Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

Oi, oi oi, kaip visos puola! Aišku, kai klausinėjau apie tuos nelemtus telefonus, niekas man nieko neatrašydavo, net minėjau, kad esu naujokė, tai mane ir ignoruoja...o dabar įsiplieskė! Šaunuolės, malonu juk pakomentuoti, ar ne? Aš visai nieko pikto tarpininkei nerašiau.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2012 01 03, 12:50)
Manau tai dažna klaida, kai perkantieji uždeda ant tarpininkės daugiau funkcijų. Juk jos tik tarpininkės padedančios nupirkti prekę, visa kita jau ant pačių pečių, nereik pasitikėt vien jų nuomonėm, juk nežino jos visko.

Tada turetu buti konkreciai isvardintos tarpininkiu funkcijos.

As manau, kad tarpininke privalo suziureti kokia preke gavo, ar ji nera brokuota, ar tas dydis atsiustas, ar ta spalva ir panasius dalykus. Nes butent ji tarpininkauja tarp parduotuves ir pirkejo. Truputi nesuprantama kai tarpininkes raso,kad nespeja visko suziuret ir pan., nes juk kokybiskai dirbt taip pat svarbu, ne tik uzsakymu kiekis. Jei nesusitvarko vadinasi nereikia tiek apsiimti pirkti arba tureti pagalbos daugiau.
Cia yra mano tokia nuomone, turbut kiekviena tarpininke turi savas salygas ir taisykles.
Sioje situacijoje su telefonu, beabejo ne tarpininkes kalte yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 03 sausio 2012 - 20:35
Na ir diskusija uzvire karsta.gif
Na, as irgi pirkau per tarpininke is US nintendo3ds zaidima, kuris Is UK pirktame nintendo nesuveike g.gif Bet kazkaip net minties nebuvo del to kaltinti tarpininke blush2.gif Pasimokiau, daugiau neuzsakinesiu biggrin.gif ir kitoms patart galesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 01 03, 20:32)
Tada turetu buti konkreciai isvardintos tarpininkiu funkcijos.

drinks_cheers.gif kad kažkoks sąrašas nepamaišytų su nurodytom pareigom.
Atsakyti
Jus pasiziurekit kiek buna tarpininkiu temoj nariu ir bus aisku kiek buna uzsakymu, o juose dazniausiai ne viena preke. Taigi, ar ne per daug norite is tarpininkiu ?? Gal tada pirkite pacios, tai viska suziuresite ir nebus kam reiks priekaistus.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 04, 09:57)
Jus pasiziurekit kiek buna tarpininkiu temoj nariu ir bus aisku kiek buna uzsakymu, o juose dazniausiai ne viena preke. Taigi, ar ne per daug norite is tarpininkiu ?? Gal tada pirkite pacios, tai viska suziuresite ir nebus kam reiks priekaistus.

reikia daugiau tarpininkiu ir nebus tiek problemu,o kartais tikrai ignoruojama kai konors paklausi net per 2kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 04, 12:13)
reikia daugiau tarpininkiu ir nebus tiek problemu,o kartais tikrai ignoruojama kai konors paklausi net per 2kartus doh.gif

na ar gali visur spet ? nupirkt viska, atsakyt i klausimus, nusvert, issiust, skaiciukus issiust, juos suziuret..... doh.gif is tiesu reikia pabandyt, o tada bus galima vertint. Manau, kad sitas darbas ziauriai ziauriai sunkus. Jau vien i pasta praziuret po 12 ir daugiau valandu doh.gif akys gali isvarvet, nugaros galima nebejaust.
As nekeikiu, nepykstu, nes zinau, kad kitas pasirinkimas - pirkt paciai, moket muitus, kovot su tuo, kai reikia tikslint viska ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2011 12 14, 14:42)
as irgi manau pas taure geriau, tikrai manau brangiau ir mano prekes isejo pas mm, todel nebepirksiu niekad

pas MM tikrai brangiau smile.gif ir kas man keista,kad tarkim gauni saskaita is rudaplaukes,tai viskas buna iki centu suskaiciuota,o pas MM suapvalinta.atsiskaitydama pas rudaplauke pati suapvalinu visada,bet kazkaip malonu zinot kad saziningai zmogus paskaiciuoja ir atsiuncia.Be to bendravimas labai skiriasi siu tarpininkiu.MM toks,jausma skad visada nepatenkintos kai del kakzo parasai,su rudaplauke niekada to nebuvo...i viska labai draugiskai atsakoma..
Atsakyti
QUOTE(tttsandra @ 2012 01 04, 21:39)
pas MM tikrai brangiau smile.gif ir kas man keista,kad tarkim gauni saskaita is rudaplaukes,tai viskas buna iki centu suskaiciuota,o pas MM suapvalinta.atsiskaitydama pas rudaplauke pati suapvalinu visada,bet kazkaip malonu zinot kad saziningai zmogus paskaiciuoja ir atsiuncia.Be to bendravimas labai skiriasi siu tarpininkiu.MM toks,jausma skad visada nepatenkintos kai del kakzo parasai,su rudaplauke niekada to nebuvo...i viska labai draugiskai atsakoma..

nu mam mm viska graziai atsake, bet dar buvau visiska i zalia tuose pirkimuose, tai rudaplaukes temoj dar saipes - kaip as galiu nezinot doh.gif todel ir i ta tema neuzsuku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 05 sausio 2012 - 13:09
QUOTE(Lara22 @ 2011 12 14, 15:42)
as irgi manau pas taure geriau, tikrai manau brangiau ir mano prekes isejo pas mm, todel nebepirksiu niekad

Merginos, pas MM prisideda papildomi taxai dėl valstijos, kurioje ji gyvena, mokesčių politikos. Viskas paminėta pirmoje MM temos žinutėje.
Atsakyti
is USA Taure wub.gif visiskai jokiu piekaistu ar dar kokiu kitokiu nesusipratimu 4u.gif is UK Myma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2012 01 06, 21:46)
is USA Taure  wub.gif  visiskai jokiu piekaistu ar dar kokiu kitokiu nesusipratimu  4u.gif  is UK Myma  4u.gif

sutinku 100procentu...abi superines 4u.gif
Atsakyti