QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 15, 21:31)
As kai atejau pas Agneta pirktis, pirmiausia perskaiciau pora temu. Nepatingejau, bet supratau kaip kas vyksta. Kad jokiu
aciu uz uzsakyma nebus. Kad viskas bus ne laiku. Kad gal net puse prekiu nebus. Bet.. susitaikiau ir perku. Mano vaikas nuo to laiko nesioja tik naujus rubus, is Next sale, kai anksciau reikedavo pirkt devetus uz ta pacia kaina. Tiesiog nekreipiu demesio i visokius nesusipratimus..
Isvis niekada nebus gerai. Visada visur yra nepatenkintu. Kaip jus galvojat, ar Agneta nenoretu irgi kartais jums kai ka parasyti?? Kai uztvinkdot jos emaila nesamoningais laiskais? Kai lojat be perstojo, kad tas negerai, kad anas negerai. O paskui vistiek perkat. Ji gelezines kantrybes, vistiek keliasi ir jum uzsakineja. Sedi iki sesiu ar septyniu ryto prie sale ir po to eina seimai pusrycius daryti. Sedi iki nakties, skaiciuoja, rusiuoja. Tikrai nera laiko net aciu uz usakyma parasyt. Nepatinka - eikit tiesiai pas kitas arba isvis siulau visoms nusipirkti bilieta i UK ir apsipirkti. Nereikes nei laukt, nei lot.. ir laiko sutaupysit...
visada yra pasirinkimas, todel ir iseinu pas kita tarpininke, kuri ir sale perka, ir vaikus maitina, ir i visus laiskus atsako o svarbiausia kad informacija pateikiama visada laiku, zinai ka uzsakei ir ka gausi. beje maloniu padekojimu niekam nereikia, bent jau man, normalios ir savalaikes informacijos truksta.
Papildyta:
QUOTE(sokate @ 2011 04 15, 21:40)
Siaip pritarciau, kad pas Agneta informacijos truksta apie uzsakymu bukle, bet vis tik, ji perka is next sale, ir dar keliasi specialiai del zvejybos, kai tuo tarpu kai kurios tarpininkes apskritai atsisako pirkti is sale, matyt nenori rupesciu

O del prekiu negavimo - parduotuves neatsiuncia kartais, tik vienos tarpininkes palieka mus nezinioj, o kitos veluojancius uzsakymus atsaukia
patirtis mano pirkimo daugiau nei 3 metai, todel puikiai ta sistema zinau, bet juk niekas per galva neduos jei pasakys kad pamirsau uzsakyti, anuliavo uzsakyma, o ne sedi ir lauki ir zyzi kad net i tavo elementaru klausima atsakytu.