Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:07)
As manau labai normali tema. Va ir tu zodeli tarstelt galejai  biggrin.gif
Tiesiog gal kitos ateis ir pasiskaitys kas kur ir kaip.

Zinai, as nezinau ar man cia paranoja ar kas, bet man toks jausmas, kad tema sukurta ne apie tarpininkes pasneket, o pavaryt ant Agnetos.... doh.gif
o mano zodis tai kaip to suns - i dangu neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 21:11)
Zinai, as nezinau ar man cia paranoja ar kas, bet man toks jausmas, kad tema sukurta ne apie tarpininkes pasneket, o pavaryt ant Agnetos.... doh.gif
o mano zodis tai kaip to suns - i dangu neina  biggrin.gif

As isvis nesuprantu kam rasyt temoj kas nepatinka. Paimi, pasuki Agnetai ir viskas aisku. Arba gavai arba negavai. Bet kitom juk pykti reikia kazkur islieti. Tai viesai, kad visi MATYTU blink.gif
Kai kas nors nepatinka, atsistoju ir iseinu. JUk nerekiu visiem - AS ISEINUUUU, ZIUREKIT biggrin.gif
Atsakyti
esu pirkus pas Agneta ne vienus metus, isbandzius ir kitas tarpininkes, visur visko pasitaiko, ypac perkant sale. dauguma tarpininkes uzsipuola nezinodamos sistemos, kad, pvz. buna, jog pardes ne viska atsiuncia, atsiuncia dalim, ne tas spalvas ar net dydzius. Tik ne visos tarpininkes ta info speja tuoj pat pateikti klientui, tai rodo, kad uzimtumai dideli ir vsio. Bet visos i meilus atsakinejo, nesusiduriau, kad paciai rupinantis buciau ignoruojama. Buna, biolaukai nesutampa lotuliukas.gif bet tokiu atveju, pasirinkimas pas ka apsipirkti gi nemazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:14)
As isvis nesuprantu kam rasyt temoj kas nepatinka. Paimi, pasuki Agnetai ir viskas aisku. Arba gavai arba negavai. Bet kitom juk pykti reikia kazkur islieti. Tai viesai, kad visi MATYTU  blink.gif
Kai kas nors nepatinka, atsistoju ir iseinu. JUk nerekiu visiem - AS ISEINUUUU, ZIUREKIT  biggrin.gif

na as siandien parasiau ilgiausia posta agnetos temoj nes jau atsibodo kiekvienakart atsidarius tema matyti kaip 15 bobu puola aiskinti visoms ko negavo, ko neuzsake ir kokios jos piktos... doh.gif viena pradeda ir penkiolika prisijungia, o tada jau viena garsiau uz kita doh.gif parasiau labai objektyviai - neteisindama nei Agnetos nei merginu, manyciau, kad abi puses yra neteisios... o likau valstybes priesas biggrin.gif

As irgi buna sedziu prie kompo ir keikiuos, kai suzinau, akd man reikalingas uzsakymas anuliuotas... bet nepuolu temos dergt... juk ne ant skuduru pasaulis laikos... jeigu reikia kazko skubiai - susirandu alternatyva, sumoku uz siuntima i lt tiesiai ir parsisiunciu viska laiku blush2.gif

Kai kas neaisku, rasau kad ir 100 mail'u, kol atsako.. o atsako tikrai visada, gal ne taip objektyviai, bet tikrai visada...
nezinau, jau esu sakius, pakartosiu ir dar karta, man kazkodel Agneta priimtiniausia is tarpininkiu... gal vat butent del to, kad dirba ne kaip robotas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 21:24)

Kai kas neaisku, rasau kad ir 100 mail'u, kol atsako.. o atsako tikrai visada, gal ne taip objektyviai, bet tikrai visada...
nezinau, jau esu sakius, pakartosiu ir dar karta, man kazkodel Agneta priimtiniausia is tarpininkiu... gal vat butent del to, kad dirba ne kaip robotas  4u.gif

Man dar nei karto neteko jai skambint. Visus atsakymus gavau. Juk viskas aisku, kad ne ji viena kalta, kad viskas vyksta ne pagal plana, ir parduotuves blogai dirba, ir vezejai veluoja genda, ir Agnetos vaikai suserga. Juk visko buna. As sakau, lengviausias budas- sedai i lektuva, nuskridai, paciupinejai ir nusipirkai.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:29)
Man dar nei karto neteko jai skambint. Visus atsakymus gavau. Juk viskas aisku, kad ne ji viena kalta, kad viskas vyksta ne pagal plana, ir parduotuves blogai dirba, ir vezejai veluoja genda, ir Agnetos vaikai suserga. Juk visko buna. As sakau, lengviausias budas- sedai i lektuva, nuskridai, paciupinejai ir nusipirkai.

drinks_cheers.gif

tik va, kaip ant sale'u pataikyt lotuliukas.gif biggrin.gif
as nezinau kodel, bet man nuojauta kuzda, kad bedos ne Agnetoje yra, o jos UK partneriuose blush2.gif o visos lazdos tik Agneciukui doh.gif
Atsakyti

Beje,mergynos,ka jus manote apie tuos "JEI JUSU BANKAS NE (SEB AR TEN SWED),pridekite 1,20?Nes jai nuskaiciuoja,o man nenuskaicioja?na kazkaip siutas mane ima,nubednes ziurek..Cia ne Agneta,ji del sito gink dieve nesismulkina,nors irgi praso pridet,bet bent jau jei nepridedi neparaso pastabos! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 08 gegužės 2011 - 21:19
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 21:30)
drinks_cheers.gif

tik va, kaip ant sale'u pataikyt  lotuliukas.gif  biggrin.gif
as nezinau kodel, bet man nuojauta kuzda, kad bedos ne Agnetoje yra, o jos UK partneriuose  blush2.gif o visos lazdos tik Agneciukui  doh.gif

Nepataikysi biggrin.gif as zinau net kas perka cia pas Agneta ir siuncia i UK Next rubelius seimai lotuliukas.gif
As kartais siunciu drauge i Next parduotuve, nu nei karto nebuvo jokiu nuolaidu. cool.gif
Atsakyti
Zodziu mano isvada tokia - kiekvieno teise rinktis, kiekvieno teise reikst pretenzijas - tik ar reikia? juk viska galima issprest taikiai... tiesa, kad pas Agneta didele betvarke, bet tokie burbuliavimai tikrai neives tvarkos... gal kai sumazes klienciu skaicius, tada zmogus susimastys... o dabar visos burba ir toliau perka... tai tada bent neburbekit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 04 15, 21:32)

Beje,mergynos,ka jus manote apie tuos "JEI JUSU BANKAS NE (SEB AR TEN SWED),pridekite 1,20?Nes jai nuskaiciuoja,o man nenuskaicioja?na kazkaip siutas mane ima,nubednes ziurek..Cia ne Agneta,ji del sito gink dieve nesismulkina,nors irgi praso pridet,bet bent jau jei nepridedi neparaso pastabos! doh.gif

As tai manau taip. Siuncia pinigelius pvz Agnetai kiekviena diena po Next sale apie 30 merginu. 30 X 1,20 = 36 lt. Savaite - 252 lt. Kodel Agneta ar ten kazkas kitas turetu prarasti tuos pinigus vien del banko?
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 04 15, 22:32)

o manes neima siutas ir labai normalu man tai atrodo... kodel as, atlikdama tau paslauga turiu moketi uz kazka is savo kisenes? blink.gif tu, uzsakinedama zinai salygas - nori perki, nori - ne ax.gif
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 22:33)
Nepataikysi  biggrin.gif  as zinau net kas perka cia pas Agneta ir siuncia i UK Next rubelius seimai  lotuliukas.gif
As kartais siunciu drauge i Next parduotuve, nu nei karto nebuvo jokiu nuolaidu.  cool.gif

ten tik primark'e kainos geros biggrin.gif uztad kokybe - savaitei doh.gif

meskut, nezinai ar sian sarasiuko nebus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 15 balandžio 2011 - 21:36
QUOTE(Sonie @ 2011 04 15, 22:38)
Kiek daiktu jus perkate? 10-20... o kiek tarpininke uzsako per karta? 200-300 prekiu.. toki uzsakyma ir sukomplektuoti daug ilgiau uztrunka...
yahoo.gif

tada miegot dar ne.... nors sianakt 4 keltis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

koks skirtumas kiek perki, as kalbu ne apie prekiu skaiciu, o pristatymo trukme. nu kad mothercare pristatytu per 2 menesius sorry bet taip dar nebuvo. pirkau is kitos tarpininkes is tos pacios parduotuves per ta pati laikotarpi ir tris uzsakymus gavau, beje pirkau per SM. tai kur logika, galim pagalvoti kad pas kitas tarpininkes sutartis su parduotuve yra. as ne apie sale kalbu, o apie normalias nenukainuotas prekes.
Atsakyti