QUOTE(tttsandra @ 2012 01 04, 22:39)
pas MM tikrai brangiau ir kas man keista,kad tarkim gauni saskaita is rudaplaukes,tai viskas buna iki centu suskaiciuota,o pas MM suapvalinta.atsiskaitydama pas rudaplauke pati suapvalinu visada,bet kazkaip malonu zinot kad saziningai zmogus paskaiciuoja ir atsiuncia.Be to bendravimas labai skiriasi siu tarpininkiu.MM toks,jausma skad visada nepatenkintos kai del kakzo parasai,su rudaplauke niekada to nebuvo...i viska labai draugiskai atsakoma..
as perku pas MM&Daliux, tai tokio malonaus bendravimo niekur nera bandziau ir pas viena ir pas kita tarpininke, ir vistiek gryzaus pas jas ir tikrai brangiau nera nei kitur, analogiska situacija buvo , kai mano drauge ta pacia preke uzsisake pas kita tarpininke, tai mano saskaita buvo mazesne o apvalinimas labai daznai buna netgi i mazesne puse kiek kartu pasitikrinau paskaiciavimus , daugindama is kurso, tai labai daznai suapvalinta budavo i mazesne puse net pagalvojau, kad sutaupau taip
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 01 05, 18:11)
Merginos, pas MM prisideda papildomi taxai dėl valstijos, kurioje ji gyvena, mokesčių politikos. Viskas paminėta pirmoje MM temos žinutėje.
ne visoms parduotuvems prisideda taxai as kai pagrinde perku is isparduotuviu, tai jose niekur nera taxu