Kaip pritilo tema. Kur visi dingot?
Tai gal naujienu turi?
Lauksim pilvuko nuotrauku!
QUOTE(la_vista_baby @ 2013 11 26, 23:34)
Kol kas dar tik papukai bet spėsim ir pilvuką užaugint, jau pučiasi kaip cepelinukas, iki gruodžio vidurio dar turim gražaus laiko manau reikėtų paruošti jau visą informaciją ir paplatinti
Manau, kad laikas
Noriu pasiteirauti ar yra literatūros lietuvių kalba apie šios veislės auginimą, dresavimą? Ir ar RR tiktų kaip pirmasis šuo šeimininkams?
QUOTE(Ellein @ 2013 12 02, 16:14)
Noriu pasiteirauti ar yra literatūros lietuvių kalba apie šios veislės auginimą, dresavimą? Ir ar RR tiktų kaip pirmasis šuo šeimininkams?
Na kažkiek yra, bet jei skaitot angliškai turiu geresnių straipsnių anglų kalba. Jei tai pirmas šuo prieš įsigyjant manau reikėtų smarkiai smarkiai pasidomėti ir apsvarstyti. Daug diskutuota prieš tai ir šitoje temoje esu pati turėjus šunų bet grynai mano asmeninis rr man irgi buvo pirmas. Tik aš laukiau jo 2 metus, per tą laiką susipažinau su daug ridžbekistų, aplankiau parodas, stebėjau kokias klaidas auklėjime yra padarę šeimininkai. Kao įsigyjau lėkiau į dresūros mokyklą iš kart, be galo daug socializavau, ir niekada nepamiršau, kad turiu būt visa galva viršesnė už ją. Reikėdavo ir nusodint kartais jos bandymus viršų imt ir pan. Jei tai praleidi gali turėt nevaldomą šunį greitu metu jei tai negąsdina, tai galima svarstyt. Aš turiu tobulą šunį, neturiu priekaištų esu pasiruošus pasidalinti savo patirtimi su savo šuniukų šeimininkais, negaila svarbu būtų patikimas žmogus. Jei norit kontaktų pabendraut daugiau sakykit
Pumpum
Šitą veislę atradau gal prieš metus, susižavėjau iki negalėjimo Sakiau jei turėsiu, turėsiu tik tokį. Realiai dabar šuns laikyti neturiu galimybių, gal jos bus po metų gal po 5erių, bet vis galvoju ir prisimenu juos.. Vienu metu suabejojau ar tikrai man reikia RR, skaičiau kad reikia daug užsiėmimo su jais, labiau gąsdina, kad nebūtų agresyvus, kas yra DAUG manau nelabai galiu ir realiai suvokti (be patirties) Bet tenka matyti mieste šiuos gražuolius vedžiojamus, ir vėl aikčioju.. ir vėl sakau sau "NORIU tokio ir ne kitokio". Galvoju reikia daugiau informacijos man apie šiuos šunis, kad aiškiau ir realiau susidėliotų mano pasirinkimas. Deja. angliškai literatūros nekertu.. Bet į parodą, LT ribose, mielai atvykčiau iš arčiau su jais susipažinti
QUOTE(Ellein @ 2013 12 03, 11:29)
Pumpum
Šitą veislę atradau gal prieš metus, susižavėjau iki negalėjimo Sakiau jei turėsiu, turėsiu tik tokį. Realiai dabar šuns laikyti neturiu galimybių, gal jos bus po metų gal po 5erių, bet vis galvoju ir prisimenu juos.. Vienu metu suabejojau ar tikrai man reikia RR, skaičiau kad reikia daug užsiėmimo su jais, labiau gąsdina, kad nebūtų agresyvus, kas yra DAUG manau nelabai galiu ir realiai suvokti (be patirties) Bet tenka matyti mieste šiuos gražuolius vedžiojamus, ir vėl aikčioju.. ir vėl sakau sau "NORIU tokio ir ne kitokio". Galvoju reikia daugiau informacijos man apie šiuos šunis, kad aiškiau ir realiau susidėliotų mano pasirinkimas. Deja. angliškai literatūros nekertu.. Bet į parodą, LT ribose, mielai atvykčiau iš arčiau su jais susipažinti
Galėsit ir pas mus atvykti šuniukų pažiūrėti, nebūtina įsigyti paroda artimiausia gruodžio mėnesį Vilniuje, kinologija.lt surašytos visad labiausia apsimoka į cacib eiti, ten jų didesnė tikimybė daugiau sutikti