Prieš Jurgitą aš irgi nieko blogo neturiu, prašiau rezervuoti rezervavo ir gavau gražią, nuostabę gėlytę Ryt įdėsiu foto
Ir pritariu Lerikytei, kad kaip jau ji augs priklausys nuo manes arba nuo bet kurios kitos augintojos.
O pardavėjas suinteresuotas labiau rimtu pirkėju, nei tuo kuris svaidosi
QUOTE(lark @ 2011 04 15, 21:45)
O mane ta Jurgita išdūrė, tokį kelią myniau raudonos vandos , o pasirodo visai ne raudona, tai po to prašiau parduoti tamsią, tai tipo užsakyta, o dabar paaiškėjo, kad ką tik pardavė visai kitai , nors aš pirmesnė buvau.
Nu negaliu pakęst melagių. Geriau būčiau neprasidėjus ir nedėjus vilčių.
Nepykit, išsiliejau
Nu negaliu pakęst melagių. Geriau būčiau neprasidėjus ir nedėjus vilčių.
Nepykit, išsiliejau
Manau po šių kaltinimų galiu ir aš pasisakyti, tikrai nesmagu man dėl šitokių pasisakymų, bet... nesijaučiu Jūsų nei išdūrus nei apgavus. Kaip ir prašėt aš Jums pirmai į El. paštą atsiunčiau vandų foto (dirbau iki ketvirtos nakties, kad tik sudėti foto) Jūs matėte foto (tikrai neatsiunčiau kito augalo foto, Jūs tai puikiai žinot), todėl matėt ką rezervuojat, aš sutikau su Jūsų rezervavimo ir apmokėjimo sąlygomis, kurių viešai neskalbsiu. Kai atsisakėte pirkti iš mano pusės nebuvo nė menkiausio pasipiktinimo ar nepasitenkinimo. Jūs išsakėt, kad norit raudonesnės, viskas atrodė aišku ieškosim raudonesnės. Mėlyną Jūs apžiūrėjot, man pasakius, kad ji rezervuota kalba kaip ir baigėsi, tikrai nebuvo tokio pasakymo, kad jei rezerevuotoja nepirks tai Jūs 100 proc. ją pirksite, sakykim reikėjo laiko apsispręsti, bet paroda baigėsi 20 val, o Jūs man paskambinot 22.30. Atsiprašau, bet minčių skaityti dar neišmokau Ir labai keista, kad taip norėjot pirkti iš manęs vanda, o dabar teigiat, kad jos nekokybiškos ir šaipotės iš įsigijusių, juk aš per prievartą nei vienai neįbrukau.
Supratau tik viena, kad visiems gera nebūsi (ačiū Lark už šią pamoką)
Visą kritiką ir nepasitenkinimą tikrai išklausau ir priimu, bet ji turi būti pagrįsta.
O visoms merginoms ačiū už draugiškumą už gerai praleistą laiką ir už gerus atsiliepimus
Labas rytas, tylu Miegat ilsitės
Ar į parodą ruošetės
Ar į parodą ruošetės
viskas, važiuoju, iki visoms
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 16, 08:44)
viskas, važiuoju, iki visoms
iki
ir palikit to arklio gėrio
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 23:17)
nu o mano vanda va nereali, nei gelsta, nei meta, nei pūsta
Labanakt visoms, iki rytojaus
na taviškė- karalienė- žado netekau
O man vis labiau širdį skauda dėl zygopetelumo,pilnas pumpurų,svarsčiau pirkt,nepirk,o dabar jau negerai
QUOTE(anika1 @ 2011 04 16, 09:03)
O man vis labiau širdį skauda dėl zygopetelumo,pilnas pumpurų,svarsčiau pirkt,nepirk,o dabar jau negerai
dar ne vėlu, jų tiek daug buvo
rytine rasa, jūs tą geltoną vandutę įsigijot? vakar užmačiau viena akimi, bet suabejojau ar jūs
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 16, 09:08)
rytine rasa, jūs tą geltoną vandutę įsigijot? vakar užmačiau viena akimi, bet suabejojau ar jūs
vendigo iš kito forumo pirko vieną iš jų taip užsižiopsojau į tą grožį, kad žmogaus nė nėpamenu
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 16, 09:08)
taip as