Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Laima, malonu, kad aplankete ridzbeku ringa

O kur aš dėsiuos? Jei nori susirinkti grupę teisėjavimui, - turi lankytis biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, grizom is parodos. Aisis - Best of Opposite, 4 tasku majoras, o Bolo - rezervas. blush2.gif Rytoj vel bandysim savo jegas.
Atsakyti
Mes tai šiandien pralaimėjom kalytei Rossai, žiūrėsim, kaip rytoj smile.gif
Atsakyti
O mes gavome dar viena 4taski majora ir uzsidarem Grand Champion smile.gif Na ka, dabar tikrai laikas Aisiukui baigti trankytis po parodas ir pasistengti pagimdyti savo genu prateseja smile.gif

Idomu, kaip Makiui sekesi lure coursinge.
Atsakyti
Sveikinam mama Isis dar karta!!!!
Makiui sekesi puikiai, uzsidirbom dar viena zalia kaspineli ar dabar jau turim JC. O cia video is musu antro begimo smile.gif

Makis bega

Klaidas jau beveik pilnai atsigaves smile.gif
Atsakyti
Makis super bėga, ale paskui išmetė prie kitų tavo vaizdelių va tokį va lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...BuuGdusd6Q&NR=1

aš tai tavo sūnaus metų dainuodavau prie gėlytės atsistojus tau, mano mamyte, o čia dabar negaliu nustot juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Haha cia jo mylimiausia daina biggrin.gif
Atsakyti
Fainuolis tas Makis! Linkiu sekmes artejanciose parodose ir pasiruosime priimti nauja "sesute." Idomus sie metai tau, Aima! Sveikinu istekejus!
Atsakyti
Pasirodom, kaip gražiai augam, stiprėjam ir raumenis auginam biggrin.gif iki druskininkų tikimės patapt visiškomis makekenėmis lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gražu smile.gif visa laimė, kad yra facebook, nes supermamas su savo fotkėm visai apleidot tongue.gif
Atsakyti
Iki vakaro idesiu feisbuke nematytu smile.gif
Atsakyti