Aš prieš kelis metus esu per Agnetą pirkusi gal iki kokių 5 kartų, tai nusiskundimų neturėjau.
QUOTE(visiskai @ 2011 12 06, 00:54)
aš irgi Agnetos siuntinių nežinioje, nes kiek rašau, tai vis atrašo, kad kitą savaitę, kitą savaitę, o tada vėl kitą savaitę ir pan.... Arba tiesiog :"dar negrizo", "dar negavau"...
Turėjo siuntinys į Vilnių keliauti šeštadienį, paskui perkėlė į šiandien, bet, kaip suprantu, šiandien nesiuntė, nes žadėjo išsiuntusi parašyti.
Na ką laukiam..
Turėjo siuntinys į Vilnių keliauti šeštadienį, paskui perkėlė į šiandien, bet, kaip suprantu, šiandien nesiuntė, nes žadėjo išsiuntusi parašyti.
Na ką laukiam..
ilgai lauksit. mano siuntinys keliauja is Siauliu jau 3 savaites.
pirmadienio zadejo perves pinigus. iki siol nieko nera.
gerai kad moderatores istryne jos tema, nes nesamone kazkokia.
Pirkau 4 metus pas ja, nebuvo niekada problemu.. tik va pasklutiniu metu prasidejo.
QUOTE(flamingo @ 2011 12 07, 14:06)
ilgai lauksit. mano siuntinys keliauja is Siauliu jau 3 savaites.
Pirkau 4 metus pas ja, nebuvo niekada problemu.. tik va pasklutiniu metu prasidejo.
Man jau žada pervest pinigus taip nuo spalio vidurio,kiek paklausiu,tai vis laukia kažkokio stebuklingo pavedimo iš užsienio,ir vis "šią savaitę tikrai", o suma visai solidi.Jei taip kiekvienai,tie kur tiek pinigų reikėjo padėt? ,jei tie užsakymai nebuvo daromi
Pas mymą užsakiau,po savaitės jau prekės atėjo (iš next),buvau apakus nuo tokio tempo
Užsakinėjau iš aš pas Agneta 4m,viskas buvo gerai,pastaruoju metu kažkas atsitiko.Tie paaiškinimai kartais nuskamba kaip iš fantastikos srities
Siaubas panos,apsiraminkit ! Juk ne specialiai Agneta taip daro ,jai dabar tikrai ne iki jusu skurliu Paskutiniu metu ji turejo labai daug bedu ,rupesciu ..Seimoje atsitiko didele nelaime..laidotuves. Turekit nors kiek supratimo
QUOTE(zebryte @ 2011 12 07, 17:59)
Siaubas panos,apsiraminkit ! Juk ne specialiai Agneta taip daro ,jai dabar tikrai ne iki jusu skurliu Paskutiniu metu ji turejo labai daug bedu ,rupesciu ..Seimoje atsitiko didele nelaime..laidotuves. Turekit nors kiek supratimo
Nepykit,juokingai labai nuskambejo Jusu postas Jei jos toks darbas,kodel turi rupintis kiti del jos bedu, tegul grazina pinigus ir bus rami galva,kodel ktii turi sukti galva del jos bedu..Man aplamai keista,kai tiek uzsisaknaciu pas ja,nors tikrai temoje komentaru tokiu kaip"kada grazinsit pinigus ir pan." daug...
Agnetai gal koks juodas dryžis gyvenime, ar kas, nes pamenu, kad pernai per Naujus visi jai sveikindami linkejo kai PASITEMPTI
balandį buvo atidaryta šita tema praktiškai vien dėl Agnetos problemų, nes jos temose nuolat vyramo nusivylimų nuotaikos... Amžinai kažkokie trukdžiai, ligos, prolemos, pašto keblumai, vežėjų pastrigimai. Nuolat.
Laidotuvės baisu baisu Užuojauta
bet kas laukia mėnesiais savų pinigėlių ar galų suvedimo, savų prekių ir siuntinių, tai čia jau padorumo trūksta žmogui, gal sąžinės
balandį buvo atidaryta šita tema praktiškai vien dėl Agnetos problemų, nes jos temose nuolat vyramo nusivylimų nuotaikos... Amžinai kažkokie trukdžiai, ligos, prolemos, pašto keblumai, vežėjų pastrigimai. Nuolat.
Laidotuvės baisu baisu Užuojauta
bet kas laukia mėnesiais savų pinigėlių ar galų suvedimo, savų prekių ir siuntinių, tai čia jau padorumo trūksta žmogui, gal sąžinės
QUOTE(zebryte @ 2011 12 07, 18:59)
Del nelaimiu, tikrai, uzjauciu. , baisu..
Todel sedziu ir kantriai laukiu tu pinigu.
Man skurliu nebereikia, man reikia mano pinigu.
Gal kas žino, kur iš Internetinių parduotuvių dingo Agnetos tema? Agnetos paraše rašoma apie sąrašą gruodžio 11 d., bet kur ji skelbs tą sąrašą ?
Tarpininkės Agnetos klientėms skirta tema -> Dėl tarpininkės Agnetos temos.
Mums svarbu žinoti, kokia yra situacija su atsiskaitymais tarp Agnetos ir klienčių, todėl labai prašome, parašyti apie skolos grąžinimą ar prekių gavimą. Dėkui!
Mums svarbu žinoti, kokia yra situacija su atsiskaitymais tarp Agnetos ir klienčių, todėl labai prašome, parašyti apie skolos grąžinimą ar prekių gavimą. Dėkui!
Bėgu į nurodytą temą .
QUOTE(Ugne93 @ 2011 12 11, 22:21)
Sveiki, Gal zinote tarpininkiu, kurios siustu prekes is wetseal ir charlotte russe? Labai reikia!!!! niekur tokiu zmoniu nerandu
is wetseal tikrai turetu pirkti Laureta, si parduotuve yra jos perkamuju sarase.
Paklauskit Lauretos ir del antros parduotuves, gal perka