Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(dimele @ 2012 01 12, 00:02)
ne visos megsta saldybes meilybes, nuo kuriu kartais net pykina biggrin.gif

Oi kaip pritariu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 01 12, 10:36)
Ir kuo jau ten sunkus? - plytas statybose kiloti - sunkus. Pirkti - malonumas, MB dažnai sako, kad man tai būtų rojus, o ne gyvenimas  biggrin.gif

Na čia ir pasakėt.. sau pirkti malonumas, visai kas kita kitiems..
Atsakyti
Sveiki,
nors per tarpininkes perku jau keletą metų, bet tik dabar susidūriau su gan nemalonia situacija. Užsakiau iš HM sail prekių (UK) megstuką vyrui. Gavau visai kitą megstuką, kurio ir kaina be abejo kita. Kadangi tarpininkė už tokius dalykus neatsako, nes kodas ant krepšiuko kaip ir geras tai kitom dviem prekėm neskaičiavo procentų. Dabar vėl gavau prekes iš HM sail ir vėl kažkoki apsurdai-maškinukai buvo užsakyti XL, gavau S ir vėl niekas už tai neatsako. Mergaitės, ar jum taip buvo nutikę? Ar ne per didelė rizika gaunasi, kai užsakai viena, gauni visai kita doh.gif Į tuos maišus parduotuvės gali betką įdėti vietoj tavo prekės, o kodas sutampa su užsakymo ir viskas, tad niekas už nieką ir neatsako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2012 01 20, 09:53)
Sveiki,
nors per tarpininkes perku jau keletą metų, bet tik dabar susidūriau su gan nemalonia situacija. Užsakiau iš HM sail prekių (UK) megstuką vyrui. Gavau visai kitą megstuką, kurio ir kaina be abejo kita. Kadangi tarpininkė už tokius dalykus neatsako, nes kodas ant krepšiuko kaip ir geras tai kitom dviem prekėm neskaičiavo procentų. Dabar vėl gavau prekes iš HM sail ir vėl kažkoki apsurdai-maškinukai buvo užsakyti XL, gavau S ir vėl niekas už tai neatsako. Mergaitės, ar jum taip buvo nutikę? Ar ne per didelė rizika gaunasi, kai užsakai viena, gauni visai kita doh.gif Į tuos maišus parduotuvės gali betką įdėti vietoj tavo prekės, o kodas sutampa su užsakymo ir viskas, tad niekas už nieką ir neatsako doh.gif

man taip yra buvę, priklauso nuo tarpininkės, vienos grąžina pinigus, kitos ne.
Šiaip gi galima siųst parduotuvei atgal, tik tarpininkės tuo nenori užsiimt
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2012 01 20, 10:53)
Sveiki,

Kaip nesmagu, aš HM nemažai užsisakinėju, niekad nebuvo jokių nesusipratimų tokių, tiesa, užsisakau iš Vokietijos...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 20, 11:27)
Kaip nesmagu, aš HM nemažai užsisakinėju, niekad nebuvo jokių nesusipratimų tokių, tiesa, užsisakau iš Vokietijos...

Aš kiek iš Vokietijos HM užsakinėjau irgi nieko tokio nebuvo doh.gif
Iš anglų HM buvo vieną kartą irgi toks atvejis, kad ne tą atsiuntė, bet tarpininkė grąžino pinigėlius, nežiūrint į krepšelio kodus, o į turinį,bet matyt kad tarpininkės nevienodos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 20 sausio 2012 - 10:38
man taip pat Nextai atsiunte basutes vietoj 40 43.Buvo is seilo tai tarpininke negalejo grazinti.
o turejau situacija tokia ,kad tarpininke uzsake prekes pasibaigus nuolaidai,nors siunciau nurodziusi krepseli su pritaikytom nuolaidom.Taigi tarpininke pasiule tik puse skirtumo padengti,bet man nesutikus prekes prieme atgal.
Atsakyti
O kas is to, kad cia kazka rasom?

Man Laureta prekiu neissiuncia nuo lapkricio, pinigu taip pat negrazina, i laiskus neatraso, kuriuose tik klausimas - kada issiusite (laivu buvo sutarta). Kiekvienoje temoje deklaruoja, kad siuncia laivu, deja, nesiuncia.

Ir ka daryti? Galiojimo terminai i pabaiga, vaiko batukai isaugti bus, nes dar pralaukus puse metus reikes laukti laivo.. Bet ka jau cia.. net neissiuncia..
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 04, 16:41)
na ar gali visur spet ? nupirkt viska, atsakyt i klausimus, nusvert, issiust, skaiciukus issiust, juos suziuret..... doh.gif is tiesu reikia pabandyt, o tada bus galima vertint. Manau, kad sitas darbas ziauriai ziauriai sunkus. Jau vien i pasta praziuret po 12 ir daugiau valandu  doh.gif akys gali isvarvet, nugaros galima nebejaust.

Ai sitas man visad juokingas budavo biggrin.gif Cia ju darbas ir jos uz tai gauna pinigus ir jos pasirinko dirbti sita darba, todel tie pagraudenimai...Nebent jus aisku del kiekvienos profesijos sitaip pergyvenat, del kasininkes, del banko tarnautojos, del valytojos, del firmos savininkes, del gydytojos. O gal jums atrodo, kad ju darbas ziauriai lengvas? Lengvu darbu kur svilpauji per dienas nedaug. Dauguma sunkiai dirba, atsakomybe ant peciu turi ir tt ir pan.
Ir visada kai perki bet kokias paslaugas, tikiesi jas gauti kokybiskas. Ir nereiskia, kad kazkas neturi teises piktintis jei jam buvo suteikta netinkama paslauga. Cia siaip. Nes tokiu pagedinimu vos tik kas bando cyptelt esu skaicius n. "Oi oi oi kaip dar dristi cia kazka sakyt, eik pirkt i gariunus, tarpininkes gi ziauriai sunkiai dirba'.

Apie tarpininkes - esu pirkus ir per MM&Daliux ir per rudaplauke ir per taure, ir jokiu priekaistu nei vienoms neturiu smile.gif Dazniausiai dabar stengiuos pirkti per tas, per kurias man patogiausia cia jau vietoje atsiimti, ty arciausia biggrin.gif
Is vokietijos perku per Mam5 - taip pat jokiu priekaistu.
Tai zodziu sios visos patikrintos ir per jas perku ramiai

Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 02 01, 19:53)
Ai sitas man visad juokingas budavo biggrin.gif Cia ju darbas ir jos uz tai gauna pinigus ir jos pasirinko dirbti sita darba, todel tie pagraudenimai...Nebent jus aisku del kiekvienos profesijos sitaip pergyvenat, del kasininkes, del banko tarnautojos, del valytojos, del firmos savininkes, del gydytojos. O gal jums atrodo, kad ju darbas ziauriai lengvas? Lengvu darbu kur svilpauji per dienas nedaug. Dauguma sunkiai dirba, atsakomybe ant peciu turi ir tt ir pan.
Ir visada kai perki bet kokias paslaugas, tikiesi jas gauti kokybiskas. Ir nereiskia, kad kazkas neturi teises piktintis jei jam buvo suteikta netinkama paslauga. Cia siaip. Nes tokiu pagedinimu vos tik kas bando cyptelt esu skaicius n. "Oi oi oi kaip dar dristi cia kazka sakyt, eik pirkt i gariunus, tarpininkes gi ziauriai sunkiai dirba'.

Sutinku drinks_cheers.gif visur norisi gauti kokybiškas paslaugas, čia - ne išimtis smile.gif
Atsakyti
hmmm.... o kas atsitiko su Labambos tema?
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2012 02 07, 14:40)
hmmm.... o kas atsitiko su Labambos tema?

as irgi ziuriu kad nera, gal ryt jau bus g.gif
Atsakyti