pumpum, ziauriai PATIKO!
Dar viena ridžbekų ypatybė - jeigu miegot, tai tik apklotam pvz Lapei nepatinka būti apklotai, nors kai šįvakar ją išmaudžiau, tai leidosi apklojama gaila, kad aš šiam kompe neturiu jokių foto
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 10, 22:16)
pumpum, ziauriai PATIKO!
Ačiū pas draugą telefone irgi yra kolekcijos reiks kada papildyt
Vo, apsilankiau savo senuose Bitės+ dienoraščiuose ir šį tą radau
Šypsenėlė
Čia nėštukė
Čia Lyra foto neperteikia vaizdo, bet galva buvo žemai, o užpakalis iškeltas aukštai. Pagalvojus, ir kaip jiem taip patogu...
Utenoj turėjau Neilos video visokių, bet juostinėj kameroj. Reiks kada užsiimt ir kaip nors išsikelt...
Šypsenėlė
Čia nėštukė
Čia Lyra foto neperteikia vaizdo, bet galva buvo žemai, o užpakalis iškeltas aukštai. Pagalvojus, ir kaip jiem taip patogu...
Utenoj turėjau Neilos video visokių, bet juostinėj kameroj. Reiks kada užsiimt ir kaip nors išsikelt...
O cia mano kaldrines
Papildyta:
Dar viena radau. Dodo - isimtis. Nemegsta buti uzklotas, bet uztat megsta tureti nuosafa sofa
Papildyta:
Dar viena radau. Dodo - isimtis. Nemegsta buti uzklotas, bet uztat megsta tureti nuosafa sofa
Kaip seniai cia buvau Asta jau baigei putotis ir rekaut?
Kaldrines nuotraukos visu super
O mano bernai mano arklius medzioja Kol arkliai savo aptvare tol nieko, bet jei isleidziu po visa kiema vaiksciot negaliu sunu i lauka leist, pradeda vaikytis, Klaidas su Makiu ir kuo greiciau arklys bega tuo labiau anie siunta...ir jokiu komandu tuo metu negirdi...ir ka man dabar daryt???? O taip tikejausi planavau kad josiu po miskus o sunys salia
Kaldrines nuotraukos visu super
O mano bernai mano arklius medzioja Kol arkliai savo aptvare tol nieko, bet jei isleidziu po visa kiema vaiksciot negaliu sunu i lauka leist, pradeda vaikytis, Klaidas su Makiu ir kuo greiciau arklys bega tuo labiau anie siunta...ir jokiu komandu tuo metu negirdi...ir ka man dabar daryt???? O taip tikejausi planavau kad josiu po miskus o sunys salia
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 12, 06:07)
O kaip Meda? Pamenu pas mane ji nelabai norėjo būt užklota, priešingai nei Mūza
Nemegsta buti uzklota. Is karto bega is kambario
VRed, kaip sekasi auginti dvi veisles? Ar labai skiriasi RR ir Akitos charakteriai?