Su šventėmis
Jau kiek gražių žiedelių pridėjot, aš Ukmergėje maxima užmačiau smulkiažiedę, apsikabinau ir vis tiek pirkau Vyras bumbėjo.. sakau taigi bus tavo mamai su mamos diena, vis tiek negrįšim.. O anyta kokia patenkinta.. su trim žiebstiebiais o jau žiedų žiedelių, kai grįšiu namo parodysiu foto (nepasiėmiau laido, kad į stacionarų pc perkleti foto)
Ir MB gimtadienio proga nuo tėvų gavo phalaenopsį, visa laimė, kad pas mane dar tokio nėra Tik neatsilaikius skėliau pamokslą, kad čia ne vandens gėlės, kiek grįštam, tiek tos vargšės pas ją vandenyje stovi
Įtariu kitą kartą grįžus parsivešiu žemių ir pravesiu pamoką apie phalaenopsių auginimą..
Kadangi esu "nepati mylimiausia" marti, tai ir labai nesikišu.
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 25, 12:11)
Su šv. velykom merginos
Keli naminiai žiedukai
Katlėja pernai pirkta iš orchidėjos.lt Padalinau kerą didesnį mamai atidavaiu, o man mažiukas liko, tai augam, o pas mamą jau žydi
Ir mano phaleonopsiukas, ir leidžia antrą žiedsteibį
Keli naminiai žiedukai
Katlėja pernai pirkta iš orchidėjos.lt Padalinau kerą didesnį mamai atidavaiu, o man mažiukas liko, tai augam, o pas mamą jau žydi
Ir mano phaleonopsiukas, ir leidžia antrą žiedsteibį
kokios grazios
QUOTE(eliss @ 2011 04 22, 17:47)
Super super
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2011 04 23, 13:47)
[url=http://www.part.lt/perziura/bf23750d30c8b67fe52f0dc73325a9d7424.JPG]
Nuostabi
Papildyta:
QUOTE(Evaja @ 2011 04 23, 19:29)
labai gražu, nuostabu
QUOTE(Evaja @ 2011 04 23, 23:00)
tai tau lerika už katlėją dėkui
ir dar... (žinau kur tokią gauti )
ir dar... (žinau kur tokią gauti )
Vajei koooks grožis
QUOTE(vedmyte @ 2011 04 25, 00:39)
velyku bobute buvo gan nebloga siais metais
abi simpatiškos...
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 25, 12:11)
Keli naminiai žiedukai
kokios gražios...
kimalaugno- lauksim foto...
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 04 24, 23:17)
Aš matei kažkada gyriausi laukiu ,tikiuosi pražįs ir pamatysiu tą pasakišką grožį,kuris mane ir sužavėjo
neuzsifiksavo
Tina, o kada su olandais draugausim?
Aš šiandien deborą nusipirkau nu pagailo man tame salone- jaučiu būtų žuvus- nu ir kam man reikėjo
Aš šiandien deborą nusipirkau nu pagailo man tame salone- jaučiu būtų žuvus- nu ir kam man reikėjo
Gražūs visų žiedeliai
labas vakaras merginos :4u:visai su sv Velykom ir visu ziedai labai nuostabus norejau jusu paklaust o kiek kainuoja mazdaug mini mark? labai noreciau ji isigit
Kuo nuosirdziausi sveikinimai su Sv. Velykom
O visu gelyciu grazumas
O visu gelyciu grazumas
QUOTE(jele25 @ 2011 04 25, 22:09)
labas vakaras merginos :4u:visai su sv Velykom ir visu ziedai labai nuostabus norejau jusu paklaust o kiek kainuoja mazdaug mini mark? labai noreciau ji isigit
dar istikruju nusipirkau pora miniuku,bet taip atkeliavo negerai pas viena ziedai visi nukrito ir antra ziedstiebi nulauze,tai net neturiu kuom ir pasigyrti o pas antra ziedeliai labai jau silpni ir nuvyte,o foto buvo labai grazios
QUOTE(jele25 @ 2011 04 25, 22:09)
priklausomai kur perkamas paprastai nuo 25 ( jei kokioj maximoj pasiseka rast ) ir iki 45 ( jei iš puslapių kokių, parodų ir pan. )
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2011 04 25, 22:16)
dar istikruju nusipirkau pora miniuku,bet taip atkeliavo negerai pas viena ziedai visi nukrito ir antra ziedstiebi nulauze,tai net neturiu kuom ir pasigyrti o pas antra ziedeliai labai jau silpni ir nuvyte,o foto buvo labai grazios
per paštą siunteis? Aš pvz visada bijau per paštą siųstis - niekas nesicackina ten su tais krovinukais