per rudaplauke, ir per Kate25 ateina per saveite +-, o per Viotinola ir Laureta per +-3savaites.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 07 01, 15:16)
Ir per Taure, ir per MM, ir per rudaplauke, ir per Kate25 ateina per saveite +-, o per Viotinola ir Laureta per +-3savaites.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kokia tarpininke, kad butu galima is Lenkijos uzsakyti?
Praktiskai reiketu tik adresu pasinaudoti ir, kad prekes i LT persiust, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
lb diena,gal kas zinote patikima tarpininke klaipedoje,kuri uzsakineja is everything 5 pounds?aciu 4u.gif
Atsakyti
As uzsakiau dabar is Taures, dar negavau prekiu, bet apsipirkimo eiga labai vyko sklandziai, aiskiai, greitai, tad lauksim prekyciu.
Panarsiau visa Taures tema, bet merginos nesuprantu, taip masiskai merginos perka batus, rubus, bet kiek yra verta pirkti is Jav, nes siuntimas brangiai kainuoja, as kelis daiktelius paskaiciavau, tai man vos ne tas pats gaunasi kas LT.
Gal galite pasidalinti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri nors galėtumėte dar kartą numesti tą tarpininkių temelę (senoji nuoroda, esanti ankstesniuose puslapiuose, neveikia)? Aš čia naujokė, tad kol kas nelabai gaudausi forumo sistemoje, kur ką rasti. 4u.gif
Būčiau dėkinga! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MelynasDrakonas @ 2014 01 12, 20:58)

Prasome 4u.gif
http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
Bet patarciau paieskoti tarpininkiu, imanciu mazesnius uz SM tarpininkiu procentus, kuriu paslaugos kone brangiausios Lietuvoje bigsmile.gif
Ju galite susirasti kituose forumuose, kuriu cia neskelbsiu, kad neistrintu zinutes uz reklama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 12 sausio 2014 - 21:20