QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:14)
As isvis nesuprantu kam rasyt temoj kas nepatinka. Paimi, pasuki Agnetai ir viskas aisku. Arba gavai arba negavai. Bet kitom juk pykti reikia kazkur islieti. Tai viesai, kad visi MATYTU
Kai kas nors nepatinka, atsistoju ir iseinu. JUk nerekiu visiem - AS ISEINUUUU, ZIUREKIT
na as siandien parasiau ilgiausia posta agnetos temoj nes jau atsibodo kiekvienakart atsidarius tema matyti kaip 15 bobu puola aiskinti visoms ko negavo, ko neuzsake ir kokios jos piktos...
viena pradeda ir penkiolika prisijungia, o tada jau viena garsiau uz kita
parasiau labai objektyviai - neteisindama nei Agnetos nei merginu, manyciau, kad abi puses yra neteisios... o likau valstybes priesas
As irgi buna sedziu prie kompo ir keikiuos, kai suzinau, akd man reikalingas uzsakymas anuliuotas... bet nepuolu temos dergt... juk ne ant skuduru pasaulis laikos... jeigu reikia kazko skubiai - susirandu alternatyva, sumoku uz siuntima i lt tiesiai ir parsisiunciu viska laiku
Kai kas neaisku, rasau kad ir 100 mail'u, kol atsako.. o atsako tikrai
visada, gal ne taip objektyviai, bet tikrai visada...
nezinau, jau esu sakius, pakartosiu ir dar karta, man kazkodel Agneta priimtiniausia is tarpininkiu... gal vat butent del to, kad dirba ne kaip robotas