Mažiems šuniukams palyginti lengva rasti naujus namus. Įdomu ar turi jis RR kraujo
Mano Laputė jau kitą savaitę, po kastracijos, tikriausiai keliaus į naujus namus. Siaubas, kaip aš ją norėčiau pasilikti. Toks puikus šuo. Turėjau laikinai ir porą mažiukų šuniukų, bet va Lapė labai didelį įspūdį paliko Atrodo, ir iš kur ji tokia protinga... Kiekvieną rytą, kai užsinori į WC, o aš dar miegu, tai ne tai kad pradėtų drąskyt duris ar cypt, bet pradeda laižyt veidą, tipo "Laaaabas rytas, o dabar kelkis ir vesk mane laukan"
Lapute itin grazi ir nereali is foto pasirode, tokia gudraakė, smalsi, žaisminga, tikrai superinis šuo
Ir bendrabučio budėtojos ją įsimylėjo jau nuo pat pirmos dienos Liepia man ją pasilikt
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 10:16)
Mažiems šuniukams palyginti lengva rasti naujus namus. Įdomu ar turi jis RR kraujo
Mano Laputė jau kitą savaitę, po kastracijos, tikriausiai keliaus į naujus namus. Siaubas, kaip aš ją norėčiau pasilikti. Toks puikus šuo. Turėjau laikinai ir porą mažiukų šuniukų, bet va Lapė labai didelį įspūdį paliko Atrodo, ir iš kur ji tokia protinga... Kiekvieną rytą, kai užsinori į WC, o aš dar miegu, tai ne tai kad pradėtų drąskyt duris ar cypt, bet pradeda laižyt veidą, tipo "Laaaabas rytas, o dabar kelkis ir vesk mane laukan"
Kaip Mūza.. Jei naktį susuka vidurius, tai prieina pirma prie veido pauostyt ir palaižyt, o kai pamato kad atsimerki pradeda cypaut jau laukt blogiausio reikia kai naktį sulauki šlapio bučkio o taip tai jei nespaudžia rimtas reikalas, tai sysiot jai nebūtina, kaip aš juokauju knarks kad ir iki 14h net nekrutėdama
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 10, 10:48)
knarks kad ir iki 14h net nekrutėdama
Čia man atrodo Neilos genai...
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 10:51)
Čia man man atrodo Neilos genai...
Gali būt. Gulėjimą po kaldra tai tikrai iš Neilos paveldėjo jei leidi po kaldra gulėt, tai net vidurių nebesuka
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 04:51)
Čia man atrodo Neilos genai...
Konkreciai. Kai Neila miega, atrodo, kad jai koma. Nepazadinsi niekaip, guli kaip rastas. Ir ryte niekada neskuba prasytis i lauka. Jai geriau po kaldromis ilgiau paknarkti. Ir kaip ji po jomis neuzdusta.
Aha, man irgi dažnai įtarimas kyla kaip ji ten neuždūsta. Kartais net šniobelį į kokį sofos plyšį įkiša ir taip sunkiai sunkiai įkvėpia, bet jai patinka gryn Neila šiuo klausimu. Tiek kad Neila kiek pamenu, tai ji jei leidi atsigult, tai susiraito ir nekruta. O šitai dar negerai būna, dar pasitaisyt reikia, geresnę vietelę susirast bet jei ilgiau neleidi, tai pagaliau pakėlus kaldrą per sekundę ten šmaukšteli ir guli patenkinta
QUOTE(la_vista_baby @ 2012 10 10, 16:32)
guli kaip rastas.
vos kompo neapipurškiau arbata iš juoko
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 10 10, 21:04)
vos kompo neapipurškiau arbata iš juoko
Nu bet žinokit, rimtai kaip rastas tikslesnio apibūdinimo ir aš nerasčiau
Ne, rimtai. Kitaip negaleciau apibudinti. Jei po kaldromis palenda, tai ne pypt. Guli patenkinta ir jos nepastumsi, nepajudinsi, nepakviesi niekur - NEJUDA!!! Visiskas kaifas suniui.
Kad jau apie miegą prabilom, tai keletas Mūzos miegojimo ypatumų nuotraukų įkelsiu. Labai nekokybiškos, nes iš telefono
Čia kai leidžiam laiką ant sofos, tai jinai mane stebi iš po kaldrytės
Čia kai neleidi į lovą, tai įsivaizduoja, kad atsigulo padėjus galvą
Čia įkišo nosį į kaldrytę ir nepavykus išsivaduot, taip ir užmigo
Čia pati džiaugiaus radus laisvos vietos pas ridžbeką lovoj
Čia ta pati situacija. Atsigulė ant žemės po kaldryte, bet nepatiko, tai atsigulė (padėjo galvą) į lovytę
Čia kad ramiai miegotų ir naktį neliptų į lovą reikia apkloti
Čia ryte smagiai švietė saulytė, bet iš lovos tai nesinorėjo išlipt, todėl miegojo šitaip
Naktį užkloju su tuo užtiesalu kuris vartos po ja, tada labiau miegot patinka, bet ryte randu ją tokią
Papildyta:
O čia šitos be kaldrytės, bet tinkančios į temą
Čia kai leidžiam laiką ant sofos, tai jinai mane stebi iš po kaldrytės
Čia kai neleidi į lovą, tai įsivaizduoja, kad atsigulo padėjus galvą
Čia įkišo nosį į kaldrytę ir nepavykus išsivaduot, taip ir užmigo
Čia pati džiaugiaus radus laisvos vietos pas ridžbeką lovoj
Čia ta pati situacija. Atsigulė ant žemės po kaldryte, bet nepatiko, tai atsigulė (padėjo galvą) į lovytę
Čia kad ramiai miegotų ir naktį neliptų į lovą reikia apkloti
Čia ryte smagiai švietė saulytė, bet iš lovos tai nesinorėjo išlipt, todėl miegojo šitaip
Naktį užkloju su tuo užtiesalu kuris vartos po ja, tada labiau miegot patinka, bet ryte randu ją tokią
Papildyta:
O čia šitos be kaldrytės, bet tinkančios į temą