Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tarpininkes!

QUOTE(Laputa @ 2011 09 11, 15:07)
O kuri is ju patikimesne? Gal kas galetumete pasidalinti ispudziais?

Man asmeniškai Ridžis pati pačiausia wub.gif Nuostabi tarpininkė, nuostabus šiltas žmogutis thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti,kuri tarpininke, be Cheles ir Labambos, tiesiogiai veza is UK i Vln?Aciu atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2011 09 12, 14:55)
Gal galite parasyti,kuri tarpininke, be Cheles ir Labambos, tiesiogiai veza is UK i Vln?Aciu atsakiusiai 4u.gif

dar Limcamca 4u.gif
Atsakyti
Pačios geriausios yra MeistroMargarita ir Daliux, man nei viena iš čia esančiu tarpininkių, užsakančiuų iš JAV, neprilygsta. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Greit parasysiu ir savo nuomone tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 09 11, 22:04)
Man asmeniškai Ridžis pati pačiausia  wub.gif Nuostabi tarpininkė, nuostabus šiltas žmogutis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. Ridzis - labai thumbup.gif tarpininkė. Ateina prekytės panašiai kaip ir pas visas, nu gi iš JAV , ne iš UK. Bet užtat visada ir operatyviai atsako į laiškučius, rūpimus klausimus ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 09 29, 19:28)
Pačios geriausios yra MeistroMargarita ir Daliux, man nei viena iš čia esančiu tarpininkių, užsakančiuų iš JAV, neprilygsta.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
patyrusios shopomanes atsakykite prasau, birzelio 30 d. uzsisakiau preke, tris menesius mane labai tingiai kelis kart informavo, tik kai pati parasiau el. laiska, pries savaite paprasiau, kad pervestu pinigus atgal, taip ir nesivargina pervest. Nu marazmai kazkokie... Ar dazni tokie atvejai? Labai dziaugiuosi, kad nepasidaviau pagundoms, tuo momentu ir neuzsisakiau visko ko norejau, galvojau pabandysiu su vienu daikteliu.... nu atsoka norai pirti per tarpininkes, uzsaldomi pinigai. O tarpininkes temoje rasoma, jog siuntiniai atkeliauja kas 2 savaites, tai jos informacija klaidinga.
Atsakyti
sveikos,

gal zinot kokia tarpininke siuncia is Prancuzijos?

aciu
Atsakyti
QUOTE(primavera79 @ 2011 10 19, 11:21)
sveikos,

aciu

berods Astulkinas siuncia..
Atsakyti
QUOTE(primavera79 @ 2011 10 19, 11:21)
sveikos,

aciu

Siunčia astulkinas ir Valentinka.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 10 19, 12:23)
Siunčia astulkinas ir Valentinka.

aciu
Atsakyti