Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(dei @ 2012 02 07, 14:40)
hmmm.... o kas atsitiko su Labambos tema?

Laukiam naujos temos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,labai noreciau suzinoti tarpininkiu vardus kurios ima 10 % uz tarpininkavima ,visa laika kol nezinojau pirkau per tarpininkes uz 15% poto kai susiradau uz 10% oi kaip stipriai pasijaute kad net malonu buvo pirkti kiek pigiau gaudavosi,po paskutinio paskaiciavimo pamaciau kad padidejo sumos pasiteiravau ar nepadidino procento. pasirodo dabar jau 12% ims ,na ir tikrai jauciasi,labai gaila,bet teks kitos tarpininkes vel ieskot ,gal galite padeti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2012 02 24, 07:59)
Sveikos mamytes,labai noreciau suzinoti tarpininkiu vardus kurios ima 10 % uz tarpininkavima ,visa laika kol nezinojau pirkau per tarpininkes uz 15% poto kai susiradau uz 10% oi kaip stipriai pasijaute kad net malonu buvo pirkti kiek pigiau gaudavosi,po paskutinio paskaiciavimo pamaciau kad padidejo sumos pasiteiravau ar nepadidino procento. pasirodo dabar jau 12% ims ,na ir tikrai jauciasi,labai gaila,bet teks kitos tarpininkes vel ieskot ,gal galite padeti? Aciu

Tai jus atsiverskite visu tarpininkiu puslapi,ir pati pasižiūrekite kiekvienos tapininkes pirmoje žinuteje yra surasyta visa info apie procentus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepuolu as ju gailet ir juokingai nuskambejo, gal gailiu visu profesiju zmoniu. biggrin.gif
Tikrai ne visu darbas sunkus. Taip, toks ju darbas, bet manau, kad mazai kuri savo darbe tiek priekaistu gaunat biggrin.gif dirbu pati su zmonemis, aptarnavimo sfera ir tikrai reiklus siai dienai zmones, bet ne tiek, kiek visko isklauso tarpininkes ir ju padejejos.
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2012 02 24, 07:59)
Sveikos mamytes,labai noreciau suzinoti tarpininkiu vardus kurios ima 10 % uz tarpininkavima ,visa laika kol nezinojau pirkau per tarpininkes uz 15% poto kai susiradau uz 10%

Laureta ima 10%

http://www.supermama...howtopic=816890
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 01, 13:47)
O kas is to, kad cia kazka rasom?

Man Laureta prekiu neissiuncia nuo lapkricio, pinigu taip pat negrazina, i laiskus neatraso, kuriuose tik klausimas - kada issiusite (laivu buvo sutarta). Kiekvienoje temoje deklaruoja, kad siuncia laivu, deja, nesiuncia.

Ir ka daryti? Galiojimo terminai i pabaiga, vaiko batukai isaugti bus, nes dar pralaukus puse metus reikes laukti laivo.. Bet ka jau cia.. net neissiuncia..

Vat jums ir atsakymas apie Laureta cool.gif
Atsakyti
chmm nu nezinau per Laureta kiek esu pirkus, tai labai greitai ir tikrai normaliom kainom skaiciuoja uz prekes, galiu tik pagirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 24, 08:58)
Nepuolu as ju gailet ir juokingai nuskambejo, gal gailiu visu profesiju zmoniu. biggrin.gif
Tikrai ne visu darbas sunkus. Taip, toks ju darbas, bet manau, kad mazai kuri savo darbe tiek priekaistu gaunat biggrin.gif dirbu pati su zmonemis, aptarnavimo sfera ir tikrai reiklus siai dienai zmones, bet ne tiek, kiek visko isklauso tarpininkes ir ju padejejos.

Labai drastiskai teigiat,kad jos ju labai daug isklauso,kiekvienam darbe savo pliusai ir minusai,todel nereikia ausktinti tarpininku darbo 4u.gif Aisku,nearelu,kad turime galimybe pas ju pirkti, kad jos mums uzsako,uz tai ir esu labai dekinga, bet kartais per daug jau ziurima i tai su didele uzuojauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 01 07, 03:12)
Siaip draugavus su Ridziu, Taure ir Rudaplauke tai jokiu kitokiu bedu ne su viena nesu turejusi  schmoll.gif Isvis amerikonkos gerai dirba  biggrin.gif (na Ridzis dabar kiek slubuoja del pateisinamu priezasciu), bet va su UK man nu nesiseka niekaip susikalbeti kaip su kosmosu kokiu  doh.gif

O kas nutiko ridziui? unsure.gif Nors as siap pas ja pries gerus metus ,gal daugiau uzsakinedavau, buvo viskas ok, bet kazkaip vienu metu eme ir nebeatsakinejo i laiskus g.gif
todel atejau pas Taure ir kate25. Ir ne kiek nesigailiu man patinka tas vaistines principas - tauskt, uzsakei, taukst atsake, skaiciukai tratata. Gal kiek Taure vienu metu kazkaip "dingus" buvo, tai as kate25 permeciau visa savo skuduryna biggrin.gif thumbup.gif varo komanda.
O del UK, kaip kazkas sake - kosTmosas doh.gif labai sunkiai iki ju prisibelst eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Copy @ 2012 03 15, 01:28)
O kas nutiko ridziui?  unsure.gif Nors as siap pas ja pries gerus metus ,gal daugiau uzsakinedavau, buvo viskas ok, bet kazkaip vienu metu eme ir nebeatsakinejo i laiskus  g.gif
todel atejau pas Taure ir kate25. Ir ne kiek nesigailiu man patinka tas vaistines principas - tauskt, uzsakei, taukst atsake, skaiciukai tratata. Gal kiek Taure vienu metu kazkaip "dingus" buvo, tai as kate25 permeciau visa savo skuduryna biggrin.gif  thumbup.gif varo komanda.
O del UK, kaip kazkas sake - kosTmosas  doh.gif labai sunkiai iki ju prisibelst eina  ax.gif

Su UK tikrai sunkiau, kai reikia, perku per mymą, bet kad nesėdi ji prie pašto, atsakymo kol sulauki, visas darbas tik vakarais vyksta, visai kitu principu nei jav...
Per Ridžį vieną kartą pirkau, nepatiko, trūksta informatyvumo, atsakinėjimo į laiškus, siuntinukai nežinau ar per klaidą, ar kodėl, bet iš skirtintų parduotuvių nukeliavo pas skirtingus žmones ir turėjau iš vieno miesto galo į kitą važiuoti pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 15, 09:18)
Su UK tikrai sunkiau, kai reikia, perku per mymą, bet kad nesėdi ji prie pašto, atsakymo kol sulauki, visas darbas tik vakarais vyksta, visai kitu principu nei jav...
Per Ridžį vieną kartą pirkau, nepatiko, trūksta informatyvumo, atsakinėjimo į laiškus, siuntinukai nežinau ar per klaidą, ar kodėl, bet iš skirtintų parduotuvių nukeliavo pas skirtingus žmones ir turėjau iš vieno miesto galo į kitą važiuoti pasiimti  rolleyes.gif

Nu as per Cheles va paskutinius kartus pirkau. Aisku ,HM su savo bajeriais (issiuntimo nukelinejimais, prekiu dubliazu etc) irgi nepadeda, ir laukt reik apie menesi ,bet siaip kazkaip tarkim PumpkinPatch irgi ilgokokai eina.
O del ridzio - sakau, kazkaip prei tuos kelis metus buvau visai patenkinta, po to tik su kate25 ir taure bendravau/bendrauju. Dabar nzn. Va uzsisakiau neseniai viena karta,laukiu dabar.

O tu abieju komandos man patink cool.gif kaip kazkas pasake, gerai dirba amerikonkos.
O kas dar is UK butu? ax.gif na, be mymos ir cheles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Copy: 15 kovo 2012 - 12:00
Reikia patarimo:
Kiek laiko laukti pinigu grazinimo?

Pirkau per tarpininke pirma karta, pora daiktu netiko, grazino i parduotuve ir paskaiciavo kiek man grazins uz tas grazintas prekes. Viskas ok. Bet pries savaite jinai turejo daryti ta pavedima. Kada ji padare, ar padare nzn. Pirmadieni paklause ar gavau pinigus - ju nebuvo, nera ir siandien ir i visus kitus mano klausimus per paskutines dienas (kada dare pavedima ir pan.) neatsako - tai ka daryti toliau? Laukti, kol teiksis atsakyti, ar bendrom pajegom iskoti tu pinigu ar ka? g.gif

Aciu
Atsakyti