Na tai sekmes! O gal nuotrauku is Klaipedos parodos turi?
QUOTE(la_vista_baby @ 2011 05 24, 14:54)
Na tai sekmes! O gal nuotrauku is Klaipedos parodos turi?
aha, įmesiu vakarop
Sese Muza saunuole!!!!
O mes sestadieni dar karta graziai paskui maisus prabegsim ir JC uzsidirbsim
O mes sestadieni dar karta graziai paskui maisus prabegsim ir JC uzsidirbsim
Kaip fainiai! O maniskiai nebega paskui maisus nors tu ka...
ringe stažavosi dar viena moteris, tai nežinau ar dėl to, ar visada ši teisėja taip smukliai nagrinėja struktūrą, bet aprašė kiekvieną kūno lopinėlį
Aš ten stažavausi. N.Melnikovos aprašymai gana išsamūs, ji ir asistentei gausiai komentavo šunis, jų anatomiją.
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2011 05 24, 17:37)
Aš ten stažavausi. N.Melnikovos aprašymai gana išsamūs, ji ir asistentei gausiai komentavo šunis, jų anatomiją.
Super, man patiko sakau, dar tokio išsamaus aprašymo neturėjau, gaila, kad jo nesuprantu bet nuskanuosiu, kad išverstų. Iki šiol visi aprašymai buvo vos ne tas pats per tą patį
QUOTE(la_vista_baby @ 2011 05 24, 17:17)
Kaip fainiai! O maniskiai nebega paskui maisus nors tu ka...
Hmmmmm kazi kodel? As saviskius vos nulaikau jei maisai juda. Viena kart nepasiruosus buvau tai vos rankos Makis neisrove. Tik va jau kai baigia begt ir maisai sustoja tai tik pauosto ir eina salin, jau nebeidomu tada visai, ypac Makiui.
Laima, malonu, kad aplankete ridzbeku ringa
Aima, Dodo nebega, nes jo stuburas nekaip sudetas. Atrodo, kad greitas suoliavimas ir posukiai jam suteikia skausmo. Jis is viso retai kada su kitais RR zaidzia. O jei ir prisijungia, tai tik trumpam, o po to ilsisi. Stai ka reiskia prasta suns struktura.
O Aisis karta pagavo maiseli ir persipjove lupa su vielele. Ir viskas. Nuo tada daugiau net paziureti i lure coursinga nenori. Ziuresim, kaip seksis Lulai ir Bolo.
Aima, Dodo nebega, nes jo stuburas nekaip sudetas. Atrodo, kad greitas suoliavimas ir posukiai jam suteikia skausmo. Jis is viso retai kada su kitais RR zaidzia. O jei ir prisijungia, tai tik trumpam, o po to ilsisi. Stai ka reiskia prasta suns struktura.
O Aisis karta pagavo maiseli ir persipjove lupa su vielele. Ir viskas. Nuo tada daugiau net paziureti i lure coursinga nenori. Ziuresim, kaip seksis Lulai ir Bolo.
Kas liečia maišus, tai kai buvom Čekijoj ir bandėm LC, Neila pradėjo vytis ir pamatė, kad tai yra negyvas daiktas ir tiesiog apsisuko.
Šiandien ji buvo išvedus mane iš kantrybės. Nuvažiavom į pievą, pavaikščiojom. Kviečiu Neilą - neatbėga, apsimeta kurčia. Ai, galvoju, tegul. Pamokysiu ją. Įsėdau į mašiną ir pradėjau važiuoti. Žiū - vejasi tai reziumė bėgo 50 km/h greičiu, bet labai trumpam svarbiausia, kad meška nuo ausų dingo rujoti tuoj turėtų.
Šiandien ji buvo išvedus mane iš kantrybės. Nuvažiavom į pievą, pavaikščiojom. Kviečiu Neilą - neatbėga, apsimeta kurčia. Ai, galvoju, tegul. Pamokysiu ją. Įsėdau į mašiną ir pradėjau važiuoti. Žiū - vejasi tai reziumė bėgo 50 km/h greičiu, bet labai trumpam svarbiausia, kad meška nuo ausų dingo rujoti tuoj turėtų.
Taip buvo Carliui. Pradejo begti super graziai, bet kai pamate, kad ten ne zuikis, o tik maiselis, apsisuko ir parbego atgal