kaip keista girdet kad yra prastu tarpininkiu- manau kad visgi geriausios tarpininkes tos kurioms tai yra ju darbas , o prastos kurioms tai laisvalaikio praleidimo forma-bet geriausiai deja us tarpininkes -man labiausiai patinka Kate nu nereali tarpininke ir laureta -nors kt kilo problemu bet nieko blogo negaliu pasakyt nors siuntiniai ilgai eina bet tai ne tarpininkiu kalte berods
sveiki,
as sitam reikale zalia, kas gali pasakyt kokia tarpininke sitam reikalui http://www.everything5pounds.com/ ?> jei nesunku y PM...
aciu
as sitam reikale zalia, kas gali pasakyt kokia tarpininke sitam reikalui http://www.everything5pounds.com/ ?> jei nesunku y PM...
aciu
QUOTE(magisima @ 2012 09 18, 17:11)
sveiki,
aciu
aciu
Kažkada myma užsakinėjo mačiau.
as noreciau padekoti Kate25. pati nuostabiausia tarpininke
visada viskas zaibiskais greiciais ir jokiu problemu
labai malonus bendravimas ir bendradarbiavimas
visada viskas zaibiskais greiciais ir jokiu problemu
labai malonus bendravimas ir bendradarbiavimas
Laba diena. Atsiprasau,kad lendu. Esu zalia sitame visame pirkime per tarpininkes,todel reiktu pagalbos Man reiktu uzsakyti pora zaislu is sio saito
As vokiskai ne bum bum,ir neturiu,kas galetu padeti. Ar cia eitu tiesiog paciai uzsisakyti,ar reiktu krieptis i kazka? Jei taip,tai gal galit patarti i ka? Labai aciu uz pagalba
As vokiskai ne bum bum,ir neturiu,kas galetu padeti. Ar cia eitu tiesiog paciai uzsisakyti,ar reiktu krieptis i kazka? Jei taip,tai gal galit patarti i ka? Labai aciu uz pagalba
QUOTE(Nala24 @ 2012 11 03, 16:24)
Laba diena. Atsiprasau,kad lendu. Esu zalia sitame visame pirkime per tarpininkes,todel reiktu pagalbos Man reiktu uzsakyti pora zaislu is sio saito
Eikit i mam5 tema, ji perka Vokietijoje
QUOTE(Nala24 @ 2012 11 03, 16:24)
Del ne bum bum - pasikeiskit virsuj kalba is vokieciu i anglu bent suprasit kazka
Aš ir galiu tik pagirti KATE25 nu nereali tarpininkė man ji pati pačiausia džiaugiuosi ją atradusi.
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 03, 15:28)
Eikit i mam5 tema, ji perka Vokietijoje
Dekui uz patarima
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 03, 15:30)
Del ne bum bum - pasikeiskit virsuj kalba is vokieciu i anglu bent suprasit kazka
Taip ir padariau
QUOTE(milana31 @ 2012 02 24, 10:00)
Kas is tu 10%, jei beveik visose parduotuvese yra taxai 7%. O ir ne visuomet taiko 10%, kaip teigia. Su ja budavo tik amzinas nesusikalbejimas. Pakavimo popieriuku prikisinejimas, norint atgauti pinigus uz permoketa siuntima.
Labai dziaugiuosi atradusi Taure. Viskas labai puiku, prekes labai greitai ateina
Per Laureta perku ir jokiu problemu nebuvo, zmogiskasis faktorius suklysti, svarbu klaida istaisyti, o salygos visiem vienodos ir jos viesos.
Kam tinka 10% tarpininkavimas, tas perka per ja, o imant uz didesne suma jauciasi skirtumas.
Visiem gerai ten kur yra, man gerai pas Laureta.
Kam tinka 10% tarpininkavimas, tas perka per ja, o imant uz didesne suma jauciasi skirtumas.
QUOTE(Kader @ 2012 12 30, 23:53)
Per Laureta perku ir jokiu problemu nebuvo, zmogiskasis faktorius suklysti, svarbu klaida istaisyti, o salygos visiem vienodos ir jos viesos.
Dar karta sakau, kas is tu 10%, kai is pagrindiniu parduotuviu prisideda 7% mokesciai. Tai visumoje iseina 17%, o kitur ima 15%. Isvada aiski
Negana to i kitus miestus siuncia per pasta, uz ji prisideda po 1Lt. Kai tuo tarpu kitos siuncia bendra siunta per autobusu siuntas.
Zodziu, nesizavekite tais 10%. Nes visur kitur tik minusai. Ir 15% isena zymiai pigiau, nei 10%.