Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Ellein, atvykit į Kauno parodas 01 25-26 dienom, šiai akimirkai žinau minimum 3 lietuvius, kurie dalyvaus, galėsite laisvai pakalbinti augintojus smile.gif
Atsakyti
Ellein, nesuprantu, kodėl veisėjo komentarai yra blogi, jei jis nusimano daug, ir papasakos viską nuo A iki Z. Paprastai veisėjas žino apie esamas, buvusias, suplanuotas vadas ateityje, dar priedo ir pas ką iškeliavo šuniukai, kiek jų ten kokių buvo ir t.t. Aišku, ne visą info, bet dalį tai tikrai. Jei veisėjui sekasi auginti šunį puikiai, reiškias jis viską daro teisingai. Jei paprastas žmogelis augina RR be problemų, jis irgi viską daro teisingai. Bet jei pas kažką gyvena agresyvus RR, tai jau patikėkit, geriau paklausyt veisėjo komentarų, nei to augintojo... biggrin.gif apskritai nelabai supratau ką tikitės išgirst iš kitų žmonių kitaip nei iš veisėjo. Veisėjas lygiai taip pat šunį dresuoja, socializuoja, myli, miega kartu lovoj, cackina, čiučiuoja, vaikšto, sportuoja ir t.t. O jei to nedaro, tai toks ir veisėjas. Daugintojas greičiau biggrin.gif

Į kitą temą. Sulaukėm 9 gražuolių gruodžio 16 dieną 4u.gif 4 mergaitės ir 5 berniukai wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 12 19, 16:14)
Į kitą temą. Sulaukėm 9 gražuolių gruodžio 16 dieną  4u.gif  4 mergaitės ir 5 berniukai  wub.gif

Sveikinimai dideliausi! Kokie fainuciai wub.gif Seku jusu istorija jau nuo seniau ir vis laukiau naujienu blush2.gif Na pagaliau thumbup.gif Mamytei daug pienuko, jums- stiprybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif Aukit diduciai ir sveikuciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 19 gruodžio 2013 - 18:12
Geruliai kokie wub.gif ir kiek daug thumbup.gif . Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 19 gruodžio 2013 - 21:07
Pagaliau! Tau tiek daug kainavo šita vada, dabar tikiuos, širdelė ramesnė - šie Kalėdiniai angeliukai atpirks viską wub.gif Net neabejoju, rasi jiems pačius pačiausius šeimininkus!
Atsakyti
Ačiū labai už sveikinimus. Taip, kainavo labai daug. Ir dabar nėra lengva lotuliukas.gif įsivaizdavau, kad bus sunku, bet ne šitaip lotuliukas.gif jau senai galva kitam pasauly skraido, pripratau prie nemiegotų naktų ir pan lotuliukas.gif bet žiauriai smagu. Tie 9 grožiai kasdien priverčia juoktis daug daug kartų. Kaip pameta spenį, kaip vienas kitam į koją įsičiulpia, kaip rėkia kai sysioja, arba kaip ieško vieni kitų... Na tikras smagumėlis, kuris atperka visą tą vargelį wub.gif kas dėl šeimininkų, tai net neabejoju, jog šitie stebuklėliai tik geriausiųjų ir nusipelno. Pasistengsiu, kad taip ir būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 20 gruodžio 2013 - 20:50
Pumpum, argi aš sakiau, kad veisėjo komentarai blogi?? Net minties tokios neturėjau, tik išreiškiau norą susipažinti pabendrauti su ridžbekų augintojais - neveisėjais. Man įdomi jų nuomonė įspūdžiai ir visa kita, galų gale rekomendacijos renkantis veislyną. Juk neklausiu veisėjo "ei, ar jumis galima pasitikėti?" biggrin.gif O į veislyną taip pat kreipsiuosi, viskam savas laikas.
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 12 20, 21:05)
Pumpum, argi aš sakiau, kad veisėjo komentarai blogi?? Net minties tokios neturėjau, tik išreiškiau norą susipažinti pabendrauti su ridžbekų augintojais - neveisėjais. Man įdomi jų nuomonė įspūdžiai ir visa kita, galų gale rekomendacijos renkantis veislyną. Juk neklausiu veisėjo "ei, ar jumis galima pasitikėti?"  biggrin.gif  O į veislyną taip pat kreipsiuosi,  viskam savas laikas.

Tai kad čia nėra mūsų daug bendraujančių. o tie kur bendrauja dažniausiai veisia biggrin.gif
Atsakyti
O koks skirtumas tarp veisejo ir augintojo? Juk tie kurie veisia - augina. Ar ne? Ir ner cia sitam forume ir sitoj temoj man rodos dideliu veislynu savininku.
Kazkaip keistas noras. As kai sava rinkausi tai kaip tik su veisejais labiau bendravau. Juk is ju pirksiu suniuka, tai jie ir daugiausia gali patart. Nors as gal del to su jais, nes vis minusu ieskojau lotuliukas.gif veisleje, kuria ruosiausia auginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 12 21, 14:49)
O koks skirtumas tarp veisejo ir augintojo? Juk tie kurie veisia - augina. Ar ne? Ir ner cia sitam forume ir sitoj temoj man rodos dideliu veislynu savininku.
Kazkaip keistas noras. As kai sava rinkausi tai kaip tik su veisejais labiau bendravau. Juk is ju pirksiu suniuka, tai jie ir daugiausia gali patart. Nors as gal del to su jais, nes vis minusu ieskojau lotuliukas.gif veisleje, kuria ruosiausia auginti wub.gif

la_vista_baby turi didelį veislyną JAV. Ir apie šunis papasakos tiek, kad maža nepasirodys biggrin.gif
Atsakyti
Leoneta, pasidalink naujomis nuotraukomis! Mazyliai, berods, auga ne dienomis, o valandomis! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
prisipažinkit, kas Žukausko g. Vilniuje ties skardžiu į žirmūnų gatvę vedžioja šituos tobulus padariukus?
Persikėliau dirbti į kitą vietą ir kone kasdien pro kabineto langą matau šituos grožius ir baltai pavydžiu. Nebūtų nedrąsu tai išlįsčiau pro langą pakalbint.
Turim dabar namuos tik katinuką, nors jis šuniškas bet vis viena reik man ir tikro šuns:) sakykit kaip ridžbekai bendrauja su mažesniais gyvūnais, tiksliau kačiukais? ar įmanoma sugyvent abiems ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netarsiu: 18 sausio 2014 - 20:31