Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

O kaip Jus rasti toje parodoje?
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 12 04, 10:26)
O kaip Jus rasti toje parodoje?

Aš nebūsiu, auginsiu šunelius jau turbūt smile.gif bet bus mūsų patino šeimininkas su šuniu Fugo. Galit rast fb Kestutis Gramatas, arba galiu duot telefono nr į privatą smile.gif
Atsakyti
Ir dar turbut dalyvaus Anoros ir Horusiuko dukryte - busimu Muzos suniuku teta ax.gif
Atsakyti

Neturiu FB, tai jei galima kontaktą to veikėjo? Kurioje parodos dalyje verta apsilankyti? smile.gif Niekada nesam buvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 12 09, 17:46)
Neturiu FB, tai jei galima kontaktą to veikėjo? Kurioje parodos dalyje verta apsilankyti? smile.gif Niekada nesam buvę ax.gif

Tai kinologija.lt nueikit pažiūrėkit laikus parodų. Kada kokios veislės eina ir koks ringas bus. Tai pagal tai ir orientuojatės, kurias veisles norit pamatyt ir kada ten reikės būti kad nepražiopsoti smile.gif aišku dažnai ringai vėluoja, bet ne visad. Tuo tarpu būna prie ringo lentelės iškabintos su veislių eilės sąrašu tai pagal tai galit orientuotis kiek dar liko laukt, tuo tarpu pasivaikščiot po prekybą ten esančią ar kitų veislių pažiūrėt smile.gif žiūrovams tikriausiai patinka labiausiai best in show dalis, kuri jau būna kokią 16h dažniausiai (vėl gi preliminarius laikus reiktų pažiūrėt), bet ten tik po 1 veislės atstovą būna, kurį jau turbūt sunkiai pavyks pašnekinti, o kartais būna ir nepasirodo kažkokios veislės atstovas smile.gif man asmeniškai parodose nevyksta kažkas super įdomaus. Pliusas kad susipažįsti su veisle artimiau ir pabendrauji su augintojais smile.gif atsiųsiu tuomet telefono nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 09 gruodžio 2013 - 18:58
Šeštadienį ridžbekų ringas bus 6 ir prasidės 11:18, o sekmadienį 11:33. Dalyvaus 13-14 ridžbekų smile.gif
Prie įėjimo reiks nusipirkti bilietėlius, o jei eisite su šunimi - nepamirškite šuns skiepų paso.
Atsakyti
žiūrėjau kinologija.lt ir programą perskaičiau, atrodo visą, bet apie RR nieko neradau doh.gif Mane ta paroda kaip ir nelabai domina, aš tik noriu iš arčiau pažiūrėt būtent į Ridžbekus, ir trumpai pabendrauti nors su vienu jų augintoju. Kiti šunys manęs nedomina smile.gifo iš programos nesupratau nieko biggrin.gif
Kas galėtų man paaiškinti normaliai?
Papildyta:
Pumpum, ačiū už kontaktą. Atrodo supanikavau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 12 10, 12:57)
žiūrėjau kinologija.lt ir programą perskaičiau, atrodo visą, bet apie RR nieko neradau doh.gif Mane ta paroda kaip ir nelabai domina, aš tik noriu iš arčiau pažiūrėt būtent į Ridžbekus, ir trumpai pabendrauti nors su vienu jų augintoju. Kiti šunys manęs nedomina smile.gifo  iš programos nesupratau nieko  biggrin.gif
Kas galėtų man paaiškinti normaliai?
Papildyta:
Pumpum, ačiū už kontaktą. Atrodo supanikavau smile.gif)

Tai Jums aukščiau jau parašė kada būti parodoje mirksiukas.gif
Atsakyti

norėčiau pabendrauti su Ridžbekų šeimininkais, kurie įsigijo šunelį sau auginimui, ne veisimui, su kokiais veislynais bendravote. Būsiu dėkinga atsiliepusiems!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Papildyta:

Galit rašyti tiesiai į privatą smile.gif
Atsakyti
Visi šuneliai įsigyjami pirmiausia SAU, o paskui jau pagal poreikį, ir šuns perspektyvas - parodoms, medžioklėms, sportui ar laisvalaikiui. Pas Pumpum gimė šuniukų vada, ir tikiu, kad ji, ieškodama savo mažyliams šeimininkų, pirmiausia norės, kad žmogus jį pirktų SAU smile.gif
Atsakyti
aš turėjau minty privačius asmenis, ne veislynus, pirmiausia man įdomi pirmųjų nuomonė (kurie augina šunį ne parodoms ir pardavimui, nesuinteresuotu jį "parduoti"), kokie įspūdžiai, pastebėjimai, ar nusivylimai, pas ką įsigijo kaip sekasi auginti ir t.t. Veisėjai apie šunis žino viską nuo a iki z, bet man įdomu kaip sekasi eiliniam žmogui auginti tokį šunį, kas veisėjui elementaru ir žinome, gal naujam šunelio savininkui tai pasirodo sunku, nenumatyta ir pan. Veisėjo nuomonė man taip pat įdomi, tik aš dar nežinau nei gero veislyno, nei atsiliepimų neradau. Gaila,kad info lietuvių kalba beveik nėra, forumų taip pat.. pirksiu šunį, bet turbūt teks kur nors iš pabaltijo ieškoti... verysad.gif
Papildyta:
Kokie pašarai, kaip dresuoja, kur dresuoja, kokios kainos.. taip niekur nieko neparašyta.. siaubas doh.gif
Atsakyti
Veislynas dažnai ir yra privatus asmuo smile.gif Jei jis augina kalytę, myli, rūpinasi dresuoja - tai jis paprastas žmogus, o kai sukergia - staiga pasidaro ne toks paprastas, kad galėtų papasakot apie veislę? Juk veisėjai lygiai tokie patys žmonės smile.gif
Atsakyti