Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

pumpum, ziauriai PATIKO!
Atsakyti
Dar viena ridžbekų ypatybė - jeigu miegot, tai tik apklotam smile.gif pvz Lapei nepatinka būti apklotai, nors kai šįvakar ją išmaudžiau, tai leidosi apklojama smile.gif gaila, kad aš šiam kompe neturiu jokių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 10, 22:16)
pumpum, ziauriai PATIKO!

Ačiū bigsmile.gif pas draugą telefone irgi yra kolekcijos lotuliukas.gif reiks kada papildyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Vo, apsilankiau savo senuose Bitės+ dienoraščiuose ir šį tą radau biggrin.gif

Šypsenėlė biggrin.gif
user posted image

Čia nėštukė
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Čia Lyra biggrin.gif foto neperteikia vaizdo, bet galva buvo žemai, o užpakalis iškeltas aukštai. Pagalvojus, ir kaip jiem taip patogu...
user posted image

Utenoj turėjau Neilos video visokių, bet juostinėj kameroj. Reiks kada užsiimt ir kaip nors išsikelt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neisha: 10 spalio 2012 - 22:34
Dar viena
user posted image
Atsakyti
O cia mano kaldrines biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Dar viena radau. Dodo - isimtis. Nemegsta buti uzklotas, bet uztat megsta tureti nuosafa sofa lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
O kaip Meda? Pamenu pas mane ji nelabai norėjo būt užklota, priešingai nei Mūza biggrin.gif
Atsakyti
Kaip seniai cia buvau ax.gif Asta jau baigei putotis ir rekaut? lotuliukas.gif
Kaldrines nuotraukos visu super thumbup.gif

O mano bernai mano arklius medzioja doh.gif Kol arkliai savo aptvare tol nieko, bet jei isleidziu po visa kiema vaiksciot negaliu sunu i lauka leist, pradeda vaikytis, Klaidas su Makiu ir kuo greiciau arklys bega tuo labiau anie siunta...ir jokiu komandu tuo metu negirdi...ir ka man dabar daryt???? O taip tikejausi planavau kad josiu po miskus o sunys salia verysad.gif
Atsakyti
Mesk grandinėlę ir šauk negalima kai neklauso, kad negalima vaikyt arklių unsure.gif o tada atsišauk juos, pagirdama, kad geri šunys, jog klausė komandos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 12, 06:07)
O kaip Meda? Pamenu pas mane ji nelabai norėjo būt užklota, priešingai nei Mūza  biggrin.gif

Nemegsta buti uzklota. Is karto bega is kambario schmoll.gif
Atsakyti
VRed, kaip sekasi auginti dvi veisles? Ar labai skiriasi RR ir Akitos charakteriai? smile.gif
Atsakyti
Truputį pasifotkinom šiandien biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti