As tai orchidejos.lt i prieki pinigus sumokejau - tikiuos nesigailesiu, neatides man liekanu. Nes pasirodysiu tik ryt po pietu. Lerikyte, uztark ten biski mane
QUOTE(Tina* @ 2011 04 15, 23:11)
As tai orchidejos.lt i prieki pinigus sumokejau - tikiuos nesigailesiu, neatides man liekanu. Nes pasirodysiu tik ryt po pietu. Lerikyte, uztark ten biski mane
gerai, būtinai
aciu
Papildyta:
As atrodo jau miegot ejau ))))))
na dabar jau tikrai einu, nes mazge anksti zadins, tai ryt parodoj apsimiegojus puse grozio nematysiu
Papildyta:
As atrodo jau miegot ejau ))))))
na dabar jau tikrai einu, nes mazge anksti zadins, tai ryt parodoj apsimiegojus puse grozio nematysiu
Aš ne jūs aš visad iki šiol buvau ir esu ir būsiu tu.
Todėl, kad nuo dabar kauninių vandų vairą periimu aš - visos pretenzijos, pirkimo, pardavimo,rezervavimo klausimais - man.
Papildyta:
nu o mano vanda va nereali, nei gelsta, nei meta, nei pūsta
Labanakt visoms, iki rytojaus
Todėl, kad nuo dabar kauninių vandų vairą periimu aš - visos pretenzijos, pirkimo, pardavimo,rezervavimo klausimais - man.
Papildyta:
Labanakt visoms, iki rytojaus
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 22:17)
pagyvensim, pamatysim
QUOTE(lark @ 2011 04 15, 23:23)
pagyvensim, pamatysim
šaipykis šaipykis, o kas man
ir be to, jei ir pradės dabar po kurio laiko kas darytis - tai jau bus mano priežiūros kaltė, o jei būtų kas buvę iš anksčiau jau būtų pasirodę
Visoms linkejimai is Klaipedos!
Buvome ir mes parodoj, grizom 22 val. namo, nors pacioj parodoj buvau nuo 10 iki 14 val. Kokie ten groziai! Stengiausi daug fotkinti. Ryt imesiu nuoroda, kai sukelsiu visas. Pabendravau su Olivija. Ji uzrode man tave, Lerikyte, bet tai Tu buvai uzimta, tai As "paparacinau" - taip ir nepriejau
Lark, kelinta buvai? Nes kazkaip 5 fotkeje labai panasus objektyvas i kadra papule - fotkinau Retrepia. Gaila, kad neina priartinti, nagucius paziureciau
Be abejo, isnesiau ir as nemazai nauju gelyciu , turejau dar kitu musu mergynu uzsakymus..
Labos nakties
Buvome ir mes parodoj, grizom 22 val. namo, nors pacioj parodoj buvau nuo 10 iki 14 val. Kokie ten groziai! Stengiausi daug fotkinti. Ryt imesiu nuoroda, kai sukelsiu visas. Pabendravau su Olivija. Ji uzrode man tave, Lerikyte, bet tai Tu buvai uzimta, tai As "paparacinau" - taip ir nepriejau
Lark, kelinta buvai? Nes kazkaip 5 fotkeje labai panasus objektyvas i kadra papule - fotkinau Retrepia. Gaila, kad neina priartinti, nagucius paziureciau
Be abejo, isnesiau ir as nemazai nauju gelyciu , turejau dar kitu musu mergynu uzsakymus..
Labos nakties
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 22:24)
šaipykis šaipykis, o kas man
Gerai jau nepyk, imk Gaila, kad nesupratau kas toji už parankės įsikibusi Jurgitai
QUOTE(Nastanka @ 2011 04 15, 23:26)
ot blmb ar ryt būsi? O Nila kur?
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2011 04 15, 23:27)
Gerai jau nepyk, imk Gaila, kad nesupratau kas toji už parankės įsikibusi Jurgitai
nereikia čia man tokių ironybių ir jei čia apie mane, tai apie parankes kalbos būt negali, į parankę kimbu tik savo draugui
tai gal jau baikit visai neįdomu
taip smagiai apie parodą skaičiau ir va.........fui....
per až prašom santykius aiškintis
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 23:29)
ot blmb ar ryt būsi? O Nila kur?
Nila pasiliko Kaune Mes buvom atskirai atvaziavus. As buvau su vyru, turejom toliau iki Jonavos isvaziuot, o Nila su drauge pasiliko iki rytojaus. Manes rytoj, deja, jau nebebus. Bet tikiuos, nepaskutine paroda
Tiesa, jei kam idomu, kuria cia is visu buvau as , vilkejau pilka striuke, violetini megztuka, aisku, su fotiku! Isejau su dezem
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 15, 23:32)
tai gal jau baikit visai neįdomu
protingiausia pastarojo pusvalandžio žinutė