QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 04, 16:41)
na ar gali visur spet ? nupirkt viska, atsakyt i klausimus, nusvert, issiust, skaiciukus issiust, juos suziuret.....
is tiesu reikia pabandyt, o tada bus galima vertint. Manau, kad sitas darbas ziauriai ziauriai sunkus. Jau vien i pasta praziuret po 12 ir daugiau valandu
akys gali isvarvet, nugaros galima nebejaust.
Ai sitas man visad juokingas budavo
Cia ju darbas ir jos uz tai gauna pinigus ir jos pasirinko dirbti sita darba, todel tie pagraudenimai...Nebent jus aisku del kiekvienos profesijos sitaip pergyvenat, del kasininkes, del banko tarnautojos, del valytojos, del firmos savininkes, del gydytojos. O gal jums atrodo, kad ju darbas ziauriai lengvas? Lengvu darbu kur svilpauji per dienas nedaug. Dauguma sunkiai dirba, atsakomybe ant peciu turi ir tt ir pan.
Ir visada kai perki bet kokias paslaugas, tikiesi jas gauti kokybiskas. Ir nereiskia, kad kazkas neturi teises piktintis jei jam buvo suteikta netinkama paslauga. Cia siaip. Nes tokiu pagedinimu vos tik kas bando cyptelt esu skaicius n. "Oi oi oi kaip dar dristi cia kazka sakyt, eik pirkt i gariunus, tarpininkes gi ziauriai sunkiai dirba'.
Apie tarpininkes - esu pirkus ir per MM&Daliux ir per rudaplauke ir per taure, ir jokiu priekaistu nei vienoms neturiu
Dazniausiai dabar stengiuos pirkti per tas, per kurias man patogiausia cia jau vietoje atsiimti, ty arciausia
Is vokietijos perku per Mam5 - taip pat jokiu priekaistu.
Tai zodziu sios visos patikrintos ir per jas perku ramiai