Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(Zirafa09 @ 2011 12 03, 16:24)
Is UK noriu pagirti Cheles, dirba greitai, labai aiskiai, lanksciai, prisitaiko prie kliento poreikiu ir noru. Daugiau gyvenime nepirksiu is Mymos, Agnetos ir Limcamcos.
Is Jav aciu Taurei ir Kate25, nepirksiu is Daliux&MM.
Is DE visos puikios, viskas paprasta ir aisku su jomis.

Ka MM,Daliux padare??
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 12 03, 21:03)
Ka MM,Daliux padare??

g.gif na tikrai ir man keistai nuskambejo - as ir per MM&Daliux jau apie 2 metusperku is USA - viskas puiku idealu thumbup.gif .O vat su Kate25 buvo nesusipratimas, nors tik kelis kart per ja uzsisakinejau,kai mergaites atostogavo - tai ir nebeperku per ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AtoMama: 03 gruodžio 2011 - 21:37
QUOTE(AtoMama @ 2011 12 03, 21:36)
g.gif na tikrai ir man keistai nuskambejo - as ir per MM&Daliux jau apie 2 metusperku is USA - viskas puiku idealu  thumbup.gif .O vat su Kate25 buvo nesusipratimas, nors tik kelis kart per ja uzsisakinejau,kai mergaites atostogavo - tai ir nebeperku per ja ax.gif

Man tas pats, per Kate irgi nebeperku,o Daliux thumbup.gif
Atsakyti
Pas MM brangiau iseina, man rods. Uzsakinejau batus pas MM, o drauge pas Taure, tai as mokejau apie 175, o drauge 150 g.gif Batai tokie patys buvo, timberland vyriski.

KUR DINGO AGNETOS TEMA? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2011 12 04, 22:02)
Pas MM brangiau iseina, man rods. Uzsakinejau batus pas MM, o drauge pas Taure, tai  as mokejau apie 175, o drauge 150  g.gif  Batai tokie patys buvo, timberland vyriski.
KUR DINGO AGNETOS TEMA?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

dolerio kursas gal skyrėsi tą dieną, taip ir gavosi ax.gif Plius, jei oas jus koja didesnė, nei pas draugę, tai ir svėrė daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 04 gruodžio 2011 - 21:25
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 22:25)
dolerio kursas gal skyrėsi tą dieną, taip ir gavosi  ax.gif Plius, jei oas jus koja didesnė, nei pas draugę, tai ir svėrė daugiau  g.gif

Arba valstija kita,kiti taxai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 04, 22:54)
Arba valstija kita,kiti taxai.

Valstija gal ir kita, dydis skyresi puse dydzio, tai svorio skirtumas keletas grameliu gal ir susidare. Visumoj pas T ir greiciau ir pigiau buvo.
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2011 12 05, 12:56)
Valstija gal ir kita, dydis skyresi puse dydzio, tai svorio skirtumas keletas grameliu gal ir susidare. Visumoj pas T ir greiciau ir pigiau buvo.

drinks_cheers.gif man irgi ten geriausia smile.gif
Atsakyti
Kolkas labai stipriai neteko nusivilt nei viena tarpininke, R, T, MM, Kate - per visas perku daugiau ar maziau, nei kart jokio nesusipratimo nebuvo, Cheles, romuciukas ir Myma irgi fainos mergaites ax.gif Su Agneta is pradziu neapsileidau, i prieki pervedziau apie 100 lt. tik, kai negavau prekiu velniai zino kiek laiko, tada po savaites kokio prasymo pervede pinigelius ir viskas, daugiau su ja reikalu neturejau, uztekdavo pasiskaityt jos temoje kaip mergaites skundziasi doh.gif
Visoms tarpininkems linkiu daug sveikatos ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 05 gruodžio 2011 - 15:30
Gal kas turit ziniu is Agnetos, ar sius ji kooperuota siuntini i Vilniu artimiausiu metu?

blush2.gif Ar jau nieko nelaukti, nesitiketi...
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2011 12 05, 16:33)
Gal kas turit ziniu is Agnetos, ar sius ji kooperuota siuntini i Vilniu artimiausiu metu?

blush2.gif  Ar jau nieko nelaukti, nesitiketi...

Rašykite pačiai Agnetai į el. paštą arba paskambinkite jai. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi Agnetos siuntinių nežinioje, nes kiek rašau, tai vis atrašo, kad kitą savaitę, kitą savaitę, o tada vėl kitą savaitę ir pan.... Arba tiesiog :"dar negrizo", "dar negavau"...

Turėjo siuntinys į Vilnių keliauti šeštadienį, paskui perkėlė į šiandien, bet, kaip suprantu, šiandien nesiuntė, nes žadėjo išsiuntusi parašyti.

Na ką laukiam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai: 05 gruodžio 2011 - 23:54