QUOTE(katkgrazvile @ 2012 05 07, 17:51)
Labai labai noriu užsisakyti iš sephoros tačiau niekur nerandu tarpininkių sarašo.Prašau patarkit tyarpininkes kurios nedaug ima.
Visos yra čia http://www.supermama...p?showforum=139
Šiaip aš apie tarpininkes nieko blogo pasakyt negaliu-iš SM pirkau pas Kate ir Cheles (kazkada su ja bendravom TR tik aš kitu niku ten ) viskas pas jas buvo tvarkoje
Daug prisiskaičiau apie Agnetą-tikrai nepirkčiau Ačiū tom merginom už info man didelis privalumas tų tarpininkių-kurios visada pasako tiesą, netgi jei nėra gera naujiena-ar atšaukė prekes, ar paklydo siuntinukas, o ne slapstosi
Daug prisiskaičiau apie Agnetą-tikrai nepirkčiau Ačiū tom merginom už info man didelis privalumas tų tarpininkių-kurios visada pasako tiesą, netgi jei nėra gera naujiena-ar atšaukė prekes, ar paklydo siuntinukas, o ne slapstosi
i | Šioje temoje kalbame tik apie supermama.lt forumo tarpininkių darbą. |
o jei pardavėjas užsako visai ne tom kainom kaip buvo siųstas užsakymas (kainos labai aiškiai matėsi laiške) ir apie tai tai aiškiai informuoja tik galutinėje sąskaitoje, tai kaip manot, aš privalau imti prekes?
plius užsako ne visas prekes... iš kurių pvz 5 vienodos suknelės buvo skirtos mergaičių fotosesijai, o užsakytos tik 4 vnt... kaip ir nebetenka prasmės... apie tai informacija irgi tik dabar...
plius užsako ne visas prekes... iš kurių pvz 5 vienodos suknelės buvo skirtos mergaičių fotosesijai, o užsakytos tik 4 vnt... kaip ir nebetenka prasmės... apie tai informacija irgi tik dabar...
QUOTE(MAMICY @ 2012 06 26, 17:33)
o jei pardavėjas užsako visai ne tom kainom kaip buvo siųstas užsakymas (kainos labai aiškiai matėsi laiške) ir apie tai tai aiškiai informuoja tik galutinėje sąskaitoje, tai kaip manot, aš privalau imti prekes?
dėl kainų tai sakyčiau pardavėjo kaltė.
O dėl tų vienetų, tai labai jus suprantu, nes dažnai pati derinu savo vaikam man reikalingą apsirengimą ir kol nuperka kažko nebelieka, tuomet griūna visas mano suplanavimas. Bet tokiu atveju prisiimu nesėkmę sau ir tiesiog dabar parašau, kad jei kažko nebus neimt nieko, arba paimt ką nors kitą ir pan.
Dar kitas atvejis, kai užsakoma viskas ko reikia, bet parduotuvė neatsiunčia.
QUOTE(MAMICY @ 2012 06 26, 17:33)
o jei pardavėjas užsako visai ne tom kainom kaip buvo siųstas užsakymas
del kainu, tai jus tikrai teisi, mano manymu O del vienetu, tai jei laiske aiskiai neparasete, kad jei nebus visu, tai is viso neimti, tai manau jau tarpininke teisi Nors siuo atveju, vien jau del kainu tu sukneliu turite teise neimti
nu jo dėl vienetų niekur nerašiau... tsakant pati kalta Su normaliu pardavėju kaip ir būtume išsiaiškinusios daug daug anksčiau... bet su toookiu... net buvo įtarimas, kad gal laiškus per kokį google vertėją verčia į savo gimtąją kalbą... nes susirašinėjimas tai gavosi maždaug toks, kad viena apie ratus, kita apie batus...
man kaip šiek tiek susidurusiai su tokių reikalų virtuve istorija nereali gavosi... jaučiu turėsiu ką parašyti po savaitėlės... nerandu "nepatikimų pardavėjų" temos. yra tokia?
man kaip šiek tiek susidurusiai su tokių reikalų virtuve istorija nereali gavosi... jaučiu turėsiu ką parašyti po savaitėlės... nerandu "nepatikimų pardavėjų" temos. yra tokia?
QUOTE(gėlužė @ 2012 01 20, 10:53)
Sveiki,
nors per tarpininkes perku jau keletą metų, bet tik dabar susidūriau su gan nemalonia situacija. Užsakiau iš HM sail prekių (UK) megstuką vyrui. Gavau visai kitą megstuką, kurio ir kaina be abejo kita. Kadangi tarpininkė už tokius dalykus neatsako, nes kodas ant krepšiuko kaip ir geras tai kitom dviem prekėm neskaičiavo procentų. Dabar vėl gavau prekes iš HM sail ir vėl kažkoki apsurdai-maškinukai buvo užsakyti XL, gavau S ir vėl niekas už tai neatsako. Mergaitės, ar jum taip buvo nutikę? Ar ne per didelė rizika gaunasi, kai užsakai viena, gauni visai kita Į tuos maišus parduotuvės gali betką įdėti vietoj tavo prekės, o kodas sutampa su užsakymo ir viskas, tad niekas už nieką ir neatsako
nors per tarpininkes perku jau keletą metų, bet tik dabar susidūriau su gan nemalonia situacija. Užsakiau iš HM sail prekių (UK) megstuką vyrui. Gavau visai kitą megstuką, kurio ir kaina be abejo kita. Kadangi tarpininkė už tokius dalykus neatsako, nes kodas ant krepšiuko kaip ir geras tai kitom dviem prekėm neskaičiavo procentų. Dabar vėl gavau prekes iš HM sail ir vėl kažkoki apsurdai-maškinukai buvo užsakyti XL, gavau S ir vėl niekas už tai neatsako. Mergaitės, ar jum taip buvo nutikę? Ar ne per didelė rizika gaunasi, kai užsakai viena, gauni visai kita Į tuos maišus parduotuvės gali betką įdėti vietoj tavo prekės, o kodas sutampa su užsakymo ir viskas, tad niekas už nieką ir neatsako
Man taip ne karta yra buve su prekemis is US. Karta gavau vaikiskas basutes vietoj 13- 3 dydi. Tarpininke pripazino savo kalte, nes nepatikrino iskart, kad ne tas dydis, pasiule grazinti jai preke, taciau atsisakiau. Aisku, i nuostoli man tos basutes isejo, bet jau vien del tokio geranoriskumo nesinori, kad tarpininkei nuostolis butu Kitais atvejais yra buve, kaip minejot- ant pakuotes dydis vienoks, viduje kitoks. i tarpininkes tokiu atveju net nebesikreipiau- na cia tai tikrai ne ju kalte, neplesys gi visu pakuociu is eiles ir netikrins
QUOTE(Hellada @ 2012 01 06, 23:46)
is USA Taure visiskai jokiu piekaistu ar dar kokiu kitokiu nesusipratimu is UK Myma
100%
kadangi i supermama uzsuku retai, tai nelabai zinau sistemos visos..todel sakau cia gal gausiu atsakyma: noreciau atsisiusti prekiu is JAV, pataliuku leliuko lovytei..tai ar yra kokia tarpininke, kur priimtu tokius uzsakymus?ta prasme as issirinkciau is bet kokios internetines pardes, ar bent jau pasiulytu kazka is kur galeciau uzsisakyt. aciu uz atsakyma.
QUOTE(sponkute @ 2012 07 12, 22:46)
kadangi i supermama uzsuku retai, tai nelabai zinau sistemos visos..todel sakau cia gal gausiu atsakyma: noreciau atsisiusti prekiu is JAV, pataliuku leliuko lovytei..tai ar yra kokia tarpininke, kur priimtu tokius uzsakymus?ta prasme as issirinkciau is bet kokios internetines pardes, ar bent jau pasiulytu kazka is kur galeciau uzsisakyt. aciu uz atsakyma.
Panagrinekite šitas tarpininkiu temas,kurios neatostogauja šiuo metu,manau be problemų jums užsakys.
http://www.supermama...p?showforum=139