Aš pažįstu tik vieną ten gyvenentį tai Lo Bianko Braiton Bich (Brait) kuris gyvena kartu su grifoniuku Pas labai mielus žmones, pakalbinti tikrai patarčiau
QUOTE(netarsiu @ 2014 01 18, 20:30)
Sveiki,
prisipažinkit, kas Žukausko g. Vilniuje ties skardžiu į žirmūnų gatvę vedžioja šituos tobulus padariukus?
Persikėliau dirbti į kitą vietą ir kone kasdien pro kabineto langą matau šituos grožius ir baltai pavydžiu. Nebūtų nedrąsu tai išlįsčiau pro langą pakalbint.
Turim dabar namuos tik katinuką, nors jis šuniškas bet vis viena reik man ir tikro šuns:) sakykit kaip ridžbekai bendrauja su mažesniais gyvūnais, tiksliau kačiukais? ar įmanoma sugyvent abiems ?
prisipažinkit, kas Žukausko g. Vilniuje ties skardžiu į žirmūnų gatvę vedžioja šituos tobulus padariukus?
Persikėliau dirbti į kitą vietą ir kone kasdien pro kabineto langą matau šituos grožius ir baltai pavydžiu. Nebūtų nedrąsu tai išlįsčiau pro langą pakalbint.
Turim dabar namuos tik katinuką, nors jis šuniškas bet vis viena reik man ir tikro šuns:) sakykit kaip ridžbekai bendrauja su mažesniais gyvūnais, tiksliau kačiukais? ar įmanoma sugyvent abiems ?
Tikrai įmanoma. RR toleruoja viską, su kuo jis buvo supažindintas jauname amžiuje. Manoji užaugo su kate, tai toleruoja visus katinus tiesa, paliekant juos vienus namie, vardan šventos ramybės būtų geriau atskirti, bet daugiau nemanau, kad būtų ko pergyveti.
Asta, nuotraukas į SM sukelsiu artimiausiom dienom, vis neprisiruošiu, tie ciuciukai išsunkia paskutinias laisvo laiko minutes, vos spėju suktis parodysiu tik paskutinio laisvo berniuko nuotrauką
Koks grazus koliazas!!! O melynukas koks
QUOTE(la_vista_baby @ 2014 01 23, 18:11)
Koks grazus koliazas!!! O melynukas koks
Mėlyniukas ir raudoniukė mūsų vaikai bus o violetinis dar laukia savo mylinčių namų
Na, o as uz poros valandikiu pasidalinsiu savo naujienomis
Tokie fainiukai ,ner zodziu,darbstuole seimininke,grozis nerealus Man fainiause su tamsiai raudonu kaspinu vaikelis,gal cia mergaite--tas zvilgsnis
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 03, 19:51)
Tokie fainiukai ,ner zodziu,darbstuole seimininke,grozis nerealus Man fainiause su tamsiai raudonu kaspinu vaikelis,gal cia mergaite--tas zvilgsnis
ačiū taip, raudona mergytė lieka pas mus
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 03, 22:19)
ačiū taip, raudona mergytė lieka pas mus
Labai smalsu koki varda davet sei mergytei ? Gal sutiksiu kada nors parodoj
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 02 04, 18:53)
Labai smalsu koki varda davet sei mergytei ? Gal sutiksiu kada nors parodoj
Vis dar galvojam. Dokumentuose - Daylight Afrikos Saulė. Dėl namų vardo nesutariam