Tie mažuliukai mini markai lygtais tik trys buvo pardavime, tai viena spėjau pasičiupti. Bet buvo ir didesnių netgi gražesnių su 2-3 žiedstiebiais
o mėlynoji vanda atrodo jurgosjurgitos
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 22:26)
jurgos jurgitos - laisva, galima pirkti.
ar galima šitaip prieš miegą?
ačiū tau dar kartą
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 15, 22:29)
prieš miegą ir reikia tokius dalykus tarti
Lerikyte, tai ar paliko Jurgita man zyga (kur rezeravus buvau)? ar perdave tau info?
O mane ta Jurgita išdūrė, tokį kelią myniau raudonos vandos , o pasirodo visai ne raudona, tai po to prašiau parduoti tamsią, tai tipo užsakyta, o dabar paaiškėjo, kad ką tik pardavė visai kitai , nors aš pirmesnė buvau.
Nu negaliu pakęst melagių. Geriau būčiau neprasidėjus ir nedėjus vilčių.
Nepykit, išsiliejau
Nepykit, išsiliejau
Ji mano zyguti namo issiveze, juk buciau nupirkus ryt... ech, bet pati kalta, kad i AZ jai nepranesiau jog busiu sestadieni.
Štai ir aš neperseniausiai su šeimyna parvykom iš parodos
Ačiū Jurgitai ir Olivijai už gėlytes
Pagaliau ir aš turiu savo gražuolę Dream Diamond
Bet vat black jack ir nebebuvo
Nuostabu, tiek grožybių tiek įvairiausių spalvų
Papildyta:
Ir labai gražūs visų pirkinukai
Ačiū Jurgitai ir Olivijai už gėlytes
Pagaliau ir aš turiu savo gražuolę Dream Diamond
Bet vat black jack ir nebebuvo
Nuostabu, tiek grožybių tiek įvairiausių spalvų
Papildyta:
Ir labai gražūs visų pirkinukai
Nu vsio - einu miegot. Tikiuos ryt dauguma susitikt
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 15, 22:18)
buvo pas Olivija kioskeli jamiau,nes gaut galiu tik šviežio
QUOTE(zuzla @ 2011 04 15, 22:18)
ai keli falenopsiai nežydinti margalapė raibuolė turbūt išvis pasimėtė ekspozicijos žieduose
nepergyvenk,visas margalapes apžiūrėjau,o ypač raibuoles nesvarbu yra žiedas ar ne
QUOTE(tviga @ 2011 04 15, 22:20)
o aš jau spėjau ir kitą tavim palaikyt by tik marką kas mini pirko
QUOTE(Tina* @ 2011 04 15, 22:28)
ne ne....bellina viskas gerai,bet aš norėjau dar kitokių gėlyčių,bet vis dvejojau,tai kai pamačiau jų kioskelį,ir kad suaugusio augalo lapukas apie 4cm...jazau,aš nepratus prie tokių "nykštukų"
QUOTE(lark @ 2011 04 15, 22:45)
O mane ta Jurgita išdūrė, tokį kelią myniau raudonos vandos , o pasirodo visai ne raudona, tai po to prašiau parduoti tamsią, tai tipo užsakyta, o dabar paaiškėjo, kad ką tik pardavė visai kitai , nors aš pirmesnė buvau.
Nepykit, išsiliejau
Nepykit, išsiliejau
Gaila, aišku, kad pas jus gavosi tokia situacija.
Tikrai nežinau jūsų pokalbio smulkmių,bet....
Taip riebiai drėbt, kad išdūrė, hmmmm rimtas kaltinimas sakyčiau. Juk pinigai į priekį už ,,raudoną'' nebuvo mokėti, niekas ir nevertė atėjus būtinai pirkti ir niekas neįkalbinėjo to daryt. Tai koks čia išdūrimas??? Kažkam ta spalva raudona gal. Kitas dalykas Lark, juk kai atsisakei ją pirkti, Jurgita nė lašelio nusivylimo arba pykčio neparodė. Pati ir sakė, kad tai ne tai ko TU norėjai. Aš pati tai girdėjau.
Va taip ir būna su tom rezervacijom, kai neperkama konkrečiai augalo. Mokant pinigus iš karto tokių problemų nebūtų. O juk yra toks dalykas ir rankpinigiai, augalai nepigūs, kodėl ne?
Ružava dideliais žiedais ir tą mėlyna vandos buvo rezervuotos rytinei rasai, bet jei neatėjus ir nieko nepasakius dėl augalo, rezervacija buvo atšaukta. Ir kiek žinau, Lark, jūs abi konkrečiai taip ir nesusitarėt, kad jai rytinė rasa neims mėlynos tu ją 100 proc imi, buvo tik kalba, kad GAL imčiau. Atėjo 20:00 val vakaro rezervacija buvo atšaukta, gi reikėjo tada skambint, o ne p. 11...
Merginos, jūs supraskit, augalai toks dalykas - kuris vysta, kenčia transportavimą ir t.t. ir prirezervuoti belekokiam laikui - neįmanoma, jūs supraskit jurgitą - ji atsivežė 7 vandas, t.y. apie 800 litų ir dalint rezervacijas į kairę į dešinę keliom dienom neišeina.... Būkim supratingos.
Daugiau nenoriu veltis į šią diskusiją.
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 15, 22:03)
Daugiau nenoriu veltis į šią diskusiją.
Ir nesivelkite, prie ko čia Jūs
Pasakiau, kad melagė ir savo žodžio neatsiimu. Ai
Tarp kitko, vienai SM iš jos pirkta vanda jau meta lapus ir gelsta, gavo su puviniu per vairuotoją. Rašau ką žinau, nes teko konsultuoti. Na tai tiek.