Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(isdykusS @ 2011 10 19, 12:00)
berods Astulkinas siuncia..

Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2011 05 08, 19:14)
Nu aš atsiprašau,bet nepatylėsiu  smile.gif Jau apie šitą tarpininkę nusiskundimų dar negirdėjau. Bendrauju su ja jau beveik metus, užsakymus darau nuolatos, kas savaitę pasitaiko po kelis užsakymus. Mergaitės bendrauja labai noriai , operatyviai, draugiškai. Niekada nesu sulaukusi pikto atsakymo. Jūs ant manęs nesupykit ,bet Jūsų užduotas klausimas matyt buvo tikrai labai kvailas arba tokio lygio kaip "kokį imate tarpininkavimo mokestį" Į visus tokius klausimus tarpininkės atsakymus pateikia temų 1-muose puslapiuose , o jei tingisi pasiskaityti tada jau kitas reikalas.
O Taure tai tik pagirti noriu. Iš USA vienintelė tokia reaktyvinė tarpininkė (esu pirkusi iš SM per 3 USA tarpininkes po keletą kartų, bet tokių greičiu kaip pas Taure niekur nėra) . Buvo atvejis kai prekės per porą dienų atėjo. O šiaip per savaite ar max dvi prekių visad sulaukiu. Ko toli gražu nepasakyčiau apie kitas tarpininkes. Ir į temos autorės klausimą atsakysiu : Man prekės iš USA ateina tikrai greičiau nei perkant iš UK. Nežinau kieno čia kaltė, ar tarpininkių ,ar vežėju.

Gaila, kad neissaugojau jos atsakymo, paziureciau, ka tuomet sakytumete, o visumoje nesupratau prie ko cia zaibiskas pristatymas ir bendravimas su interesantais? g.gif Ir koks skirtumas, koks tai buvo klausimas, o gal tai buvo tik pradine pazintis ir jeigu iskart loja atgal, kaip jai patiket pinigus uz prekes. Cia juk jos biznis doh.gif Ai, nu apie ka mes cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 23 spalio 2011 - 19:11
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 10 17, 18:49)
patyrusios shopomanes atsakykite prasau, birzelio 30 d. uzsisakiau preke, tris menesius mane labai tingiai kelis kart informavo, tik kai pati parasiau el. laiska, pries savaite paprasiau, kad pervestu pinigus atgal, taip ir nesivargina pervest. Nu marazmai kazkokie... Ar dazni tokie atvejai? Labai dziaugiuosi, kad nepasidaviau pagundoms, tuo momentu ir neuzsisakiau visko ko norejau, galvojau pabandysiu su vienu daikteliu.... nu atsoka norai pirti per tarpininkes, uzsaldomi pinigai. O tarpininkes temoje rasoma, jog siuntiniai atkeliauja kas 2 savaites, tai jos informacija klaidinga.

Dar neteko susidurt su tokiu atveju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 10 17, 17:49)
patyrusios shopomanes atsakykite prasau, birzelio 30 d. uzsisakiau preke, tris menesius mane labai tingiai kelis kart informavo, tik kai pati parasiau el. laiska, pries savaite paprasiau, kad pervestu pinigus atgal, taip ir nesivargina pervest. Nu marazmai kazkokie... Ar dazni tokie atvejai? Labai dziaugiuosi, kad nepasidaviau pagundoms, tuo momentu ir neuzsisakiau visko ko norejau, galvojau pabandysiu su vienu daikteliu.... nu atsoka norai pirti per tarpininkes, uzsaldomi pinigai. O tarpininkes temoje rasoma, jog siuntiniai atkeliauja kas 2 savaites, tai jos informacija klaidinga.

sveikos mergaites,irgi susiduriau su uk tarpininkes melavimu,2 men. jau negrazina pinigeliu, virs 1500lt,gal galite parasyti i az per kokia tarpininke siuntetes?kokiu veiksmu emetes?aciu
o usa tarpininke taure atsidziaugti negaliu-koks operatyvumas-gauni prekytes,susimoki,laaaabai patenkinta as taure,daugiau toku sauniu tarpininkiu-sveikatos taurei ir patikimu pirkeju)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triksis: 25 spalio 2011 - 12:48
QUOTE(triksis @ 2011 10 25, 12:44)
sveikos mergaites,irgi susiduriau su uk tarpininkes melavimu,2 men. jau negrazina pinigeliu, virs 1500lt,gal galite parasyti i az per kokia tarpininke siuntetes?kokiu veiksmu emetes?aciu
o usa tarpininke taure atsidziaugti negaliu-koks operatyvumas-gauni prekytes,susimoki,laaaabai patenkinta as taure,daugiau toku sauniu tarpininkiu-sveikatos taurei ir patikimu pirkeju)))

nu itariu su kokia tarpininke kariauji,as pati laukiu nesulaukiu 2000lt su virs,gyvenu jos pazadais.Ka patartu merginos tokiu atveju,kaip atgauti savo pinigus ?
Atsakyti
blink.gif Tai jūs gal paviešinkit tokią tarpininkę, kad kitos atsargesnės būtų.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 06, 20:56)
blink.gif  Tai jūs gal paviešinkit tokią tarpininkę, kad kitos atsargesnės būtų.

mano atveju tai jau sioj temoj aprasyta Agneta
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2011 09 29, 20:27)
Greit parasysiu ir savo nuomone tongue.gif

Apie Kate25 tik labai geri atsiliepimai ios mano puses,asmeniskai esu patenkinta pristatymo operatyvumu thumbup.gif
Atsakyti
labas panos !
is UK perku per Myma - arba pati siunciuosi, kas siuncia i LT. Tai apie Myma negaliu pasakyti nieko blogo. Man viskas tinka ir patinka 4u.gif Siuo metu reciau perku, bet buvo laikas, kai mazius stipriai augo, tai rubelius kas savaite uzsakinejau. Jokiu bedu neturejau, turiu tik teigiamu pavyzdziu.
Is JAV perku per Taure - mano patirtis tik teigiama. Visada gaunu kas uzsakyta, kokia kaina, kada. Uzsakymus gaunu tvarkingai ir greitai. Ko paklausi - visada gaunu atsakymo. Per ja pirkti man labai patinka.
Buvau su vienu uzsakymu nukrypusi pas kita tarpininke, bet pristymo terminas, ir ko uzklausi - to negausi....., grazino mane atgal i Taures komanda. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi radau tema apie tarpininkes, tai pasisakysiu sita tema. Turejau reikalu su Agneta. Siulau apeit jos tema per kilometra. Tokios nesaziningos tarpininkes tikriausiai antros nera. Savo pinigus uz negautas prekes isireikalavau tik grasinimais policija ir kt institucijom.
Is tarpininkiu, siuncianciu is UK pagiriamasis zodis Mymai ir Valentinkai 4u.gif
Atsakyti
Jau pora kartu naudojausi tarpininkes pasalaugomis. Pradzioje ilgai svarsciau kokia pasirinkti, pasirinkimas isties didelis. Issianalizavau salygas, perskaiciau atsiliepimus ir myma thumbup.gif Pas ja yra sistema, kuri man aiski, zinojau kas uzsakyta, kokiom dienom ikeliamas sarsas, kokiom dienom siunciamos prekes. Sekmes jai smile.gif
Atsakyti
Is UK noriu pagirti Cheles, dirba greitai, labai aiskiai, lanksciai, prisitaiko prie kliento poreikiu ir noru. Daugiau gyvenime nepirksiu is Mymos, Agnetos ir Limcamcos.
Is Jav aciu Taurei ir Kate25, nepirksiu is Daliux&MM.
Is DE visos puikios, viskas paprasta ir aisku su jomis.
Atsakyti