Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Mažiems šuniukams palyginti lengva rasti naujus namus. Įdomu ar turi jis RR kraujo g.gif
Mano Laputė jau kitą savaitę, po kastracijos, tikriausiai keliaus į naujus namus. Siaubas, kaip aš ją norėčiau pasilikti. Toks puikus šuo. Turėjau laikinai ir porą mažiukų šuniukų, bet va Lapė labai didelį įspūdį paliko wub.gif Atrodo, ir iš kur ji tokia protinga... Kiekvieną rytą, kai užsinori į WC, o aš dar miegu, tai ne tai kad pradėtų drąskyt duris ar cypt, bet pradeda laižyt veidą, tipo "Laaaabas rytas, o dabar kelkis ir vesk mane laukan" lotuliukas.gif
Atsakyti
Lapute itin grazi ir nereali is foto pasirode, tokia gudraakė, smalsi, žaisminga, tikrai superinis šuo
Atsakyti
Ir bendrabučio budėtojos ją įsimylėjo jau nuo pat pirmos dienos biggrin.gif Liepia man ją pasilikt biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 10:16)
Mažiems šuniukams palyginti lengva rasti naujus namus. Įdomu ar turi jis RR kraujo  g.gif
Mano Laputė jau kitą savaitę, po kastracijos, tikriausiai keliaus į naujus namus. Siaubas, kaip aš ją norėčiau pasilikti. Toks puikus šuo. Turėjau laikinai ir porą mažiukų šuniukų, bet va Lapė labai didelį įspūdį paliko  wub.gif Atrodo, ir iš kur ji tokia protinga... Kiekvieną rytą, kai užsinori į WC, o aš dar miegu, tai ne tai kad pradėtų drąskyt duris ar cypt, bet pradeda laižyt veidą, tipo "Laaaabas rytas, o dabar kelkis ir vesk mane laukan"  lotuliukas.gif

Kaip Mūza.. Jei naktį susuka vidurius, tai prieina pirma prie veido pauostyt ir palaižyt, o kai pamato kad atsimerki pradeda cypaut biggrin.gif jau laukt blogiausio reikia kai naktį sulauki šlapio bučkio biggrin.gif o taip tai jei nespaudžia rimtas reikalas, tai sysiot jai nebūtina, kaip aš juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif knarks kad ir iki 14h net nekrutėdama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 10, 10:48)
knarks kad ir iki 14h net nekrutėdama  lotuliukas.gif

Čia man atrodo Neilos genai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neisha: 10 spalio 2012 - 10:59
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 10:51)
Čia man man atrodo Neilos genai... biggrin.gif

Gali būt. Gulėjimą po kaldra tai tikrai iš Neilos paveldėjo doh.gif jei leidi po kaldra gulėt, tai net vidurių nebesuka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 10, 04:51)
Čia man atrodo Neilos genai... biggrin.gif

Konkreciai. Kai Neila miega, atrodo, kad jai koma. Nepazadinsi niekaip, guli kaip rastas. Ir ryte niekada neskuba prasytis i lauka. Jai geriau po kaldromis ilgiau paknarkti. Ir kaip ji po jomis neuzdusta.
Atsakyti
Aha, man irgi dažnai įtarimas kyla kaip ji ten neuždūsta. Kartais net šniobelį į kokį sofos plyšį įkiša ir taip sunkiai sunkiai įkvėpia, bet jai patinka doh.gif lotuliukas.gif gryn Neila šiuo klausimu. Tiek kad Neila kiek pamenu, tai ji jei leidi atsigult, tai susiraito ir nekruta. O šitai dar negerai būna, dar pasitaisyt reikia, geresnę vietelę susirast biggrin.gif bet jei ilgiau neleidi, tai pagaliau pakėlus kaldrą per sekundę ten šmaukšteli ir guli patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vista_baby @ 2012 10 10, 16:32)
guli kaip rastas.

lotuliukas.gif vos kompo neapipurškiau arbata iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 10 spalio 2012 - 21:04
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 10 10, 21:04)
lotuliukas.gif vos kompo neapipurškiau arbata iš juoko  biggrin.gif

Nu bet žinokit, rimtai kaip rastas blink.gif tikslesnio apibūdinimo ir aš nerasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, rimtai. Kitaip negaleciau apibudinti. Jei po kaldromis palenda, tai ne pypt. Guli patenkinta ir jos nepastumsi, nepajudinsi, nepakviesi niekur - NEJUDA!!! Visiskas kaifas suniui. wub.gif
Atsakyti
Kad jau apie miegą prabilom, tai keletas Mūzos miegojimo ypatumų nuotraukų įkelsiu. Labai nekokybiškos, nes iš telefono biggrin.gif

Čia kai leidžiam laiką ant sofos, tai jinai mane stebi iš po kaldrytės

user posted image

Čia kai neleidi į lovą, tai įsivaizduoja, kad atsigulo padėjus galvą

user posted image

Čia įkišo nosį į kaldrytę ir nepavykus išsivaduot, taip ir užmigo lotuliukas.gif

user posted image

Čia pati džiaugiaus radus laisvos vietos pas ridžbeką lovoj

user posted image

Čia ta pati situacija. Atsigulė ant žemės po kaldryte, bet nepatiko, tai atsigulė (padėjo galvą) į lovytę lotuliukas.gif

user posted image

Čia kad ramiai miegotų ir naktį neliptų į lovą reikia apkloti

user posted image

Čia ryte smagiai švietė saulytė, bet iš lovos tai nesinorėjo išlipt, todėl miegojo šitaip

user posted image

Naktį užkloju su tuo užtiesalu kuris vartos po ja, tada labiau miegot patinka, bet ryte randu ją tokią lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
O čia šitos be kaldrytės, bet tinkančios į temą lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 10 spalio 2012 - 21:58