Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(tttsandra @ 2012 01 04, 22:39)
pas MM tikrai brangiau smile.gif ir kas man keista,kad tarkim gauni saskaita is rudaplaukes,tai viskas buna iki centu suskaiciuota,o pas MM suapvalinta.atsiskaitydama pas rudaplauke pati suapvalinu visada,bet kazkaip malonu zinot kad saziningai zmogus paskaiciuoja ir atsiuncia.Be to bendravimas labai skiriasi siu tarpininkiu.MM toks,jausma skad visada nepatenkintos kai del kakzo parasai,su rudaplauke niekada to nebuvo...i viska labai draugiskai atsakoma..

as perku pas MM&Daliux, tai tokio malonaus bendravimo niekur nera wub.gif bandziau ir pas viena ir pas kita tarpininke, ir vistiek gryzaus pas jas wub.gif ir tikrai brangiau nera nei kitur, analogiska situacija buvo , kai mano drauge ta pacia preke uzsisake pas kita tarpininke, tai mano saskaita buvo mazesne ax.gif o apvalinimas labai daznai buna netgi i mazesne puse ax.gif kiek kartu pasitikrinau paskaiciavimus , daugindama is kurso, tai labai daznai suapvalinta budavo i mazesne puse wub.gif net pagalvojau, kad sutaupau taip biggrin.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2012 01 05, 18:11)
Merginos, pas MM prisideda papildomi taxai dėl valstijos, kurioje ji gyvena, mokesčių politikos. Viskas paminėta pirmoje MM temos žinutėje.

ne visoms parduotuvems prisideda taxai ax.gif as kai pagrinde perku is isparduotuviu, tai jose niekur nera taxu 4u.gif
Atsakyti
Na pvz. MM ir Daliux nuo shippingo 15% neskaiciuoja, kaip Taure hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antis: 06 sausio 2012 - 23:17
Norejau nukopinti sasakita, bet nesigauna. biggrin.gif Tikrai nera procentu uz shipa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 sausio 2012 - 00:03
Na o mane Taure pavede ir dar labai neblogai ax.gif Sutariau su ja del konkrecios mano parduotuves, ji sutiko, kelis kartus uzsake is ten mazdaug po 100 doleriu visada. Ji gavus uzsakyma visada paraso kad OK tipo uzsakys. Tai va gavau as ta OK ir laukiu UZSAKYTA po triju dienu rasau ar uzsake ir gaunu Ai jau persigalvojau ir is cia daugiau nebeuzsakinesiu doh.gif Tai nafik tas OK parejo? Kam dar tempe man savaite laiko kol atsake jog persigalvojo doh.gif Rimtos taip nepadarytu schmoll.gif Rasytu NE tai ne ir psio o cia dar zaidzia... Jei nebenori, bet jau parasei OK tai nu uzsakyk paskutini karta ir prespek zmogu kad nebeuzsakinesi... kas cia sudetingo ax.gif
Na ir gerai kad taip isejo, dabar Rudaplauke sukure man vartotoja savo vardu, pati sukraunu krepsiuka, ji man tik patvirtina ir jokiu problemyciu thumbup.gif

Siaip draugavus su Ridziu, Taure ir Rudaplauke tai jokiu kitokiu bedu ne su viena nesu turejusi schmoll.gif Isvis amerikonkos gerai dirba biggrin.gif (na Ridzis dabar kiek slubuoja del pateisinamu priezasciu), bet va su UK man nu nesiseka niekaip susikalbeti kaip su kosmosu kokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 04, 08:57)
Jus pasiziurekit kiek buna tarpininkiu temoj nariu ir bus aisku kiek buna uzsakymu, o juose dazniausiai ne viena preke. Taigi, ar ne per daug norite is tarpininkiu ?? Gal tada pirkite pacios, tai viska suziuresite ir nebus kam reiks priekaistus.

As nesutinku su tokia nuomone doh.gif ! Jei nesugebi - nesiimk, uz ka tada papildomai ima pinigus, uz savo gi sugaista laika ir visokias kitokias ten rizikas (ne ta dydi atsiunte, brokuotas daiktas ir pan...). Kiek man yra teke per tarpininke pirkti, ji visada priisima sau visa rizika (uzstringa siuntinys, ji raso, skambina uzsakovam, dydis ne tas ar batai tos pacios kojos - ji siuncia juos atgal uzsakovui ir vel laukia geru daiktu). O tu susimoki ir ramiai sau lauki kol viska gausi, kita karta kai vel ko nors panoresi, zinai, kad taves nepaves ir nedings nei tavo pinigai nei daiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2012 01 06, 21:46)
is USA Taure  wub.gif  visiskai jokiu piekaistu ar dar kokiu kitokiu nesusipratimu  4u.gif 

visiskai pritariu.. Taure man is USA pati paciausia tarpininke ir konkreti, ir greita.. aisku - tai visos jos komandos nuopelnas .. mirksiukas.gif
Atsakyti
O iš Ridžio greitai siuntos atkeliauja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tttsandra @ 2012 01 04, 21:39)
pas MM tikrai brangiau smile.gif ir kas man keista,kad tarkim gauni saskaita is rudaplaukes,tai viskas buna iki centu suskaiciuota,o pas MM suapvalinta.atsiskaitydama pas rudaplauke pati suapvalinu visada,bet kazkaip malonu zinot kad saziningai zmogus paskaiciuoja ir atsiuncia.Be to bendravimas labai skiriasi siu tarpininkiu.MM toks,jausma skad visada nepatenkintos kai del kakzo parasai,su rudaplauke niekada to nebuvo...i viska labai draugiskai atsakoma..

manau bendravimas skirias del to, kad zmones skirias, temperamentai, ne visos megsta saldybes meilybes, nuo kuriu kartais net pykina biggrin.gif
kiekviena tarpininke susikuria savo darbo sistema, pagal kuria dirba, programos skiriasi, taxai , apsuku greitis, o mum tenka jau atsirinkt per kuria pirkt , pagal savo buda wink.gif
yra kelios tarpininkes y kuriu temas kojos nebekeliu, yra nebandytu tarpininkiu, bet MM & Daliux man patikimiausia komanda , dar galiu geru zodziu pamineti Astulkino ir Editos komanda , tikrai nemegstu isibarstyti per visas tarpininkes, cia matyt irgi nuo moters budo priklauso, su vienu ar per visus biggrin.gif juokai juokais, bet darbas tikrai nelengvas, ir labai gerbiu uz tai, kad padeda mums puostis, sugaudo prekytes kosminiu greiciu is isparduotuviu, nemiega naktimis , as is vis neysisvaizduoju kada miega USA tarpininkiu padejejos Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 01 12, 00:02)
manau bendravimas skirias del to, kad zmones skirias, temperamentai, ne visos megsta saldybes meilybes, nuo kuriu kartais net pykina biggrin.gif
kiekviena tarpininke susikuria savo darbo sistema, pagal kuria dirba, programos skiriasi, taxai , apsuku greitis,  o mum tenka jau atsirinkt per kuria pirkt , pagal savo buda  wink.gif
yra kelios tarpininkes y kuriu temas kojos nebekeliu, yra nebandytu tarpininkiu, bet MM & Daliux man patikimiausia komanda , dar galiu geru zodziu pamineti Astulkino ir Editos komanda , tikrai nemegstu isibarstyti per visas tarpininkes, cia matyt irgi nuo moters budo priklauso, su vienu ar per visus biggrin.gif juokai juokais, bet darbas tikrai nelengvas, ir labai gerbiu uz tai, kad padeda mums puostis, sugaudo prekytes kosminiu greiciu is isparduotuviu, nemiega naktimis , as is vis neysisvaizduoju kada miega USA tarpininkiu padejejos Lietuvoje biggrin.gif

As apskritai nelinkusi galvoti kiek jos dirba ir kiek sunkus darbas, ne suz tai gauna pinigelius mirksiukas.gif Kiekvienas zmogus dirba skirtingai,gilintis del to nereikia mirksiukas.gif Man patinka ir MM, ir rudaplauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 01 12, 00:02)
bet darbas tikrai nelengvas, ir labai gerbiu uz tai, kad padeda mums puostis, sugaudo prekytes kosminiu greiciu is isparduotuviu, nemiega naktimis , as is vis neysisvaizduoju kada miega USA tarpininkiu padejejos Lietuvoje biggrin.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 12, 10:29)
As apskritai nelinkusi galvoti kiek jos dirba ir kiek sunkus darbas, ne suz tai gauna pinigelius mirksiukas.gif Kiekvienas zmogus dirba skirtingai,gilintis del to nereikia mirksiukas.gif Man patinka ir MM, ir rudaplauke ax.gif

Aš kažkaip nelinkus gailėti tarpininkių ar jų padėjėjų - tai verslas, paslauga, už kurią mokami pinigai. Man nereikia lia-lia-lia, man reikia konkretumo ir fakto - kada, kaip, kiek.
Ir kuo jau ten sunkus? - plytas statybose kiloti - sunkus. Pirkti - malonumas, MB dažnai sako, kad man tai būtų rojus, o ne gyvenimas biggrin.gif
Išbandžiau kelias tarpininkes, apsistojau ties man tinkamiausiom. Iš UK siunčiu per Limcamca - man nerealu, kai gaunu sąskaitas apmokėjimui suformuotas normalia programa. Iš USA - per Ridzi, nors ten nesklandumų paskutiniu metu krūva, todėl USA pirkiniai dabar tik extra atveju.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 01 12, 10:36)
Aš kažkaip nelinkus gailėti tarpininkių ar jų padėjėjų - tai verslas, paslauga, už kurią mokami pinigai. Man nereikia lia-lia-lia, man reikia konkretumo ir fakto - kada, kaip, kiek.
Ir kuo jau ten sunkus? - plytas statybose kiloti - sunkus. Pirkti - malonumas, MB dažnai sako, kad man tai būtų rojus, o ne gyvenimas  biggrin.gif
Išbandžiau kelias tarpininkes, apsistojau ties man tinkamiausiom. Iš UK siunčiu per Limcamca - man nerealu, kai gaunu sąskaitas apmokėjimui suformuotas normalia programa. Iš USA - per Ridzi, nors ten nesklandumų paskutiniu metu krūva, todėl USA pirkiniai dabar tik extra atveju.

pritariu Jums visiskai 100% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2012 01 12, 11:36)
Ir kuo jau ten sunkus? - plytas statybose kiloti - sunkus. Pirkti - malonumas, MB dažnai sako, kad man tai būtų rojus, o ne gyvenimas  biggrin.gif

kur jus cia matot gailesty,as tik konstatavau fakta, taip kaip man atrodo biggrin.gif ir padeka pareiskiau biggrin.gif
tik pastebejau, kas daug panesa ant to daug ir krauna wink.gif
Atsakyti