Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Aš pažįstu tik vieną ten gyvenentį tai Lo Bianko Braiton Bich (Brait) kuris gyvena kartu su grifoniuku smile.gif Pas labai mielus žmones, pakalbinti tikrai patarčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2014 01 18, 20:30)
Sveiki,
prisipažinkit, kas Žukausko g. Vilniuje ties skardžiu į žirmūnų gatvę vedžioja šituos tobulus padariukus?
Persikėliau dirbti  į kitą vietą ir kone kasdien pro kabineto langą matau šituos grožius ir baltai pavydžiu. Nebūtų nedrąsu tai išlįsčiau pro langą pakalbint.
Turim dabar namuos tik katinuką, nors jis šuniškas bet vis viena reik man ir tikro šuns:) sakykit kaip ridžbekai bendrauja su mažesniais gyvūnais, tiksliau kačiukais? ar įmanoma sugyvent abiems ?

Tikrai įmanoma. RR toleruoja viską, su kuo jis buvo supažindintas jauname amžiuje. Manoji užaugo su kate, tai toleruoja visus katinus smile.gif tiesa, paliekant juos vienus namie, vardan šventos ramybės būtų geriau atskirti, bet daugiau nemanau, kad būtų ko pergyveti.

Asta, nuotraukas į SM sukelsiu artimiausiom dienom, vis neprisiruošiu, tie ciuciukai išsunkia paskutinias laisvo laiko minutes, vos spėju suktis wub.gif parodysiu tik paskutinio laisvo berniuko nuotrauką wub.gif

user posted image
Atsakyti
Ciuciukai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Koks grazus koliazas!!! O melynukas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vista_baby @ 2014 01 23, 18:11)
Koks grazus koliazas!!! O melynukas koks  wub.gif

Mėlyniukas ir raudoniukė mūsų vaikai bus wub.gif o violetinis dar laukia savo mylinčių namų 4u.gif
Atsakyti
Na, o as uz poros valandikiu pasidalinsiu savo naujienomis 2.gif
Atsakyti
Cucikams 7 savaitės! thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif Tokie fainiukai ,ner zodziu,darbstuole seimininke,grozis nerealus thumbup.gif Man fainiause su tamsiai raudonu kaspinu vaikelis,gal cia mergaite--tas zvilgsnis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 03, 19:51)
4u.gif Tokie fainiukai ,ner zodziu,darbstuole seimininke,grozis nerealus thumbup.gif Man fainiause su tamsiai raudonu kaspinu vaikelis,gal cia mergaite--tas zvilgsnis  umn.gif

ačiū ax.gif taip, raudona mergytė lieka pas mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 03, 22:19)
ačiū  ax.gif  taip, raudona mergytė lieka pas mus  thumbup.gif

Labai smalsu koki varda davet sei mergytei ? Gal sutiksiu kada nors parodoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 04, 18:53)
Labai smalsu  koki varda davet sei mergytei ? Gal sutiksiu kada nors parodoj 4u.gif

Vis dar galvojam. Dokumentuose - Daylight Afrikos Saulė. Dėl namų vardo nesutariam smile.gif
Atsakyti