Štai mano vakarykščiai pirkinukai
Mano gražuolė
Šita taip pat nuostabi ir kvepia
o šita (mini orchidėja kryžminta su kažkuo) išrasta LT tad galvoju į kolekciją bus šaunu
QUOTE(rrine @ 2011 04 16, 10:04)
dar ne vėlu, jų tiek daug buvo
Deja,man jau vėlu,ne tas miestas pertoli :)Lauksiu tik saviškių,parodinių grįžtant
Kkunigunda šaunūs pirkinukai,tą pirmąją ir aš pirkt galvojau,bet pasikeitė planai,truputį,ateičiai
QUOTE(anika1 @ 2011 04 16, 09:33)
Deja,man jau vėlu,ne tas miestas pertoli
Kkunigunda šaunūs pirkinukai,tą pirmąją ir aš pirkt galvojau,bet pasikeitė planai,truputį,ateičiai
taigi galima tartis su merginom, kurios šiandien vyks
Rytine, kur foto- negalima taip , užsimint ir pabėgt
KKunigunda, na ir apsipirkai , super
o mano augalai be žiedų negaliu girtis na gal gilioj senatvėj
QUOTE(rrine @ 2011 04 16, 10:37)
dėkoju
ar su žiedais ar ne vistiek girtis reikia
o dar norėjosi kelių bet jau nedrįsau bepirkti
jau ir nuo vyro gėdą pasidrė pasižiūrėjo į mane kaip į ligonę
[quote=rrine,2011 04 16, 10:37]
Viltis yra,Lerikytė iš netolimo krašto,paskutinė viltis,bet turbūt ne ji parodinius parveš, tai nežinau kaip pinigus perduot reiktų,ai gal dar praeis
Viltis yra,Lerikytė iš netolimo krašto,paskutinė viltis,bet turbūt ne ji parodinius parveš, tai nežinau kaip pinigus perduot reiktų,ai gal dar praeis
rrine mano vanda geltonoji liko parodoje
QUOTE(rytine rasa @ 2011 04 16, 09:59)
rrine mano vanda geltonoji liko parodoje
na gal ryt dar nulėksiu, jei svečiai kartu važiuos
Senai turiu kelias orchidėjas, bet radus šitą temą, visiškai "susirgau" Mezginiai manęs turbūt jau pasiilgo
Tiesiog sėdžiu ir žiūriu apie pačią industriją orchidėjų Kaip įdomu viskas...
O čia dirbt tai negalėčiau
http://www.youtube.c...feature=related
Tiesiog sėdžiu ir žiūriu apie pačią industriją orchidėjų Kaip įdomu viskas...
O čia dirbt tai negalėčiau
http://www.youtube.c...feature=related
Norėčiau tokią fermą turėt Ogal kas nors parodą nufilmavo ir tokį filmuką sukūrė,beja tas muzikinis fonas parodoj nuostabus ,viskas bendrai ir vaizdas ir muzika net už širdies griebia
sveikos sveikos kokie ispudziai is parodos
pritariu 100 proc.
na , Lark, is tavo puses labai negrazu sitais kaltinti Jurga, galima ir az parasyti, as linkus uzstoti Jurgita, man irgi buvo rezervuotas augalas, ir viskas puikiai sekesi, jokiu problemu, buciau nenorejus, buciau nepirkus, prievartos nebuvo, bet kai pamaciau augaliuka, zyguti issvajota tai 4 ziedstiebiai o ir kaina labai padori, todel manau kad ir ateity bendradarbiausim su jurga, jos geles sveikos, stiprios ir tikrai padoriom kainom
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 23:03)
Gaila, aišku, kad pas jus gavosi tokia situacija.
pritariu 100 proc.
na , Lark, is tavo puses labai negrazu sitais kaltinti Jurga, galima ir az parasyti, as linkus uzstoti Jurgita, man irgi buvo rezervuotas augalas, ir viskas puikiai sekesi, jokiu problemu, buciau nenorejus, buciau nepirkus, prievartos nebuvo, bet kai pamaciau augaliuka, zyguti issvajota tai 4 ziedstiebiai o ir kaina labai padori, todel manau kad ir ateity bendradarbiausim su jurga, jos geles sveikos, stiprios ir tikrai padoriom kainom
Sveiki matau diskusija vyksta del jurgitos augalu taip jurgitos augalai tikrai daugu ma kokybiški fantastiški ir sveiki bet yra ir nepavykusiu pirkiniu man su išsvajota vandute nepasiseke puvinys toks dalykas kad ne iškart pasimato labai gaila pinigu,labai svajojau apie tokia ir .. na bet tikiuosi svajone išsipildys veliau ar anksčiau augalai loterija kartais labai brangi
Aš tai sakyčiau Jurgitai nekreipti dėmesio, vistiek visiems neįtiksi
Niekas apart Lark neturi nusiskundimų, visi patenkinti. O ten apie tuos puvinius manau biški perdėta, nes jei jau taip yra, tai ko domėtis tokia produkcija
Aš džiaugiuosi ir esu patenkinta Dream Diamond
Niekas apart Lark neturi nusiskundimų, visi patenkinti. O ten apie tuos puvinius manau biški perdėta, nes jei jau taip yra, tai ko domėtis tokia produkcija
Aš džiaugiuosi ir esu patenkinta Dream Diamond