Merginos, ar pirkot kuri parodoj phal. belina?
Sandrita pirko
pas mane dar yra keturi miniukai: alyvinis , geltonas, violetinis ir bordo su violetiniu ir geltonu margintas.
QUOTE(Evaja @ 2011 04 22, 22:00)
pas mane dar yra keturi miniukai: alyvinis , geltonas, violetinis ir bordo su violetiniu ir geltonu margintas.
Aš auginu 14 miniukų apsižiūrėjau dabar
Viena nelabai gėlininkė draugė pamatė tuos mažylius ir sako: o kas čia per "fliancai"? tu juos ir veisi?
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 04 22, 23:48)
Aš auginu 14 miniukų apsižiūrėjau dabar
Viena nelabai gėlininkė draugė pamatė tuos mažylius ir sako: o kas čia per "fliancai"? tu juos ir veisi?
man irgi panašiai buvo, pusseserė pamačiusi miniukus taip pasakė
QUOTE(Tina* @ 2011 04 22, 20:53)
Merginos, ar pirkot kuri parodoj phal. belina?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 22, 21:18)
Sandrita pirko
Sandrita, su žiedstiebiu
Buvau Karmelitoje Aleksote, šviežiai privežta mėlynų lb didelių vandų. Mačiau dėžėse ir su 2 žiedstiebiais. Buvo ir balta su raudonu liežuvėliu, 2 žiedkočiais.
Kainos dar nebuvo, žmonių daug, tai neklausiau.
Taip pat yra šviesiai mėlyna vanda (Ancco) lb didelėje vazoje toje bazėje, kur toliau, link "Lanlitos" pavažiavus. Vos atsilaikiau, 140,-
Kainos dar nebuvo, žmonių daug, tai neklausiau.
Taip pat yra šviesiai mėlyna vanda (Ancco) lb didelėje vazoje toje bazėje, kur toliau, link "Lanlitos" pavažiavus. Vos atsilaikiau, 140,-
nu labai graži vandutė ir spalvelė pasakiška
Dėkui, Kkunigunda
Iš tikro ji fantastiška, su dvejais žiedkočiais, dar besiskleidžianti, šviežutė, žydėsim visą pavasarį ir vasarą O per tą laiką, gal ir "naminukai" pasireikš
Aišku, man ta šviesi liko atmintyje, bet biski kaina "kandžiojosi".
Merginos, dar ne viskas, užsakymas iš italų atvyko
Iš tikro ji fantastiška, su dvejais žiedkočiais, dar besiskleidžianti, šviežutė, žydėsim visą pavasarį ir vasarą O per tą laiką, gal ir "naminukai" pasireikš
Aišku, man ta šviesi liko atmintyje, bet biski kaina "kandžiojosi".
Merginos, dar ne viskas, užsakymas iš italų atvyko
QUOTE(lark @ 2011 04 23, 13:47)
pasiūlė tokią kainą, kad... žiedas 11cm
Nu joooooooo... fantastiška
Čia Karmelita, kur neti Iki parduotuves aleksote? Jei nepaslaptis kokia kaina tokio grožio