Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Na ką, paskutinis savaitgalis, kaip visi kartu dar džiugins mus, kitą savaitę mūsų amerikietė paliks jau gretas verysad.gif kaip greitai bėga laikas. O porai kleckiukų dar ieškau pačių geriausių namų wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip sekas? Pas mus po truputį mažėja gretos. Oranžinė mergaitė JAV apsigyveno, mėlynas berniukas pas sesę, rožinė į kauną išvažavo, raudona liko pas mane. Žalią ir violetinį pasiims kovo mėnesį, o 3 dar ieškau namų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ką reiškia ,,kinked tail after trauma'' ?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 17, 13:22)
Ką reiškia ,,kinked tail after trauma'' ?

nežinojau kaip tai parašyt biggrin.gif gimė su normalia uodega bet eigoj pirmą savaitę susilaužė. tai kaip ir galėčiau išimt traumos popierių, bet žinau kad parodose nekaip sekasi su tokiom traumom, tai tiek to, šitie šuniukai savo pet namus surado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 15:07)
nežinojau kaip tai parašyt biggrin.gif gimė su normalia uodega bet eigoj pirmą savaitę susilaužė. tai kaip ir galėčiau išimt traumos popierių, bet žinau kad parodose nekaip sekasi su tokiom traumom, tai tiek to, šitie šuniukai savo pet namus surado smile.gif

ohhh... kaip nesmagu.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 17, 15:51)
ohhh... kaip nesmagu.

aha, bet iš kitos pusės pradžioj gimė tik 1 netaisyklingas berniukas, o parodiniams nė vieno užsakymo neturėjau biggrin.gif pasipildė neparodinių gretos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 17:12)
aha, bet iš kitos pusės pradžioj gimė tik 1 netaisyklingas berniukas, o parodiniams nė vieno užsakymo neturėjau  biggrin.gif  pasipildė neparodinių gretos  smile.gif

aš žinau,kad sąžiningai vertinant visi parodiniai negali būt. Bet tokia nelaimė ant lygios vietos, perspektyviam šuniukui labai nedžiugu
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 17, 16:23)
aš žinau,kad sąžiningai vertinant visi parodiniai negali būt. Bet tokia nelaimė ant lygios vietos, perspektyviam šuniukui labai nedžiugu

Na viena mergytė kuriai lūžo turėjo baltos spalvos daug ir baltas letenas. Pagal standartą iki 5 piršto gali būti balta, pas ją tobulai iki to 5 piršto ir buvo smile.gif lūžis tai super sugijo, beveik visai nesimato. Na dėl jos nepergyvenu baisiai kad sulūžo, nes visgi kad ir standarte dar ta balta spalva, vis tiek jos daugoka buvo. Iškeliavo jau į mylinčią šeimą smile.gif o va berniuko labiau gedžiu, nes labai gražus, tiek snukis tiek struktūra, ir lūžis labai matosi, nes į šoną sulūžo. Bet šeimininkai sako bus išskirtinis biggrin.gif kitas berniukas turi 3 verpetus, o viena mergaitė offsetą, tai irgi sąžiningai vertinant atiduosiu į pet namus. Visi kiti be broko jokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 17:44)

o kas yra offset? blush2.gif
kaip šuniukai susilaužo uodegas? kalė kalta?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 17, 17:29)
o kas yra offset? blush2.gif
kaip šuniukai susilaužo uodegas? kalė kalta?

verpetai netolygiagrečiai. nekatastrofinė ten situacija, esu mačius ir su didesniais parodose, bet man visada nekaip atrodo ir kažkaip iš dalies ir pikta kad su offsetais parduoda į parodinius namus, tai nenusileisiu savo principams biggrin.gif šiuo atveju patys kalti turbūt, miegojo 5 aukštais, malėsi, davėsi, taip ir susilaužė turbūt smile.gif nes Mūzą stebėjau, nenumynė
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 18:38)
verpetai netolygiagrečiai. nekatastrofinė ten situacija, esu mačius ir su didesniais parodose, bet man visada nekaip atrodo ir kažkaip iš dalies ir pikta kad su offsetais parduoda į parodinius namus, tai nenusileisiu savo principams  biggrin.gif  šiuo atveju patys kalti turbūt, miegojo 5 aukštais, malėsi, davėsi, taip ir susilaužė turbūt  smile.gif  nes Mūzą stebėjau, nenumynė

ok, aciu tau uz smalsumo patenkinima 4u.gif
grieztas standartas tu RR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 17 vasario 2014 - 18:15
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 17, 18:15)
ok, aciu tau uz smalsumo patenkinima  4u.gif
grieztas standartas tu RR

kad tik mačytų biggrin.gif na taip, ridžas bėdų pridaro dažniausiai, turi būt 2 verpetai lygiagrečiai vienas kito, tam tikro ilgio pats ridžas ir viršūnėlė irgi negali nusileisti žemiau už verpetus. O labai dažnai pasitaiko offsetų, nors mažas offsetas yra leidžiamas, daugiau nei 2 verpetai, per trumpi ridžai, arba visai be ridžo ir t.t. Kur dar balta spalva, ir t.t. Iš tiesų, va tokios bėdelės padaro šunį "brokuotu" smile.gif mūsų berniukas su 3 verpetais man irgi vienas gražiausių apskritai. Tikiuosi jam rasti mylinčią šeimą smile.gif
Atsakyti