Tina, o jau kiek kaktusu prifotkinau Tai nepergyvenk
QUOTE(Laimonduxe @ 2011 04 16, 17:47)
Tai cia mano brolienes prazydintas, todel ir as uzsimaniau
aš ir tokio norėjau,bet kai klausiau nebuvo o va tik orchidariume mačiau šitą grožį bet labai jau toks maliūūūūtka,ir tu tokio dydžio ysigijai?
o aš gavau nuo nilos dovanųųųųų dar kartą
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 16, 18:49)
prieik parodoj ryt, pažiūrėsim ką galima rasti, yra ir mini dar ir paprastų phalaenopsių
Aciu labai, priesiu jei nebusit labai uzsiemus
O kieno ten buvo orchidariumas
labai gražu, man patiko.
Įstrigo didžiulės vandos, paskui kažkurios išsiskyrė žiedas toks ryškus, o visi kiti žiedai glankesni, black jackų krūva
Papildyta:
o man
labai gražu, man patiko.
Įstrigo didžiulės vandos, paskui kažkurios išsiskyrė žiedas toks ryškus, o visi kiti žiedai glankesni, black jackų krūva
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 16, 19:59)
o man
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 16, 18:59)
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 04 16, 19:09)
man ir tas mazasis orchidariumas labai patiko
o tai, kad tamstos nemačiau na kitą kartą, jei turėsiu, duosiu ir tau
Na ką,aš neseniai parsiradau iš Kauno.Buvau iš pačio ryto,tai nedaug žmonelių buvo.Kaip ir norėjau,nusipirkau zygopetalum su daaug naujų auginių ir žiedstiebiu,ir falenopsį miniuką,lauksiu pražystant Norėjau labai katlėjos,bet kad kokios įspūdingos nemačiau.Bet visų orchidėjos labai gražios ypač geltona vanda
Tačiau su niekuo nepažindinaus viena mergaičiukė ilgaplaukė man padėjo,bet neturėjo jokios kortelės
Tačiau su niekuo nepažindinaus viena mergaičiukė ilgaplaukė man padėjo,bet neturėjo jokios kortelės
sveikos grizau ir as su pirkinuku gan ling fairy
ir palikau cymbidi sakykit 65lt uz cymbidium daug ?
ir palikau cymbidi sakykit 65lt uz cymbidium daug ?
Mūsų darštuolės
Uploaded with ImageShack.us
o pasirodo, lerikyte, buvai mano modeliu o šiandien tik susipažinom
tikiuos neužpyksit merginos, kad įdėjau foto
PS: geltonas dendrobiumas mano
Uploaded with ImageShack.us
o pasirodo, lerikyte, buvai mano modeliu o šiandien tik susipažinom
tikiuos neužpyksit merginos, kad įdėjau foto
PS: geltonas dendrobiumas mano
QUOTE(eliss @ 2011 04 16, 19:32)
Na ką,aš neseniai parsiradau iš Kauno.Buvau iš pačio ryto,tai nedaug žmonelių buvo.Kaip ir norėjau,nusipirkau zygopetalum su daaug naujų auginių ir žiedstiebiu,ir falenopsį miniuką,lauksiu pražystant Norėjau labai katlėjos,bet kad kokios įspūdingos nemačiau.Bet visų orchidėjos labai gražios ypač geltona vanda
ten ko gero buvau aš, nes pamenu iš pirkinių o kortelė vakar sulūžo dar nespėjus pasigamint buvau
nila, nu geras tai geras o aš ir nepaklausiau kas fotkina ačiū už foto
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 16, 19:45)
ten ko gero buvau aš, nes pamenu iš pirkinių o kortelė vakar sulūžo dar nespėjus pasigamint buvau
ar nuotraukoj iš kairės pirma?kažkodėl taip ir pagalvojau
QUOTE(nila_ks @ 2011 04 16, 20:23)
man ir tas mazasis orchidariumas labai patiko
o tai, kad tamstos nemačiau na kitą kartą, jei turėsiu, duosiu ir tau
ok
aš ten tamsiai apsitrengusi slampinėjau laukiau Jurgitos su gėliuku
Su Olivija dar pasišnekėjom;)
Bet jaučiu ten irgi geri reikalai su tuo orchidariumu Įsivaizduoju, jei kas (nu aišku ne duok tu dieve) kokie vabaliukai užsiveisia, ar pelėsis, tai bėdų ten krūva su visom