Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

o aplamai, tai nelabai suprantu kai kuriu .. zmogus ateina pasidziaugti savo veislyno vada, o cia ima ir D angelai teisuoliai prabyla .. sorry ne ska nu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 07 vasario 2013 - 23:59
Ačiū, aiwa 4u.gif mano paskutiniai žodžiai šia tema būtų "nespjauk į vandenį, iš kurio pačiam gali tekti gerti" 4u.gif

O čia dar pora mažylių foto

user posted image
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif žinau aš tą situaciją puikiai. Visgi Asta - puiki mano draugė. Ir Neilą pažįstu puikiai. Ir Šarūnę. Yra situacijų kai žmogaus nereikia teisti, ir yra situacijų, apie kurias yra nutylėta. Dėl vados nieks nieko nesako, visi pasveikino. thumbup.gif valio kad gimė tokia didelė sveika vada.
Atsakyti
Sveikinu su vada! Grazus mazyliai. drinks_cheers.gif

Na siaip jei apie Neila, as cia purvo nepilsiu, bet situacija buvo kitokia, negu kad aiwa papasakojo apie savo suniuku atidavima i pet namus. Siuo atveju tai as stebiuosi, kad Sarunes namuose Neilai vietos nebeliko, o stai jaunam ridzbekiukui butu is karto atsirade.

Zodziu, nuvarytus arklius nusauna, ar kaip ten. Bet cia ne mano reikalas ir neverta zmoniu teisti.

Neila is tiesu labai gerai gyvena cia, Micigane. Gruodi sukako 8 metukai, o atrodo labai jaunatviskai ir tryksta energija.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_vista_baby: 10 vasario 2013 - 15:30
Neila lb graži wub.gif svarbu, kad ji turi gerus namus mirksiukas.gif
kaip visad nuotraukos nepakartojamos...žaviuosi ir gėriuosi visad užklydus į ridžbekistu temą ax.gif
P.s. Neila buvo tas ridžbekas, kuris sužavėjo mano sesę, o vėliau to susižavėjimo dėka aš atradau savo veislę rolleyes.gif
Atsakyti
Na, o mane Aisiukas itrauke i ridzbekininku gretas ir atvere duris i visiskai nepazistama pasauli. Tiek daug nukeliauta kartu, tiek daug pamatyta, susirasta tiek daug nauju draugu ir pazistamu! O juk realiai net neplanavau siustis ridzbeko is Europos. Aisiukas i mano namus pakliuvo per visiska atsitiktinuma, o tada visiskai apsuko galva lotuliukas.gif Gyvenimas pilnas netiketumu. Kiek daug svarbiausiu gyvenimo akimirku is tiesu buvo paprasciausi atsitiktinumai bigsmile.gif

Neila irgi visai neplanuotai atkeliavo pas mus. Ir velgi labai dziaugiuosi, kad ji cia, su mumis. Tokio ridzbeko dar nebuvau sutikusi: gudri kaip lape ir pilna gyvenimo dziaugsmo. Zmonems reiktu pasimokyti tokio optimizmo triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vista_baby @ 2013 02 17, 19:35)
Na, o mane Aisiukas itrauke i ridzbekininku gretas ir atvere duris i visiskai nepazistama pasauli. Tiek daug nukeliauta kartu, tiek daug pamatyta, susirasta tiek daug nauju draugu ir pazistamu! O juk realiai net neplanavau siustis ridzbeko is Europos. Aisiukas i mano namus pakliuvo per visiska atsitiktinuma, o tada visiskai apsuko galva  lotuliukas.gif  Gyvenimas pilnas netiketumu. Kiek daug svarbiausiu gyvenimo akimirku is tiesu buvo paprasciausi atsitiktinumai  bigsmile.gif

Neila irgi visai neplanuotai atkeliavo pas mus. Ir velgi labai dziaugiuosi, kad ji cia, su mumis. Tokio ridzbeko dar nebuvau sutikusi: gudri kaip lape ir pilna gyvenimo dziaugsmo. Zmonems reiktu pasimokyti tokio optimizmo  triniti.gif

Iš tiesų, kiek daug puikių žmonių sutinki augindamas šunį, kurie ir draugais vėliau patampa smile.gif
Pamenu kad Neila iš tiesų labai džiaugdavos viskuo biggrin.gif o Mūzai reiktų pasimokyt iš jos. Nes Mūza labiausiai džiaugiasi maistu, lovyte su kaldryte ir mūsų dėmesiu biggrin.gif nu ir dar jei porą dienų nepavyksta išeit į lauką, tai džiaugiasi pasivaikščiojimais biggrin.gif o šiaip jai nuolat reikia keist pasivaikščiojimo vietas, draugus pasivaikščiojimo, užsiėmimus įvairinti, skanukus ir pan, nes labai užsispyrus ir tą patį sekančią dieną daryt jai nebeįdomu biggrin.gif vieną dieną eini į vieną mišką, kitą dieną į kitą, trečią dieną tiesiog eini kur nors pasivaikščiot ilgai apie rajoną ar į miestą, kai šilta kartais bėga prie dviračio, o dabar ir bėgiot kartu eisim kai atšils, kad dar labiau paįvairint gyvenimą. Užtat vaikas labai mėgo agility užsiėmimus. Aišku kartais irgi pagal fazes, kartais jau atsibosdavo treniruotis. Tai jei matydavau, kad pabodo, važiuodavau namo, kad nebevargint ir kitą dieną treniruotę priimtų kaip malonų žaidimą smile.gif žiauriai noriu ten sugrįžt, laukiu vasaros thumbup.gif turbūt nėra prasmingesnio laiko leidimo su šuniu, kai užmezgi su juo puikų kontaktą, pats lengvai pasportuoji, šuo paklusnesnis tampa ir lavinamos abiejų reakcijos thumbup.gif tikiuos, kad tai jai visą gyvenimą teiks džiaugsmą lotuliukas.gif užsispyrus ožkytė mano wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 19 vasario 2013 - 14:29
Meilė mano wub.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Išvykstam kitą savaitę pas kavalierių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Po triju metu pertraukos turesime ridzbeku vada tongue.gif Labai laikiam to dziaugsmo biggrin.gif
http://www.ridgeback...e.php?page_id=5
Atsakyti
Merginos, help! RASTA issekusi kalyte, ieskomi seni/nauji seimininkai! ar tai sios veisles patele? g.gif
http://www.gyvunuglo...t/found/g.56766
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2013 06 04, 13:51)
Merginos, help! RASTA issekusi kalyte, ieskomi seni/nauji seimininkai! ar tai sios veisles patele? g.gif
http://www.gyvunuglo...t/found/g.56766

Ne ne ridžbekas čia tikrai. Vargšė kalytė, tikiuos jai gerai baigsis verysad.gif
Atsakyti