QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 19:14)
Nu aš atsiprašau,bet nepatylėsiu
Jau apie šitą tarpininkę nusiskundimų dar negirdėjau. Bendrauju su ja jau beveik metus, užsakymus darau nuolatos, kas savaitę pasitaiko po kelis užsakymus. Mergaitės bendrauja labai noriai , operatyviai, draugiškai. Niekada nesu sulaukusi pikto atsakymo. Jūs ant manęs nesupykit ,bet Jūsų užduotas klausimas matyt buvo tikrai labai kvailas arba tokio lygio kaip "kokį imate tarpininkavimo mokestį" Į visus tokius klausimus tarpininkės atsakymus pateikia temų 1-muose puslapiuose , o jei tingisi pasiskaityti tada jau kitas reikalas.
O Taure tai tik pagirti noriu. Iš USA vienintelė tokia reaktyvinė tarpininkė (esu pirkusi iš SM per 3 USA tarpininkes po keletą kartų, bet tokių greičiu kaip pas Taure niekur nėra) . Buvo atvejis kai prekės per porą dienų atėjo. O šiaip per savaite ar max dvi prekių visad sulaukiu. Ko toli gražu nepasakyčiau apie kitas tarpininkes. Ir į temos autorės klausimą atsakysiu : Man prekės iš USA ateina tikrai greičiau nei perkant iš UK. Nežinau kieno čia kaltė, ar tarpininkių ,ar vežėju.
Gaila, kad neissaugojau jos atsakymo, paziureciau, ka tuomet sakytumete, o visumoje nesupratau prie ko cia zaibiskas pristatymas ir bendravimas su interesantais?
Ir koks skirtumas, koks tai buvo klausimas, o gal tai buvo tik pradine pazintis ir jeigu iskart loja atgal, kaip jai patiket pinigus uz prekes. Cia juk jos biznis
Ai, nu apie ka mes cia?